Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 04:36:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 688 689 691 692 ... 716
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta igrate u zadnje vreme?  (Pročitano 986366 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Prešao Zelda Classic: The Liberation of Hyrule
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49806
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 42.0
mob
Samsung Galaxy S24

Nastavljam davno zapoceti Trackmania 2: Canyon

« Poslednja izmena: 12. Dec 2015, 01:06:02 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2587.0
mob
Motorola 
  Oslobodih koji gigabajt prostora,pa ponovo obrćem (na smenu) Call of Duty Modern Warfare 2 i Call of Duty Modern Warfare 3.Uželeh se,nešto,kratkih rafala,a jedino me ove dve (iz novijih izdanja CoD/BF/MoH franšiza) ne smaraju do daske.Igram na hardened nivou i ume da bude čupavo tu i tamo.Dobro je što pređoh kampanje ,pa mogu da se vraćam na pojedinačne misije koje mi se više sviđaju.
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49806
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
mob
Samsung Galaxy S24
Ja sam Modern Warfare 3 presao za jedno popodne i odmah sutra zaboravio da sam ga ikada igrao. Smile

Nakon gotovo godine dana igranja danas napokon zavrsih Trackmania 2: Canyon. Ostalo je zabiljezeno da sam za to vrijeme presao preko 1550 mapa. Mnogo slobodnog vremena sam sprzio. Mozda i vise nego sto je vrijedilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2587.0
mob
Motorola 
Ja sam Modern Warfare 3 presao za jedno popodne i odmah sutra zaboravio da sam ga ikada igrao. Smile

Kada je bila aktuelna,zaboravih je brzo i ja,ali mi je sada napucavanje u urbanim uslovima sasvim lepo leglo kada se trojka igra odmah nakon dvojke.
  Inače,dvojka mi je svojim "Wolverines","New Sun","Whiskey Hotel"...nivoima priuštila pravo zadovoljstvo tek kada ih poterah na maksimalnoj težini (veteran´s level).Jes´da igra vara sponujući neprijatelje tamo gde pre sekund-dva nisu bili,ali se isplatilo oznojiti se.Čak i recoil oružja postaje realniji !
  Istina,jedva prođoh favele + štopovanu sibirsku jurnjavu na podmornicu i na hardened nivou,sumnjam da bi mi uspelo na veteranskom,a da se zaista borim protiv neprijatelja. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49806
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
mob
Samsung Galaxy S24
Zapoceo Call of Juarez Gunslinger

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2587.0
mob
Motorola 
  Pre desetak dana ponovo otaljao (pre definitivnog bacanja u đubre) CoD:World at War i baš mi se smučila koliko je šuplja.
  Poslednjih dana ponovo cepam Tom Clancy´s Rainbow Six : Vegas.Prvu trećinu igre odradih onakvu kakva mi je na staroj "uličarki" i moj vam je savet - ne maltretirajte sebe osnovnom (1.00) verzijom ,jer očajno izgleda (rezolucija,HUD,otfikareno pola ekrana...) !!! Ukoliko imate noviji monitor, obavezno skinite (barem) zvaničnu zakrpu 1.00 to 1.05,jer ona uvodi podršku za wide-screen (sa npr. GamersHell-a) i odgovarajuću "medicinu" (sa npr. GCW-a). Okrpite igru pomenutima i šljakaće savršeno na 1920 x 1080 (Win7 x64,kompatibilnost na WinXP,admin.prava).Čak će i panorama Vegasa veoma dobro izgledati obzirom na starost endžina.
  Loadout : a) stalni : štit + "Raging Bull" revolver b) promenljivi : neka jurišna automatska puška sa ACOG-optikom.Sve drugo je previše frustrirajuće,jer UI "pajtosa" koji vam pomažu nije najbolji (´ladno puste neprijatelja vama iza leđa).
  Nije odavno u prvoj mladosti i daleko je od toga da je savršena,ali još nije za bacanje.Uz pomenuto krpljenje,naravno.

( https://www.youtube.com/watch?v=atPjLA0U1ts )
« Poslednja izmena: 26. Jan 2016, 01:31:39 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49806
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
mob
Samsung Galaxy S24
Zapoceo Just Cause 2. U novogodisnjoj rasprodaji mogao se pazari za samo 2€! Ali tek sad je stigao nared da se odigra.  Smile

« Poslednja izmena: 26. Jan 2016, 00:26:29 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.111
mob
Samsung Galaxy S Advance
I pored toga sto bas ne bih smeo zbog ostalih obaveza, resih da se prosetam jos jednom kroz (ovaj put malo graficki moderniju) zonu u cast njene tridesetogodisnjice  Smile  Smile p.s. toliko rekose i da ce da traje onaj betonski sarkofag sto prekriva elektranu, pa vi vidite  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2587.0
mob
Motorola 
  Tom Clancy´s Rainbow Six : Vegas 2

Pri kraju (još malo pa izađoh iz opake rafinerije u pustinji Nevade) .Tehnički/taktički naprednija od Vegasa 1,ali generičnija .Znatna razlika nivoa u težini.Nativno šljaka na Win7 x 64 (korisnički nalog),1920 x 1080p,wide-screen.

( https://www.youtube.com/watch?v=6z85PCeaZsA )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 688 689 691 692 ... 716
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 04:36:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.