Pa,pazi...imao sam ,ne znam ni sam zasto veliki otpor prema igrii dok nisam presao prvi nivo...a onda se primis..ne,nije vrhunska,ali ako si ikada vozio bilo koji deo Splinter Cell-a(znaci,poenta je biti sakriven),i sa druge strane ako iole volis atmosferu drugog svetskog rata(mos i nemacki da naucis ),probaj,nista ne kosta...Najlakse je obrisati...(sem ako ti nece smetati da vodis zenski lik :[115]
hvala ti na odgovoru gotivim te stealth akcione igrice pa cu i ovu probati. naravno da mi nece smetati da vodim zenski lik
I got banned for having a common sense. Common sense... Not as common as you might think. Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Vec poslednjih minimalno pet godina nije proslo nedelju dana da nisam nesto igrao na kompu... Do ovog proleca!! Ne pamtim kada sam poslednji put usao u neku igricu! Nemam nesto zivaca... Smuci mi se kada samo ikonice vidim!
Spoiler alert za ove sto nisu igrali igru @taxtex: Kad dodjes u Hidrin hram, i pozvonis onaj gong da bih mogao da se koncetrises da zauzmes telo od Deep One-a, skontao sam da trebam da skocim i da iskoristim poluge iza onih statua tako sto ces da ih udaris (taj deo sam procitao iz walktrough jer mi sam se duze vreme tu zapeo, a da nisam znao da je bug), ali udarao sam ih pola sata iz svakog moguceg ugla i nista se ne desava. Procitao sam na oficijallnom forumu igre da je taj bug prilicno poznat, a patch za igru ne postoji.
« Poslednja izmena: 22. Maj 2009, 20:33:20 od CvijaFaQ »