Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta Hrvati slave na godišnjicu "Oluje" !?!  (Pročitano 21287 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Sta ti njima prebacujes Jasenovac i ti imas hladnjace, Srebrenicu to ne spominjes?
pa i ti imas hladnjace i srebrenicu... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
Sta ti njima prebacujes Jasenovac i ti imas hladnjace, Srebrenicu to ne spominjes?
мисли,шта рећи..................... Smile
Милошевић је злоупотребио обележавање Косовског боја у личне сврхе,а говор је потпуно био на месту, да није одузео квази дата права покрајнама данас би смо имали републуку војводину и републику косово.
тзв. Олуја је геноцид који не застарева,а кад тад у Србији ће на власт доћи Срби и сигурно се неће извиљавати неваспитаним новинарима.
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
MacOS X
Browser
Safari 419.3
mrgec
naravno, ali za razliku od nekih ovde ja na stvari gledam iskreno i otvoreno
Nksmaj
ko ti kaze da neces imati Republiku Kosovo? To je odavno izgublena teritorija za Srbiju, samo je pitanje kakvu ce autonomiju (citaj nezavisnost) da dobiju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
pa i ti imas hladnjace i srebrenicu... Smile Smile Smile

Zaboravili ste jedno!

Razlika je u broju....broj diktira ozbiljnost i nameru....

Nije isto ubiti jednog coveka i ubiti deset....i jedno i drugo su zlocin...ali  ima razlike!
Nemojmo samo tvrditi da su u Srebrenici pobijeni iskljucivo civili....ispade da tu Srebrenicu niko nije branio...a kako je onda opstajala....pa su se cak i akcije vodile iz te enklave......

Sta se tice hladnjaca.
Albanaca je nastradalo kolko i srba za vreme Nato bombardovanja...tu se ogleda stavarnost zlocina nad Albancima....koliko je Srba stardalo....niko ne spominje nestale Srbe kao argument!

ko ti kaze da neces imati Republiku Kosovo? To je odavno izgublena teritorija za Srbiju, samo je pitanje kakvu ce autonomiju (citaj nezavisnost) da dobiju

U tom slucaju ja ne sumnjam da svet nece biti pravedan pa Srbe vratiti u domove u Hrvatskoj i dati im ista prava, pa i po cenu bombardovanja Hrvatske....
Mislim da se slazes sa mojim stavovima malecka....to je krajnje pravedno i evropski.
« Poslednja izmena: 03. Avg 2007, 23:03:48 od Promaseni »
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mrgec
naravno, ali za razliku od nekih ovde ja na stvari gledam iskreno i otvoreno
Nksmaj

ti se bakci sa hladnjacama i srebrenicama,ja nemam vremena za to...mora se raditi Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

i like turtles.

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 28
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Izvinjavam se svima što ovako upadam, nemam vremena za detaljnije čitanje, samo ću izneti svoje mišljenje o glavnoj temi:
Šta god Hrvati govorili da slave, to je ipak bilo jedno stravično etničko čišćenje koje je prošlo gotovo nekažnjeno od strane UN i ostalih organizacija koja brinu za ljudska prava itd. E sad, s obzirom da oni svoju državnost slave na dan tog događaja, to samo dokazuje da je današnja Republika Hrvatska zločinačka i kriminalistička država, tj. nastala je iz zločina. Ja mislim da bi ovo trebalo da se iznese pred Hag. Kao BIH što je tužili Srbiju, tako i mi Hrvatsku. Nisam nacionalista, niti radikal, ja sam patriota i pravdoljubac. To što se desilo 1995. je stravičan i neoprostiv zločin i sve što se zasniva na njemu je zločinačko. Dixi.
IP sačuvana
social share
"Die Philosophen haben die Welt nur verschieden interpretiert; es kömmt drauf an, sie zu verändern."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia E
Ja se slazem sa tobom brate ali kao sto vidis ovde ima "maleckih" ljudi koji tvrde da se tako nesto nikada nije desilo i da smo svi mi zadojeni pogresnim idejama jer smo uceni da ne krademo i da se borimo za istinu, pravdu i jednakost medju ljudima Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
MacOS X
Browser
Safari 419.3
kakvu bre pravdu i jednakost, kad ste hteli da pravite Veliku Srbiju na teritoriji Hrvatske? Sta pricas?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
kakvu bre pravdu i jednakost, kad ste hteli da pravite Veliku Srbiju na teritoriji Hrvatske? Sta pricas?

Ko je to vi? I koja je to teritirija Hrvatske? Ko je odredio tzeritoriju Hrvatske? Ko je uskratio prfava konstitutivnog naroda u Hrvatskoj Srbima, a taj status imali su iz vremena Nemanjića i Zrinskih. Ko je menjao etničku sliku u Hrvatskoj ognjem i mačem? I ko si ti i šta si ti radila pa si izuzeta od odgovornosti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung U900
Колико глупости све нећу видети од тебе...прво говориш како је КиМ издато,а тамо је наводно сада 90% шиптара,тада је било 95% Срба на територијама које је окупирала хрватска...Приповедаш нам овде двоструке стандарде типа- све што је српско то су Срби отели,а остали су поштено зарадили..ма чисто антисрпство, а успут провоцираш. Smile Smile
« Poslednja izmena: 04. Avg 2007, 02:35:37 od JFront »
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.35 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.