Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta Hrvati slave na godišnjicu "Oluje" !?!  (Pročitano 21134 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 tiger2005

Ja Tebe mrizm Smile

afrika...kome dobrodoshlica Smile

I, Srbi se pishu Velikim slovom!

Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k800i i D820
Citat
A Srbi nisu protjerivali nesrbe iz RSK? Nema veze vanyo ti vidis svoje ja svoje,slavi sto ti se slavi mi cemo slaviti sto nama predstavlja povijesnu cinjenicu vaznu za Hrvatsku kao sto je danas cijelovitu...
Kako smo ih proterali, tako ih ima duplo vise dole...Vi niste proterivali vojsku vi ste proterivali civile, alo! I odakle vam samo hrabrost da pricate takve stvari ovde! Poredis Japan i masakriranje Hirosime i Nagasakija! Je l' to opravdano?!?

Ti afrika odmori malo i nauci bar neki jezik ako ne znas Srpski.......

Ti nisi procitao sto sam rekao, Japanska Vlada ili njeni politicari su rekli da je cak bilo neizbjezno da se bombarduje Japan...halo zvoni li nesto?

Nema veze Vanyo idem ja spavat pozdrav forumasima...nemogu vise umoran sam od posla!!!  Smile

@Aha stami4 a Milan Martic nije osudjen i sa njim dio glavnog vodstva onodasnje Srbije....a i cak Slobo je bio osudjen za neke postupke...eto vidis za vas su Mladic i Karadzic i kolege heroji a nama ti kazes kako nas nije stid .... laku noc ljudi to je sve vas problem... idem ja lipo pajkiti!

@_enigma nema veze sto ti mene mrzis,ja tebe ipak volim! Pokajati ces se ti sto ti nije tiger drag ...  Smile ljubim te za laku noc
« Poslednja izmena: 01. Avg 2007, 22:23:52 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 181
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
ja ti lipo kazem dolaze beogradanke raspolozene pa ti sad misli a galamit mos uvik za promjenu probaj malo mislit
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
LG Frizider
Citat
Ti nisi procitao sto sam rekao, Japanska Vlada ili njeni politicari su rekli da je cak bilo neizbjezno da se bombarduje Japan...halo zvoni li nesto?
Pa to su onda stoka najveca, svoje zrtve ne umeju da postuju a kako ce tudje.......a da zvoni, zvoni od vas Tomsonovaca sa tri ustaska klikera u glavi...........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Aha stami4 a Milan Martic nije osudjen i sa njim dio glavnog vodstva onodasnje Srbije....a i cak Slobo je bio osudjen za neke postupke...eto vidis za vas su Mladic i Karadzic i kolege heroji a nama ti kazes kako nas nije stid .... laku noc ljudi to je sve vas problem... idem ja lipo pajkiti!
Bolje je i pajkiti nego lupati na forumu. Milan Martic je bio van sistema i da je hteo da slusa i dogovara sa vlastima u Srbiji ne bi mu se deslio da bude osudjen.Hteo je u jednom trenutku da bude veci Sloba i od Slobe i zato placa cenu toga.
Pa i Biljana Plavsic je osudjena - a sta je njena konkretna krivica?
Za Srbe je ona postala izdajnik - saradnik HAga i pokoj joj dusi izdajnickoj.
najgora sudbina je ne moci da viodis rodnu grudu i umres van nje a svi u njoj te proklinju.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k800i i D820
Citat
Pa to su onda stoka najveca, svoje zrtve ne umeju da postuju a kako ce tudje.......a da zvoni, zvoni od vas Tomsonovaca sa tri ustaska klikera u glavi...........

Ciao Vanyo ja idem ti pisi sto ti je na dusi! Sve smo jedno drugome rekli ti imas drugaciji stav od mene i tome se netreba ljutiti...razumno pricati je najbolji ljek...laku noc...

@Stami puh sta je za tebe najgore...dobro kod Srba ima sve opravdanje nema veze druze samo ti dalje...  Smile
« Poslednja izmena: 01. Avg 2007, 22:30:25 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 181
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
jaki ste nema sta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
LG Frizider
Citat
Ciao Vanyo ja idem ti pisi sto ti je na dusi!
Pa koliko se to oprastas pola sata? Idi lepo pajki i sanjaj novo etnicko ciscenje..........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
@Stami puh sta je za tebe najgore...dobro kod Srba ima sve opravdanje nema veze druze samo ti dalje... Smile
Ja cu i dalje da branim Srbe i Srpstvo a zasigurno ne ustase.
idi vec jednom na pajkanje, neces biti sposoban da radis po evropskim standardima - plasim se da zbog neprospavane noci zbog foruma ne ispunis normu na poslu i onda - zna se evropski standard - o t k a z.
nemoj da ti mi Srbi i za to budemo krivi.
Idi pajki i odmaraj i sanjaj svoje snove - koji god bili- sqamo nemoj kosmarne i Srbe- dobices komplseks od nas.
Cao i laku noc vec jednom. Pajki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Sta slave "Olujom"? Smile Pa slave najvecu pobjedu americkog oruzja na Balkanu...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.