Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 20:01:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta da uradim? :-|  (Pročitano 5942 puta)
10. Avg 2006, 19:49:46
Zvezda u usponu

Girl Next D00r .. lol

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1321
Zastava u centru paznje (:
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung U900
Mislim da se neki od vas sjecaju,kada sam rekla u svojoj prosloj temi,kako mislim da sam GA polako pocela zaboravljati.i kako mislim da sam nasla pravog...eh....za tog pravog vam nisam rekla ko je,sta je..naime..to mu je najbolji drug.. vjerovali vi il' ne..
i do prije par dana ni ovaj moj bivsi,ni ovaj kao sadasnji,nisu znali jedan za drugog..kada bi mi sadasnji spomenuo njega,kao najboljeg druga...reagovala nisam nikako..posve hladno,ko da prvi put cujem to ime..i tako ja..prije par dana u gradu..kad..njih dvojica zajedno idu..
ovaj bivsi,bila sam sigurna da me vidio,jer me pravo u facu pogledao,i otisao zajedno..medjutim za sadasnjeg nisam bila sigurna.. bila sam brza,pretrcala sam cestu Smile
(reflexi za 10)..i tako dolazi sadasnji prije par dana na msn..i onako pocnemo mi pricu o tome,da sam ga ja vidjela u gradu prije par dana,i da je bio sa frendom..i priupita on mene..pa je li ga znas..reko nemam pojma,prvi put ga u zivotu vidim..kad ce ti on meni..on kaze da te zna..i to vrlo dobro.. ostala sam sokirana.. nisam znala sta vise reci,pa sam mu zadala samo block..  Smile Smile
poslala sam mu prije par dana smsove..i javljala se....medjutim NISTA,niti se javlja niti bilo sta,a do prije par dana me obasipao smsovima....
sta uciniti sad? :-( dajte pomozite mi.. jer mislim da je on jedina osoba,koja mi moze pomoci da onog kretena prebolim do kraja.............. sta da mu kazem,kako da se ponasam? kakav sms,e-mail da posaljem..  Smile
« Poslednja izmena: 10. Avg 2006, 19:52:08 od RiCh_BiTcH »
IP sačuvana
social share
Life is a pain and when you die pain will go.
Death promises release from the struggle.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nista specijalno nemoj da uradis, sem da pazljivo procitas svoju prvu temu od prve do poslednje strane, pa onda ovu... i tako vise puta, dok ne izvuces poentu  Smile Ukoliko skrhana svojim trenutnim emocijama ne uspes u tome, rado cu ti, sa velikim zadovoljstvom, napisati rezime iz svog ugla... imam strpljenja na pretek Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Girl Next D00r .. lol

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1321
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung U900
onda pocni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Seko ako on prema tebi oseca nesto od tog bivseg nemoj da dizes ruke...
A najbolji drug je drugarica bez ciklusa, njega gazi kao sto sve zenske rade...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung Neki shit
Znas sta je najbolje....bezi iz svega toga...naci ces bolje...naci ces nove...samo bezi iz takve veze
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Koje si ti nesrece. Onako iz muskog ugla mislim da taj nece vise nista ni da ima sa tobom. Mozda zvucim surovo ali mislim da ce se on okanuti tebe jer si eks djevojka njegovog najboljeg druga. A to i nije tako lose jer bi se uvijek suocavala sa svojim eks momkom.  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple 15
vrlo mudar potez... block..Smiley
stvarno je cudno sto se ne javlja...

s druge strane... ne kapiram... sto ne mozes da mu kazes.. e... ja sam se zabavljala sa tvojim drugom, ali sam saznala da se druzite tek posto sam pocela sa tobom...

drugim recima.. od igranja igrica nema vajde... Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
LG 4X HD
Citat
sta da mu kazem,kako da se ponasam? kakav sms,e-mail da posaljem..  Smile

"neshto mi je govorilo...- Petre,obesi se- "  quote from "Sabirni centar"

ne mozesh mu nishta reci sto ce popraviti  stvari  Smile

Citat
jer mislim da je on jedina osoba,koja mi moze pomoci da onog kretena prebolim do kraja
i da da,najbolji drug od bivsheg je super reshenje da ga prebolish  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Girl Next D00r .. lol

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1321
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung U900
pa htjela sam samo naci nekog slicnog njemu..i nasla sam..
@anea..pa mislila sam da tako kazem nesto kao u stilu,saznala sam to tek kad sam pocela sa tobom..al pocece mi prebacivati onda sto sam svaki put sutila kad mi ga je spomenuo,kad ga je zvao na mobitel,a ja bila sa njim..kad mi je govorio njegovo ime,a ja se pravila gluha..
nego kao sto meni rece moja KoAlex..mozda je najbolje da mu kazem onako kako jest.
da sam u pocetku htjela da budem sa njim,jer sam trazila nekoga njemu slicnom..
da ga nisam htjela spominjati,jer sam ga nastojala zaboraviti..i da mi nije nimalo prijatno bilo onda kada sam ih vidjela zajedno..
sta mislite o tome?.. jer,fakat,od pocetka nisam trebala lagati..ali eto..sto je ucinjeno,ucinjeno je..
p.s skinut je s block-a Smile al,nema ga onlajn Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Girl Next D00r .. lol

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1321
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung U900
Koje si ti nesrece. Onako iz muskog ugla mislim da taj nece vise nista ni da ima sa tobom. Mozda zvucim surovo ali mislim da ce se on okanuti tebe jer si eks djevojka njegovog najboljeg druga. A to i nije tako lose jer bi se uvijek suocavala sa svojim eks momkom.  Smile

hm.. mozda si upravu..sigurno i jesi..
ali..nesto mi ipak govori da ce se javiti,jer nije takav tip..dosta je razuman,i zna saslusati druge osobe..za razliku od onog debilcine..a taj debilcina,sto ga nazivas mojim ex..prije par dana sam shvatila da mi uopste i nije bio decko.. a ni ja njemu djevojka..jer zvao bi me samo onda kada bi mu bilo dosadno,ili nije htjela nijedna druga izaci,setati,vozati se..itd..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 20:01:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.