Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta Hrvati slave na godišnjicu "Oluje" !?!  (Pročitano 21338 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
MacOS X
Browser
Safari 419.3
Koja je teritorija Hrvatske? Dobili nezavisnost u decembru ili novembru (nisam sigurna) '91. E sad, sta su na njihovoj teritoriji radili Sesko, Arkan i ostali, tesko je znati...

Hoces da kazes da sam i ja jednim delom kriva za to sto se desavalo? hahahaha

JFront
znaci, Hrvati okupirali Knin, okupirali svoju zemlju?  Smile Jesi ti pri sebi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung U900
Koja je teritorija Hrvatske? Dobili nezavisnost u decembru ili novembru (nisam sigurna) '91. E sad, sta su na njihovoj teritoriji radili Sesko, Arkan i ostali, tesko je znati...

JFront
znaci, Hrvati okupirali Knin, okupirali svoju zemlju?  Smile Jesi ti pri sebi?
Да!Срби су ту живели од давнина,можда ти је познат назив ''војна крајина'',ма сигурно није,ти имаш озбиљан проблем са самим собом, а историју и да не спомињем.
То тада није било њихово,етнички су нас очистили и за то не одговарају,извршили су други геноцид над Србима и то славе,а поједини антисрби попут тебе им клицају!
« Poslednja izmena: 04. Avg 2007, 02:41:38 od JFront »
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 

Po ustavu Jugoslavije nisu dobili nezavisnost, niti su ikad svoje nacionalne teritorije državno verifikovali. Ono što je Broz crtao a Badenter aminovao je nepravno. I da, ti si kriva za rat na Balkanu isto koliko i ja a možda i više jer si pobegulja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
to je malecka...mudrac koji nije ni bio/bila(kog li je vec roda...) u americi i koji nije nista procit...procita...reci cu:procitalo-a misli da sve zna...  Smile
mada,nadma se da cete se sloziti da nam nije trebao taj rat...mislim-svi smo ljudi.nije vazno(za ovaj deo) ko je poceo-stvarno je steta sto je moralo tako da prodje...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
to je malecka...mudrac koji nije ni bio/bila(kog li je vec roda...) u americi i koji nije nista procit...procita...reci cu:procitalo-a misli da sve zna...  Smile
mada,nadma se da cete se sloziti da nam nije trebao taj rat...mislim-svi smo ljudi.nije vazno(za ovaj deo) ko je poceo-stvarno je steta sto je moralo tako da prodje...  Smile  Smile

hkj, potpuno se slažem sa tobom. U tom prokletom ratu uništeno je sve ono što sam volela, ni na jedan prqadedovski grob ne mogu više da odem. Rasturili su mi se prijatelji, izginula i razbegla se rodbina, uništena imovina. I zato me naročito nervira kad neka pišulja izbeglička koja nije imala muda da ovde izađe na crtu svim baucima od Slobe do NATO počne da mi se pravi važna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
MacOS X
Browser
Safari 419.3
KiM je prirodnim putem "okupirano", a drugo, to je odavno pripremana teritorija za nezavisnost.

A da ja tebe pitam: da nije mozda genocid (ne to je vise terorizam), kada srpske paravojne formacije vrsljaju po nezavisnoj drzavi i prave pitchwayz? Srbi jesu proterani, ali za to ne treba da krivite Hrvate, vec neke u vasim redovima. Hrvati su iskoristili pogodan trenutak, ne opravdavam ih, ali Srbi su krivi za sve sto se tada desavalo.

Srbi su tu ziveli, to je tacno, ali kakve to ima veze, to je teritorija Republike Hrvatske. Ne mozes porediti Kosovo i Krajinu, zato sto Hrvati onda i mi sada nikako nismo u istoj situaciji i svet na to gleda drugacije (opet krivica srpske pogubne politike). Hrvati su u to vreme bili napadnuta strana, od strane Srbije, koja i dan danas snosi posledice svog bezumlja...na zalost. Ali to je birala vecina u to vreme i neko za to mora da odgovara!!

simijon
ustav iz '74. daje veliku slobodu u odlucivanju i osnivanju samostalne drave, kao i veliku slobodu da bilo koji konstutivni narod ima pravo da napusti federaciju...sta tu nije jasno??

pobegulja? hahaha a sta je trebalo, da ostanem i da zajedno sa vama gledam kako mi zivot prolazi u jednoj rupi, beznadju kakva je Srbija? Da zajedno sa vama zakuvam sa celim svetom i da onda imam cime da se "pohvalim". to nikako... Smile
« Poslednja izmena: 04. Avg 2007, 03:00:51 od maleckaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 963
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6630
"...Stari, sad se vidi, sad se vraca
s kim ste htjeli da budete braca,
zajebo vas Tito i partija cjela
sloboda ocigledno nije umjela da pjeva..."
IP sačuvana
social share
Blejanje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
@ simjon-pa,o tome ti pricam...  Smile
mislim,ovde ima toliko prepametnih ljudi kojima mislim,naprosto kipi pamet iz glave...mislim,kad su tako pametni,sto ne shvate kad da umuknu ili se isprave/dopune...(ne ti ili ovi na forumu-zna se na koga mislim>>> ovaj forum je naprosto pun genija i pmaetnjakovica koje veze nemaju,al najvaznije je da ti nika,nikad lepo odgovore i da se naprave pametni i nanerviraju te...kazem ti-sve sami geniji... Smile  Smile      Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung U900
KiM je prirodnim putem "okupirano", a drugo, to je odavno pripremana teritorija za nezavisnost.

A da ja tebe pitam: da nije mozda genocid (ne to je vise terorizam), kada srpske paravojne formacije vrsljaju po nezavisnoj drzavi i prave pitchwayz? Srbi jesu proterani, ali za to ne treba da krivite Hrvate, vec neke u vasim redovima. Hrvati su iskoristili pogodan trenutak, ne opravdavam ih, ali Srbi su krivi za sve sto se tada desavalo.

Srbi su tu ziveli, to je tacno, ali kakve to ima veze, to je teritorija Republike Hrvatske. Ne mozes porediti Kosovo i Krajinu, zato sto Hrvati onda i mi sada nikako nismo u istoj situaciji i svet na to gleda drugacije (opet krivica srpske pogubne politike). Hrvati su u to vreme bili napadnuta strana, od strane Srbije, koja i dan danas snosi posledice svog bezumlja...na zalost. Ali to je birala vecina u to vreme i neko za to mora da odgovara!!

simijon
ustav iz '74. daje veliku slobodu u odlucivanju i osnivanju samostalne drave, kao i veliku slobodu da bilo koji konstutivni narod ima pravo da napusti federaciju...sta tu nije jasno??
Српске паравојне јединице су ту биле да би зашитиле нас Србе који смо желели да останемо ту да живимо,али на жалост морали смо да идемо у Србију.А кода да кривим што су усташе терале Србе?Дај немој лупати...Да нас нису терали сигурно се небо организовано бранили!То је тада био једини начин да се заштитиш...Моји мушки рођаци су тада гинули за отаџбину док су издајници бежали преко гране!
Зашто да гледам да је КиМ другачија ситуација, и ми смо тамо ако ћемо тако ''природно'' окупирали па су нас исто тако природно и протерали!И КиМ је триторија Србије...
« Poslednja izmena: 04. Avg 2007, 03:02:38 od JFront »
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
MacOS X
Browser
Safari 419.3
hkj
to i ja mislim...eto u tome se slazemo  Smile

JFront
Veruj mi, da Srbi nisu usli na teritoriju Hrvatske, UN bi se postarao da zastiti te ljude u Krajini, kako-tako, ali bi sada tamo bilo Srba!
Jeste teritorija Srbije, ali Hrvati nisu napali nezavisnu zemlju, vec su to uradili Srbi, to je bitna razlika!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.