Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta Hrvati slave na godišnjicu "Oluje" !?!  (Pročitano 21167 puta)
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
vidis da su srbi super i da uopste nije tesko sa njima samo im podilazis i povladujes i oni su zadovoljni

cini mi se da nisu bas sigurni u sebe kad traze odobravanje od nas malih hrvatića

jebena povijest

stvara nesigurnost ili strah kako hoces samo je pitanje odakle toliko straha mrznje i ...........................
nakon silnih banana si postao toliko pametan. Smirio si se ili ?????
Ili si mozda sisao sa grane po nove banane.
Mi imamo istoriju hiljadama godina pa makar od toga i 500godina pod Turcima a vi samo 16 godina povijesti.
Zaista vremenski isto. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Hebi ga stami vi ste se davno rješili zuluma pa ga onda uzeli kao obrazac ponašanja , a mi smo se Jugoslavenskog zuluma rješili prije 16 godina i imamo demokratsku državu , kome pravo ~ kome krivo   Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
ljudi, aj mi razjasnite nesto(ovaj srpski deo foruma)
na osnovu cega smo mi imali pravo da pravimo drzavu u HR?

nije nam se svidjalo stanje koje je tito nametnuo?
zasto se nismo bunili na kraju rata(WW2) tada smo mogli...bili smo pobednici. vecina partizana su bili srbi.
najvise smo ugrozeni bili mi.
najvise smo od svih naroda sa balkana bas mi doprineli i pomogli da se nemci rasteraju.
dakle, ako smo bili 'pobednici' zasto se tada nismo bunili?
no, to sada nije ni vazno.. to je nasa greska.
ali, ako se tada nismo bunil, kada je trebalo, odakle nam prava da to pitanje potezemo 50 godina kasnije?

po vama, imali smo pravo da uzmemo HR teritoriju zato sto nismo bili konstitutivan narod.
ok, ali, koliko ja znam, sloba je na pocetku vladavine, nesto po dolasku na vlast, bio dosta prihvacen u svetu i veliki deo zapada je cenio njegov 'rad'. to je verovatno zato sto je imao jako lose odnose sa rusijom(podrzao lje opciju koja je izgubila u RUsiji, pa je ruska vlast prema nama bila veoma hladna...to jenjegova glupost...)
ali, ja mislim a je on mogao da izvrsi takav pritisak na Hrvate da nas prihvate kao konstitutivan narod.
to bi izbeglo rat.(bar po vama)
Hrvati bi dobli drzavu sa srbima u njoj, srbi svoju drzavu i sve bi blo ok.
nesto ne znam a zanima me, verujem da neko od vas zna: da li je prema Z4 srpski anrod bio konstitutivan u HR?

elem, ja tvrdim da smo mogli da izguramo tu stvar pod pretnjom rata...znalo se da Srbi kontrolisu JNA, da mogu da sravne pola HR(ako imaju muda i pameti) i znalo se (na pocetku) da imaju vecu naklonost MZ.
zasto onda nisu vrsilki diplomatski pritisak sa svih strana da srbi budu konstitutivni vec su krenuli u rat i u stvaranje drzave u tudjoj drzavi.
odakle nam pravo na to?
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 546
Zastava Pula, Istra, Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12

... zasto onda nisu vrsilki diplomatski pritisak sa svih strana da srbi budu konstitutivni vec su krenuli u rat i u stvaranje drzave u tudjoj drzavi.
odakle nam pravo na to?

Smile Smile Smile    ... svaka čast na inteligentnom i zrelom razmišljanju !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 

... zasto onda nisu vrsilki diplomatski pritisak sa svih strana da srbi budu konstitutivni vec su krenuli u rat i u stvaranje drzave u tudjoj drzavi.
odakle nam pravo na to?

Smile Smile Smile ... svaka čast na inteligentnom i zrelom razmišljanju !
pitao sam ove 'moje' koji su i dalje za rat.
mislim, gde u medjunarodnom pravu mi pronalazimo deo koji nam to omogucava?

mislim, glupo je pozivati se na medjunarodno pravo za KiM, a btw. se zalagati za krseenje istog kada se nama to isplati..
a znacilo bi mi ako ti znas odgovor

ovo nije provokacija na nacionalisticki deo srba, vec pitanje.
jednostavno, ne znam odgovor pa me zanima.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 199
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Хрвати славе исто што и увек- злочин, убијања и зло... Као да имају друго шта у својој историји.
IP sačuvana
social share
"Кад орао изгуби крила, онда га и пилад кљују."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Хрвати славе исто што и увек- злочин, убијања и зло... Као да имају друго шта у својој историји.
Imaju broncu sa SP 1998. Najblistavija stranica ticuljetne istorije.... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Kraljevicu-raspadom Sfrj dato je nekim narodima pravo da se ptcepe  anekima ne. hrvati su hteli drzavu u okvirima nakaradnih AVNOJ-evskih granica kada su bili republika u okviru SAFRJ.
Srbi nisu mogli, hteli i smeli ( sto se kasnije pokazalo kao osnovano da nisu smeli da zive sa Hrvatima ) zbog stalnog terora Hrvata nad Srbima.Zato su proglasili RSK. Koja je tu razlika????? To je isto kao sto je dozvoljeno Srbima u FBIH da formiraju RS.
Da napomenem da su Hrvatsku drzavu po AVNOJ-evskimprincipima konstutivno cinili Hrvati i Srbi kao vecinski narodi naseljeni u Hrvatskoj.
medjutim u medjunarodnoj politici su odavno poznati dvostruki standardi i zato nije spreceno da se unisti Olujom - RSK.
RSK je oduvek bila Srpska teritorija i to niko nije osposravao osim Hrvat koji su ustasoidnom politikom i na kraju unistili Srpska vekovna stanista.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5

Imali smo isto pravo sa kojim ce Siptai izboriti nezavisno Kosovo, a to je pravo naroda na samoopredjelenje. (tj. to pravo smo imali u oblastima koje su bili sastavljene od vecinskog srpskog elementa). Samo sto Siptari i Hrvati mogu, Srbii me mogu...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.22
mob
SonyEricsson G 502
Slavimo što smo odjebali šerifa,zub ara i psihijatra i što smo opet preko Knina mogli do Splita..Sasvim dovoljno...

Smile Smile

I naravno da ne zaboravim..Slavimo što nam više ne bombardiraju gradove....
« Poslednja izmena: 02. Avg 2007, 23:06:10 od čmelka »
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.