Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta Hrvati slave na godišnjicu "Oluje" !?!  (Pročitano 21164 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Slavimo što smo odjebali šerifa,zub ara i psihijatra i što smo opet preko Knina mogli do Splita..Sasvim dovoljno...

Smile Smile

I naravno da ne zaboravim..Slavimo što nam više ne bombardiraju gradove....
Slavite, samo vi slavite. Sad kad Srba nema, slavlje je potpuno. Ne zaboravite da pozivnice posaljete u Njemacku i SAD. Vatikan se podrazumijeva....
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.22
mob
SonyEricsson G 502
Slavimo što smo odjebali šerifa,zub ara i psihijatra i što smo opet preko Knina mogli do Splita..Sasvim dovoljno...

Smile Smile

Slavite, samo vi slavite. Sad kad Srba nema, slavlje je potpuno. Ne zaboravite da pozivnice posaljete u Njemacku i SAD. Vatikan se podrazumijeva....

kako nema Srba????Evo Boško Balaban opet potpiso za Dinamo 3 god.... Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Idi uzivaj u svojoj Vatikanskoj Drzavi Hrvatskoj....
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.22
mob
SonyEricsson G 502
Idi uzivaj u svojoj Vatikanskoj Drzavi Hrvatskoj....

Šta sam trebo uživati u Čobanskoj republici srpskoj krajini na čelu sa šerifom???? Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
ljudi, aj mi razjasnite nesto(ovaj srpski deo foruma)
na osnovu cega smo mi imali pravo da pravimo drzavu u HR?
Kraljevicu-raspadom Sfrj dato je nekim narodima pravo da se ptcepe anekima ne. hrvati su hteli drzavu u okvirima nakaradnih AVNOJ-evskih granica kada su bili republika u okviru SAFRJ.
Srbi nisu mogli, hteli i smeli ( sto se kasnije pokazalo kao osnovano da nisu smeli da zive sa Hrvatima ) zbog stalnog terora Hrvata nad Srbima.Zato su proglasili RSK. Koja je tu razlika????? To je isto kao sto je dozvoljeno Srbima u FBIH da formiraju RS.
Da napomenem da su Hrvatsku drzavu po AVNOJ-evskimprincipima konstutivno cinili Hrvati i Srbi kao vecinski narodi naseljeni u Hrvatskoj.
medjutim u medjunarodnoj politici su odavno poznati dvostruki standardi i zato nije spreceno da se unisti Olujom - RSK.
RSK je oduvek bila Srpska teritorija i to niko nije osposravao osim Hrvat koji su ustasoidnom politikom i na kraju unistili Srpska vekovna stanista.
cini mi se da smo slicno 'procistili' nasu RS od muslimana...
ja i dalje mislim da smo trebali o tim nakaradnim AVNOJevskim granicama da razmisljamo kada su i nastale a ne pola veka kasnije kada su svi vec prihvatili stanje takvo kakvo je.

hoces li da kazes da je ceo svet govorio kako srbi treba da budu konstituitivan narod a HR nisu dali?
da je tako, hrvati bi dobili po...od svih zivih.
i ne verujem da bi (oni-zapad)predlagali Z4 i bilo sta slicno ako u tom planu ne stoji sve ono sto su zacrtali(srbi konstituitivni)

sta god bilo, da smo imali podrsku i volju da to odradimo bez rata(sto je podrazumevalo neke kompromise, ali da, ako pravis kompromis, nisi ponosan, a ako nisi ponosan, glupi narod nece da te glasa) to bismo i odradili jer smo imali moc za tako nesto na pocetku!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Normalno da ste imali moć za razumne pregovore , ali nije se htjelo , Jugo vrh sa generalštabom je mislio da razbija Bugojansku skupinu a ne stvaranje države, zanemarili su volju većinskog naroda u Hrvatskoj a to su ipak Hrvati.

Ne može Strbin da bude konstitutivan u svim državama nastalim nakon raspada SFRJ , a da svi drugi budi konstitutivni samo u svojim matičnim državama ..... nešto ne štima ta matematika  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610

Smile Smile

Majke ajde nabroj mi koliko gradova je to bombardovano od strane Srba u Hrvatskoj.
samo nemoj da mi naveliko pricas o 2-3 protivavionske rakete sto su pale na Zagreb.
Inace zelim ti od sveg srca -posto si realan  Smile Smile - da ti domovina prodje kao Srbija 1999. godine kada je svetski olos bombardovao moju zemlju .
Onda da vidis sta je bombardovanje.
Da vidis posledice toga i da gledas kako ti nevini decu ubijaju bombe - a ne da poredis par bombi sa hiljadama avionskih naleta, preleta, bombi izbacenih pri tom ne mogu da brojim - od avionskih do kasetnih.
Posto si toliki licemer zaista bih zeleo da ti se to desi pa da vidis patnju-.da te proteraju sa tvog ognjsta i ada nema s koru hleba dani da pojedes a vodu ako se smiluje da ti da.
najtuznije je sladiti se tudjom nesrecom - stici ce i tebe.
 E pa  od sveg srca i iskreno ti zelim da prozivis samo deo- ne bas sve - sto je moj narod proziveo u Hrvatskoj, Bosni   - pa da vidim kako ce s onda pricati.
Sto te skorije zadesilo sve ovo.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Normalno da ste imali moć za razumne pregovore , ali nije se htjelo , Jugo vrh sa generalštabom je mislio da razbija Bugojansku skupinu a ne stvaranje države, zanemarili su volju većinskog naroda u Hrvatskoj a to su ipak Hrvati.

Ne može Strbin da bude konstitutivan u svim državama nastalim nakon raspada SFRJ , a da svi drugi budi konstitutivni samo u svojim matičnim državama ..... nešto ne štima ta matematika Smile
cini mi se da je nssale to ovako objasnio, i ja se delimicno slazem:
Citat
Jedan od kriterijuma je po meni bio i zelja da se napravi neka uravnotezena drzava gde niko ne bi mnogo talasao, tj. gde bi komunisti mogli lagodno da vladaju. Zbog toga se srpski narod kao najjaci u toj zajednici razbija na vise republika pa se i samoj Srbiji uvode dve pokrajine. Komunisti ne srpske nacionalnosti su to podrzavali, ali su i srpski komunisti to podrzali zbog zelje za vlascu i sto vise fotelja u bivsoj drzavi. Crna Gora, Vojvodina, Kosmet, BiH, Makedonija, Srbija, sve je to proizvod komunista. To ne znaci da ove oblasti kroz istoriju nisu imale neki oblik drzavnosti i svog uredjenja, ali je realno u SFRJ trebalo da postoje samo tri republike Slovenija, Hrvatska i Srbija.

u pravu je, zasto?
pa srpski narod je bio ubedljivo najbrojniji i na glasanju za predsednika bi uvek pobedjivao srbin ili u slucaju nekih problema ili ustava, jedino bi srpski predlozi prolazilii to je otvaralo mogucnosti da se ostali narodi osecaju manje bitnim, ugrozenim i sl...
ovako, svim anordima je neasto data(uglavnom na ustrb srbije) ali,jbg. srbija je sada jedinanezadovoljna, a svi ostali su zadovoljni.

a mene zanima npr. zasto u bosni nisu postojale porakijne? zasto u HR nisu postojale pokrajine?
samo u srbiji!
to je nelogicno znajuci da je u HR u odr delovima vecina bilo srpsko stanovnisvo koje zasluzuje odredjeni stepen autonomije?
mozda ce neko reci:
pa, da niste bili konstituitivni narod, mozda biste imali pokrajinu...kao, ovo sto ste vi dobili je bolje.
pa ste nam onda i to oduzeli..osadosmo mi bez pokrajine, i bez zvanja konstituitivnog narod....
jel to pravda?

ja vam ne zelim ovo sto je stami napisao...da se razumemo.
ja niti mrzim hrvate,niti imam nesto protiv vase drzave.
sto se mene tice, mogli bismo da budemo 2 najbliskije drzave na balkanu.
naravno, ni vecina vas, a ni nas to ne zeli..
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21

Ne može Strbin da bude konstitutivan u svim državama nastalim nakon raspada SFRJ , a da svi drugi budi konstitutivni samo u svojim matičnim državama ..... nešto ne štima ta matematika Smile

Konstitutivni narod su bili Srbi u tim republikama iz odredjenih razloga....
Jer naprimer zive tu isto dugo kao i ti drugi narodi...pa su naprimer jedini narod koji je imao drzavnost ... za razliku od nekih drugih......pa su naprimer bili trebljeni u nekim od doticnih drzava (sto je devedesetih i nastavljeno)....to je onako prosto za tebe Nikola objasnjeno....

Seti se samo onog zlata na koje je skocila Hrvatska koje je bilo neka garancija Jugoslavije (ne znam koja i kakva garancija...i za sta)...ispostavilo se da je zlato Kraljevine Srbije....pa su Hrvati povukli papke.....

« Poslednja izmena: 03. Avg 2007, 12:42:46 od Promaseni »
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Прошао сам тему са једним искључивим циљем:
Да пронађе ко од оних који се обраћају Србима* ће подржати форумске усташе.
И то се догодило.
ljudi, aj mi razjasnite nesto(ovaj srpski deo foruma)
na osnovu cega smo mi imali pravo da pravimo drzavu u HR?

....

Значи, после свих жртава, теби је до тога да тражиш српску одговорност!?
После се чудите кад вам кажу да сте издајници

И не, не бој се, извукао је народ поуку. А исти народ има право да се празни по форумима, кафанама... и да преноси бес на домаће квислинге.
Форумски Крвати су ту добродошли.
Јербо где има страног непријатеља, има и домаћих издајника Smile

* Ето мој термин "они који се обраћају Србима"
Заболе ме да ли је "Краљевићу Марко" (је ли то самоиронично?) оболео од самомржње или је можда припадник неке националне мањине, па је лојалан њој, а не држави Србији. Он се обраћа Србима, односно заступа једну политичку опцију која се овде бори за власт. Ако представник те опције нешто паметује кад нас вређају, то говори нешто.
И ја то онда експлоатишем Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.