Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta Hrvati slave na godišnjicu "Oluje" !?!  (Pročitano 21158 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Van pameti shta slavite Smile

P.S. Odakle ovoliko ustasha Smile

afrika

tiger2005

Dado 81

Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 01. Avg 2007, 22:05:34 od _enigma_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ne znam sta ce da se desi ako se Oluja proglasi zvanicno etnickim ciscenjem, sto i jeste....da li ce i tada da prepravljaju istoriju...kao sto se odricu hiljadugodisnje drzavnosti zbog zlocina u NDH-a.
« Poslednja izmena: 01. Avg 2007, 22:07:26 od Promaseni »
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k800i i D820
Pa i neki vasi su se usprotivili planu, sta hoces da kazes? Je l' to razlog za proterivanja toliko porodica?

Cuj to sada...jesu i dio nase vlade je se usprotivili tome planu,ali da su Srbi to prihvatili nikada do Oluje nebi doslo i sa takvom Autonomijom bi ratu doslo kraja i to je to....ali posto se u ta doba nije moglo normalno sa Milanom Marticem pricati,onda je sljedila Oluja a to su Srbi koji su zivjeli tamo dobro znali,mozda ne oni normalni gradjani ali guzonje u foteljama sigurno...jednostavno moras da shvatis kada sa nekim nemozes da pricas i kada nece u nikakav kompromis da udje onda sljedi nasilan dio...sjeti se 99 godine Nato bombardovanja,sjeti se Japana koji nije htio sam da kapitulira i da prizna gubitak(cak i politicari Japana danas kazu da je Hirosima bila neizbjezna)...ili danas Kosmet,vi dajete joj sada siroku autonomiju a oni odbijaju sve,da nema EU i UMNIKA dole Srbija bi davno vratila svoju zemlju u okvir i stanje kakvo ono misli da je najbolje za nju...

A Srbi nisu protjerivali nesrbe iz RSK? Nema veze vanyo ti vidis svoje ja svoje,slavi sto ti se slavi mi cemo slaviti sto nama predstavlja povijesnu cinjenicu vaznu za Hrvatsku kao sto je danas cijelovitu...

@_enigma volim te!  Smile

@_promaseni... i Slobo i Seselj i Milan Martic su prozvani na presudi Milana Martica za zlocinacki poduhvat pa nevidim nesto da je se u Srpskoj svijeti mnogo promijenilo...jos uvijek je popularan i Mladic,Karadzic,Seselj itd iako su oglaseni kao najveci zlocinci proslog rata!  Smile
« Poslednja izmena: 01. Avg 2007, 22:09:25 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
nece oni nikad shvatit
oni imaju svoju povijest kontra cilog svit
ja mislim da je ovo dobro napisano sta se gramatike tice jebiga srbi ovo je pravi dalmatinski
znas ono more lito picici ................................................................................................................................................................... itd.
a sta se tice kamenjara tu nas sijete debelo imate najvece stado ovaca u svitu a tek cobani
pravi profesionalci al jbga vi ionako sve najbolje znate pa vam neman sta vise za rec nego zdravi i veseli bili i dodite nam na more kad god ocete
pozz
Imacete najvise poseta cika rake posle svih onih izbacenih bombi za veme bombardovanja Srbije 1999 godine- bombi koje su se vasi evropski i NATO prijatelji oslobadjalo jer nisu smeli da ih vracajuu Arijano.
radioaktivno more puno cika raka-to je buducnost hrvatskog turizma -  i zivi  vi bili sa njim a mi cemo se snaci i bez mora.
U Srbiji su stotinak godina mondenska mesta bile banje a vase more retko je ko u to vreme poseciovao.Vracamo se korenima i banjama. A vi se vratite na more  i druzite sto vise sa cika rakom.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 181
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
oprosti lipo ali ja san Hrvat a ne tamo neki ustasa koje usput da vam kazem samo vi srbi vidite a drugi cili svit je ka sta vi ocete rec slip ili po starohrvatskim jezikom SLEP
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 181
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
pocele su i beogradanke da dolaze  ..............
bogami raspolzene
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k800i i D820
nece oni nikad shvatit
oni imaju svoju povijest kontra cilog svit
ja mislim da je ovo dobro napisano sta se gramatike tice jebiga srbi ovo je pravi dalmatinski
znas ono more lito picici ................................................................................................................................................................... itd.
a sta se tice kamenjara tu nas sijete debelo imate najvece stado ovaca u svitu a tek cobani
pravi profesionalci al jbga vi ionako sve najbolje znate pa vam neman sta vise za rec nego zdravi i veseli bili i dodite nam na more kad god ocete
pozz
Imacete najvise poseta cika rake posle svih onih izbacenih bombi za veme bombardovanja Srbije 1999 godine- bombi koje su se vasi evropski i NATO prijatelji oslobadjalo jer nisu smeli da ih vracajuu Arijano.
radioaktivno more puno cika raka-to je buducnost hrvatskog turizma -  i zivi  vi bili sa njim a mi cemo se snaci i bez mora.
U Srbiji su stotinak godina mondenska mesta bile banje a vase more retko je ko u to vreme poseciovao.Vracamo se korenima i banjama. A vi se vratite na more  i druzite sto vise sa cika rakom.

Eh sada si se provalio samo tako!! mondenska mesta banje a mi sa nasim zagadjenim morem...pa nije NATO na nas bacao bombe druze...a one koliko znam ameri nevracaju mnogo oruzija sto stave na avione....hebiga opet kod nas na ovo more dodje mnogo turista i djelimo ga sa italijanima...samo da naglasim da mi sada vec zaradjivamo preko 6,5 miliardi € od mora! Koliko Srbija od mondenskih banja!?
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 181
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
i zasto ste vi srbi tako ljuti samo pritite galamite di je ona poznata srpska dobrodoslica
alo breee
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
LG Frizider
Citat
A Srbi nisu protjerivali nesrbe iz RSK? Nema veze vanyo ti vidis svoje ja svoje,slavi sto ti se slavi mi cemo slaviti sto nama predstavlja povijesnu cinjenicu vaznu za Hrvatsku kao sto je danas cijelovitu...
Kako smo ih proterali, tako ih ima duplo vise dole...Vi niste proterivali vojsku vi ste proterivali civile, alo! I odakle vam samo hrabrost da pricate takve stvari ovde! Poredis Japan i masakriranje Hirosime i Nagasakija! Je l' to opravdano?!?

Ti afrika odmori malo i nauci bar neki jezik ako ne znas Srpski.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
jos uvijek je popularan i Mladic,Karadzic,Seselj itd iako su oglaseni kao najveci zlocinci proslog rata!
Nesto ne vidim da im je Haski tribunal i nedo*ebana KArla del Ponte - koju ni njena zemlja Svajcarska nece niza ambasadora u Argentini zbog nesposobnosti i rasipnistva  dokazao krivicu. Dok se ne dokaze krivica oni su nevini.
Za vecinu Srba oni su Srpski heroji.
Inace da je u interesu NATO iSAD i nekih zemlaja EU da se uhapse i sudi Mladicu, oni bi odavno bili u HAgu i odavno bi im se sudilo. Zato zaboravite na njih .
Njih cemo mi da slavimo i zalimo sto vam nisu vise zagorcali zivot ustase jedne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Za dobrog coveka i prijatelja uvek dobordoslica -  a za ustase nikada .
Ajde dalmatinac idi da zaradjujes cika raku kupanjem u tvom lipom moru.

tiger ;
da li znas koliko neeksplodiranih mina izbacenih iz aviona koji ih nisu izbacili na zadate ciljeve u Srbiji ima u Hrvatskom moru. Mnogo vise no sto su vam rekli.
tek cete plakati i zaliti za tim. Mi zalimo zbog nevinih zrtava bombardovanja i posledica bacenih bombi a vas tek ceka ili ne smeju da vam kazu podatke o povecanju broja obolelih od malignih bolesti u dalmaciji.
« Poslednja izmena: 01. Avg 2007, 22:21:55 od stami4 »
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.