Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 01:31:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta drzi planetu?  (Pročitano 43542 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k310i
Citat
A ja verujem da ima mesto gde vreme ne prolazi.Ne ide ni napred ni nazad vec stoji...Znaci vecno
kakav apsurd
sta je?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
LG 4X HD
apsurd je da postoji mesto na kojem ne teche vreme.jer vechnost kao pojam ima smisla samo ako je vezano za protok vremena,tj. vechnost je neogranicheni vremenski period.ako vreme ne postoji onda ne moze biti ni vecnosti.
Da ne pominjem jednostavnu chinjenicu koju je Pakiman napomenuo,da svaka radnja zahteva vremenski period u kome ce biti izvrshena,pa chak i dok ti prodje jedna jedina misao kroz glavu,za nju je potrebno taj delic sekunde,znachi protok vremena.
Na mestu na kome vreme ne teche dakle ne bi mogao ni da mislish ni da postojish ni u materijalnom ni u duhovnom ni u bilo kom drugom obliku.

znam da je to previshe komplikovano za tebe da shvatish ali eto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Da ne pominjem jednostavnu chinjenicu koju je Pakiman napomenuo,da svaka radnja zahteva vremenski period u kome ce biti izvrshena,pa chak i dok ti prodje jedna jedina misao kroz glavu,za nju je potrebno taj delic sekunde,znachi protok vremena.
Koliki deo?Kolika je brzina misli.Sta je vece brzina misli ili brzina svetlosti?

Citat
Na mestu na kome vreme ne teche dakle ne bi mogao ni da mislish ni da postojish ni u materijalnom ni u duhovnom ni u bilo kom drugom obliku.
U materijalnom ne bi sigurno ali u duhovnom sigurno jer je dusa besmrtna i ne prolazna.

Citat
znam da je to previshe komplikovano za tebe da shvatish ali eto...
Nije komplikovano za mene vec vas ja vas popuno razumemem a da li vi mene razumete?Ja znam o cemu vi pricate i zasto tako pricate,
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
A kad covek pocinje da razmislja o bilo cemu, on prvo pretpostavi da je nesto istina pa izvodi dalje zakljucke.I ja to zovem nagadjanje.

То је иначе лош начин размишљања и обично води ка грешкама.

Не него вечност...

И у тој вечности се ама баш ништа не дешава... нема кретања.

Не занм овако ми је бољи да укључим њих у размиљање.Ако успем да се запитају да ли је заиста настао.Али и ја верујем да им нећу променити мишљење али их макар могу замислити над тим питањем. Smile

Пре бих рекао да си у целој причи само ти испао неук, а да никог ниси "замислио" над неким једноставним питањима над којима су добили одговор у 5. основне  Smile

Koliki deo?

Занемарљиво мали али ипак постојећи.

Kolika je brzina misli.Sta je vece brzina misli ili brzina svetlosti?

Мисли нису материјалне те се њихова брзина не може измерити. Оне се суштински и не крећу, то је само твој осећај.

U materijalnom ne bi sigurno ali u duhovnom sigurno jer je dusa besmrtna i ne prolazna.

Какве то везе има са кретањем?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k310i

Citat
Мисли нису материјалне те се њихова брзина не може измерити. Оне се суштински и не крећу, то је само твој осећај
ako su sve moje reci do sad bile glupe onda si me ti ovim prestigao.O cemu ti pricas covece.E u tome je problem evolucije i religije.I ti meni pricas o razmisljanju i sl....Pa ti uopste ne razmisljas.A to si i sad sam rekao...
Citat
Пре бих рекао да си у целој причи само ти испао неук, а да никог ниси "замислио" над неким једноставним питањима над којима су добили одговор у 5. основне
Tebi je to jednostavno pitanje?A to pitanje se postavlja godinama.Covece ako ti imas odgovor ti si genije Smile
Moj duboki naklon
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Bog je za mene i ono sto znam,ali jos vise ono sto ne znam.Ja beskonacnost ne mogu da shvatim,ali mogu da nesto osecam,a ono sto me tera da se dobro osecam ja zovem Bog.

Да ли твој Бог икада изгуби смисао и значење пошто колико видим њиме означаваш апсолутно све што разумеш и не разумеш...?

ja stvarno nemam šta da pišem, sve je već napisano  Smile Smile

Ала су ови хришћани почели да буду буљаши, па то није нормално...  Smile

ako su sve moje reci do sad bile glupe onda si me ti ovim prestigao.O cemu ti pricas covece.E u tome je problem evolucije i religije.I ti meni pricas o razmisljanju i sl....Pa ti uopste ne razmisljas.A to si i sad sam rekao...

Ало Јоцо, смири хормоне, незнање је излечива болест.

Изволи измери брзину мисли и наравно, реци којом методом си то урадио. Чекам.

Tebi je to jednostavno pitanje?A to pitanje se postavlja godinama.Covece ako ti imas odgovor ti si genije Smile
Moj duboki naklon

Па ако се годинама питаш "шта држи планету" онда те искрено сажаљевам...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k310i
[url=http://Ало Јоцо, смири хормоне, незнање је излечива болест.

Изволи измери брзину мисли и наравно, реци којом методом си то урадио. Чекам]Ало Јоцо, смири хормоне, незнање је излечива болест.

Изволи измери брзину мисли и наравно, реци којом методом си то урадио. Чекам[/url].
Evo izvoli

http://www.google.com/url?sa=t&ct=res&cd=6&url=http%3A%2F%2Fwww.beotel.yu%2F~gmarjanovic%2Fschtesl.pdf&ei=PYDXRcnnC5mqnQOnl8G_BA&usg=__EI6bVSfBKZol9kwZDzklGCfF6wY=&sig2=qmF6l-r36OvU7H-_zP457g

i izadji is sume malo na videlo dana.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Јоцо, колико се сећам, питао сам ТЕБЕ.

Дакле, колика је брзина мисли и којом методом си је то измерио. Слушам.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k310i
Јоцо, колико се сећам, питао сам ТЕБЕ.

Дакле, колика је брзина мисли и којом методом си је то измерио. Слушам.
dao sam ti pa citaj.Ako zelis da znas ni meni niko nije reko nego sam citao.A ti ako zelis da izadjes iz sume ti procvita ako neces ne moras.Tvoja stvar....
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
dao sam ti pa citaj.

А јел си ти то писао? Овде причамо ја и ти, не ја и разни свеци, научници који подржавају твоје идеје, попови итд. Престани да се кријеш иза туђег знања/идентитета. Ја колико видим, нико од нас овде ти није постовао никакве текстове него ти лепо својим речима одговорио на питања. Зато то исто очекујем и од тебе. Ако не знаш реци "не знам", немој да тражиш изговоре.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 01:31:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.