Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 21:44:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta drzi planetu?  (Pročitano 43535 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k310i
dao sam ti pa citaj.

А јел си ти то писао? Овде причамо ја и ти, не ја и разни свеци, научници који подржавају твоје идеје, попови итд. Престани да се кријеш иза туђег знања/идентитета. Ја колико видим, нико од нас овде ти није постовао никакве текстове него ти лепо својим речима одговорио на питања. Зато то исто очекујем и од тебе. Ако не знаш реци "не знам", немој да тражиш изговоре.
kako da ti ja sad objasnjava ono sve sto znam.Uzmi citaj.Tako radi i SF vlasnik ovog foruma tako cu i ja.Citaj te malo a ne sve ja da vam govorim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
kako da ti ja sad objasnjava ono sve sto znam.Uzmi citaj.

Лепо, исто ко и ми теби што смо објашњавали.

Tako radi i SF vlasnik ovog foruma tako cu i ja.

А ти мислиш зато што си напунио 2000 порука да си у рангу власника?

Citaj te malo a ne sve ja da vam govorim.

Ух, ала си нам ти препаметан и начитан, дедер реци нам мало... немој случајно још нешто да наме кажеш и овако си нас пуно научио... поготово о свемиру и небеским телима.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Лепо, исто ко и ми теби што смо објашњавали.
Ал сет ми објаснили.Немој да ме тераш да кренем да читирам редом.

Иди у школу,читај физику, и сл.Као да нисам све то питао и нема одговора....

Citat
А ти мислиш зато што си напунио 2000 порука да си у рангу власника?
Не него мислим да је паметно.Ипак има више искустав од мене, и сигурно зна како се то ради.Ако грешим нека грешим.

Citat
Ух, ала си нам ти препаметан и начитан, дедер реци нам мало... немој случајно још нешто да наме кажеш и овако си нас пуно научио... поготово о свемиру и небеским телима.
Нисам паметан а нисам ни толико луд да будем овде и распраљам са вама да не видим неки помак у свом животу на моралном плану и на плану код других.Мање ми је важно шта сам ја добио већ шта сам дао.Довољно да један прочита оно што сам поставио  и замисли се на тим ја сам успео.А знам да их има пуновише  Smile

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
samo prolazim kroz forum ...
i pozdravljam Jocu
IP sačuvana
social share
Nemam nikakvo resenje, ali se iskreno divim problemu!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k310i
 Smile pozdav
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
ja ne znam sto se svi trudite da objasnite kada vas joca ne slusa?
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k310i
ja ne znam sto se svi trudite da objasnite kada vas joca ne slusa?
A sta treba da cujem.Nesto ste rekli?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Reloader...
Imate prinovu nedj' vama skinsima....

Britney Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ajnštajn je došao na revolucionarnu zamisao da gravitacija nije sila kao druge sile, već posledica činjenice da prostorvreme nije ravno, protivno prethodnom opštem ubeđenju: ono je zakrivljeno, ili 'savijeno', pod uticajem rasporeda mase i energije u njemu. Tela poput Zemlje nisu bila sazdana da se kreću zakrivljenim orbitama pod dejstvom sile teže; umesto toga, ona se kreću gotovo pravom putanjom u zakrivljenom prostoru

Masa Sunca zakrivljuje prostorvreme na takav način da, iako se Zemlja kreće pravolinijski u četvorodimenzionom prostorvremenu, nama izgleda da ona putuje kružnom orbitom u trodimenzionom prostoru.

Мало за ове физичаре што се куну у гравитацију!!!
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
A kad covek pocinje da razmislja o bilo cemu, on prvo pretpostavi da je nesto istina pa izvodi dalje zakljucke.I ja to zovem nagadjanje.

То је иначе лош начин размишљања и обично води ка грешкама.

А ја мислим да и ти баш тако размишљаш као и да сви људи тако размишљају.Наравно,то је само моје мишљење,а не мора нико самном да се сложи.А ако неко зна праву истину и нешто може сигурно да тврди,свака част.А ако си ти сигуран да не грешиш у својом размишљању,свака част.Ја само хоћу да кажем да ја нисам сигуран да знам шта је права истина и да врло вероватно у нечему грешим,али ако физички нисам опасан по околину,надам се да ће та околина да ме поднесе док не откријем да ли у нечему грешим,а ако грешим,да онда то и исправим. Smile

Bog je za mene i ono sto znam,ali jos vise ono sto ne znam.Ja beskonacnost ne mogu da shvatim,ali mogu da nesto osecam,a ono sto me tera da se dobro osecam ja zovem Bog.

Да ли твој Бог икада изгуби смисао и значење пошто колико видим њиме означаваш апсолутно све што разумеш и не разумеш...?

Не могу да кажем да сам добро разумео питање,али одговорићу како сам разумео.Значи,за мене је све део Бога.Ја у свему видим Бога.Где год да одем,ту је и Бог.Бог је у мени.Значи,постоји нешто што ме свугде прати,јер је у мени и тера ме да се добро осећам, да волим,да усрећујем друге колико је то у мојој моћи...и ја то зовем Бог.Математика ме учи Божијем прорачуну,али она је открила један делић бесконачности,а иза тога се крије бесконачност.У формулама за гравитациону силу и поље се налази нека гравитациона константа,која је експериментално одређена као 9,81 m/s^2 (приближно,а иначе има бесконачно децимала - ЗНАЧИ,ОПЕТ БЕСКОНАЧНОСТ),а наука је није математички извела,јер како математички извести константу која је природно одређена (Природа=Бог)...Ја не знам боље од овога да објасним шта мислим.

ja stvarno nemam šta da pišem, sve je već napisano Smile Smile

Ала су ови хришћани почели да буду буљаши, па то није нормално... Smile

Нема разлога да се вређамо.Од када је добронамеран човек - ''буљаш''?Јел треба да будемо злонамерни,да не би били ''буљаши''? А  Smile ја тумачим као добронамерност.Ја се иначе,у великом делу,слажем са постовима Magic Master-а (које сам прочитао,а нисам наравно све) и до сада нисам то истицао,јер сам мислио да нема потребе - ''sve je već napisano''.Али,сада видим да има и подржавам те и поздрављам брате,Magic Master-у. Smile

А поздрављам и тебе брате Reloader-у.Не слажем се са тобом у неким стварима (мислим пре свега на вређање,али ни са онима који тебе вређају),али ми не морамо да се слажемо око свега.Битно је да живимо у миру. Smile

А што се тиче Јоце.Ценим његов труд на овом форуму и препознајем добронамерност у његовим порукама.Он боље од мене зна шта је хтео са овом темом,али ја ћу да напишем шта мислим.Не видим ја ништа ''глупо'' у овој теми.Она је као наслов књиге.Његов први пост је увод,а није ми јасно зашто неки хоће да га враћају у основну школу.Ја поздрављам тражење духовности у науци - шта год то значило.

Поздрављам и тебе брате Јоцо. Smile
IP sačuvana
social share
Сети се одакле си пао и почни да чиниш своја прва дела!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 21:44:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.