Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta da radis kad ostanes bez posla - divlji taksista, diler ili prorocica?  (Pročitano 9513 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Ne mesam babe i zabe covece, prosto ne vidim kako ces glupog nauciti pameti ako ne ume da skapira da je glup Smile

Lepo sam ti rekao, ajde da sve istestiramo i pogledamo ko ima koliki IQ pa da odlucimo koga da zalimo a koga ne.
Tvrdoglavo cu se drzati ove price samo da znas Smile

Ma opusteno samo mi zao kad nekog mucenika bio on pametan ili glup ojade zbog svoje naivnosti, to je sve Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.63

Lepo sam ti rekao, ajde da sve istestiramo i pogledamo ko ima koliki IQ pa da odlucimo koga da zalimo a koga ne.

Da samo sto IQ nema veze sa lakovernoscu. Covek moze da ima milion IQ-a i opet da veruje da mu je neko bacio neke zle cini na njega i bude naivan. Dzaba mu IQ kad ce da ga preveslavaju razni kao nista...

Tako da, izvini, ali zenska logika stvari.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
A jel neko tera te ljude da idu kod prorocica, vilenjaka, prostitutki, nadrilekara?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Ajde?

Da samo sto IQ nema veze sa lakovernoscu. Covek moze da ima milion IQ-a i opet da veruje da mu je neko bacio neke zle cini na njega i bude naivan. Dzaba mu IQ kad ce da ga preveslavaju razni kao nista...

A sta pise ovde?

Ma opusteno samo mi zao kad nekog mucenika bio on pametan ili glup ojade zbog svoje naivnosti, to je sve Smile

Znaci ja govorim o lakovernosti a ti si govorio o gluposti. Pa kada vidis da je izbor termina bio pogresan, nonsalatno se prebacis i nastavljas svoje. I jos selektivno citiras. Kako se zove ta logika? Smile

Nastavis li ovako ima da ti salju ljudi cvece za 8. mart Smile
« Poslednja izmena: 03. Jan 2014, 13:11:54 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Pa da, i onda tvoja teza o nekom merenju IQ-a pada u vodu jerbo nema nikakve veze sa datim.  Smile

I u redu je, imamo razlicito misljenje. Tebi ih je zao, meni nije uopste. Mislim zao mi je hendikepiranih koje si pomenuo, ali normalnih ljudi koji su naivni mi uopste nije zao. Neka idu da ih sisaju razni i dalje dok ne nauce lekciju i opamete se.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia 
Da su ljudi odlepili - odlepili su.
Nasa komsinica, jedna skolovana dama je pre mesec dana placala vidovnjaka da joj prociscava kucu, jer je istu zatrovala ljubavnica njenog muza. Pa je njen razmazeni kreten od sina polupao trudnoj zeni nos.

3 dana sam se krstila, dokle smo dosli kao nacija, i doticnu uopste ne zalim, mislim da je glupa po svim pitanjima, od vaspitanja rodjenog kretena do propalog braka.

Nadam se da joj je naplatio bar 1000e, jer je kuca na 3 sprata Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Vidis.. to pitanje je moralna dilema...

S jedne strane imas ljude kojima je jedini razlog izigravanja svega toga kes ... neki zato sto zaista nemaju, drugi zato sto su prosto alavi...

A sa druge strane su ljudi koji su usled stresa i nemastine (ne samo materijalne) totalno flipnuli i vratili se na nivo pecinskog coveka...

Sve to govori da je ono "rad, red i disciplina" zaista resenje za masu ljudi...

I sad.. niko nema muda da pokrene radne akcije i uposli te ljude... jer to nije progresivno... sta li...  Smile
« Poslednja izmena: 03. Jan 2014, 13:37:43 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia 
Nije to stres i nemastina Nikolina, nego nemogucnost da sagledas, uocis i resavas svoje greske. Najlakse je, kao i obicno, okriviti crnu magiju, Dacica, Djindjica, i ostalu vidovitu i nevidovitu bandu, nego da se uhvatis u kostac sa svojim nabujalim problemima.
Kad citav zivot zatrpavas probleme i guras ih ispod tepiha mozes da ocekujes da eskaliraju i eksplodiraju, onda bude "bez'te noge posracu vas".

Isto vazi za nemastinu, toliko znam ljudi koji zive na samoj ivici egzistencije, a srecni su sa onim sto imaju i dobiju, bore se , rade po drugim rupama u juznoj Srbiji i u Madjarskoj, ostavljaju decu odlaze da peru sudove u Nemackoj, mesaju malter u Rusiji. Bore se ljudi da prezive da zarade, da nesto imaju.

Najlakse je sesti i plakati i okriviti nekog drugog.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Pa nisam mislila samo na materijalnu nemastinu, vec vise na onu duhovnu...
Prethodnih 20 godina je drzava u rasulu, u smislu da nema jasnog cilja..

Ja smatram da vecina ljudi nije sposobna za samostalni zivot, te im je potrebno neko i stalno usmeravanje... idi na posao, gaji decu, placaj racune, veruj u partiju\boga...

Bez toga se okrecu tim glupostima i tu se slazem sa tobom - jer nisu u stanju da sagledaju posledice svojih dela.

To jeste... i to uvek isticem... najveci problem nasih ljudi (i ljudi generalno) sto nikada ne prihvataju svoje greske...

I zato im treba neka jaka struktura da svu odgovornost prebace na nju.. jer ma koliko im objasnjavaju oni ce i dalje da te gledaju blentavim telecim pogledom... Wink

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Ma varali su ljude sa magijom i kad je bilo posla i sedamdesetih i osamdesetih i kad god oces........

Nije da nema uticaja, samo je mozda indikativno da i to lepo vreme nije svima bilo lepo. A prosto ima i nesto gore od nemastine a to je bolest. Tu ljudi vise ne gledaju gde udaraju samo da se stvori neka vera i nada....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.