Igrao sam igru pod nazivom "Prospector", sci-fi rogulike igru.
Bio je moj prvi pravi roguelike koji sam imao dovoljno strpljenja da ukapiram kako funkcioniše i dosta sam se zabavio, i ako sam preživljavao gore nego kitovi u Japanskim vodama. Nego, prestao sam da je igram iz frustracije. Uspeo sam da napravim dva lika koja su ne samo preživeli sve i svašta, već se obogatili, nabavili luksuznu robu i predmete, mnogo dobar brod i sve po spisku, dok se pre ili kasnije oba sejva nisu korumpirala. Rogulike igre, pogotovo ove manje poznate uglavnom prave entuzijasti, pa je za očekivanje da ima bugova, ali ovo me je nateralo da izgubim svu želju za dalje istraživanje svemira. Opet super igra, nije ni teška da se nauči, barem nije u poređenju sa nečim kao Dwar Fortress ili IVAN (koje se opet smatra jednsotvanim).
Ti to ugasio komp i otišao da vodiš zdrav i ispunjen život?
Ma kakav zdrav zivot, kako ugasim kompjuter tako padnem u depresiju
Исти случај. Aл' ово твоје је изгледало као трачак наде, бљесак свијетла у мраку лудила гејмерског хаотичног живота. Као да си ме из Amnesia-e или Dead Space-a послао на тропско острво Crysisa или FarCry-a.
« Poslednja izmena: 08. Mar 2012, 16:52:56 od Magic Master »
Ti to ugasio komp i otišao da vodiš zdrav i ispunjen život?
Ma kakav zdrav zivot, kako ugasim kompjuter tako padnem u depresiju
Исти случај. Aл' ово твоје је изгледало као трачак наде, бљесак свијетла у мраку лудила гејмерског хаотичног живота. Као да си ме из Amnesia-e или Dead Space-a послао на тропско острво Crysisa или FarCry-a.
Spomenu Amnesiju, kuvaju nam nesto novo , simpaticnog naziva : Machine for Pigs : Valjda izlegne ove godine, eto novog smisla zivota ! Vise volim da cekam igre, no da ih igram.
Kad si vec tu, preporcujem Trine 2 da probas. LSD.
« Poslednja izmena: 08. Mar 2012, 17:03:42 od Black_Pirate »
Spomenu Amnesiju, kuvaju nam nesto novo , simpaticnog naziva : Machine for Pigs : Valjda izlegne ove godine, eto novog smisla zivota ! Vise volim da cekam igre, no da ih igram.
Kad si vec tu, preporcujem Trine 2 da probas. LSD.
Moje preporuke: DLC za Amnesia-u "Justin" i mod za Amnesia-u "White Night".
A Trine 2 sam prešao. Odlična 2D platforma.
« Poslednja izmena: 08. Mar 2012, 17:08:14 od Magic Master »
Ja se od sinoć "delimično mestimično" zanimam Death Spank-om.Ispade da su mi dijalozi zabavniji od akcije (koja je previše repetitivna).
CvijaFaQ,igre su sve bagovitije,jer im je upotrebno vreme sve kraće,pa ih veoma retko "peglaju".Posle sličnoga iskustva sa drugom igrom,redovno pravim (čak i više puta u toku dana) bekape onoga što igram pomoću GameSave Manager-a.To ume da spase živce.
« Poslednja izmena: 09. Mar 2012, 21:19:29 od Torivoje »