Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta da radis kad ostanes bez posla - divlji taksista, diler ili prorocica?  (Pročitano 9511 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
kajsija nije boja vec vocka  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Ni ticijan nije boja vec ime slikara, a krem se jede a ne farba se sa njim sve redom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
oduvek me je fascinirala boja krema ili trule visnje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Konacno nesto i tebe da fascinira, treba zapamtiti ovaj dan Smile

To "ovce su za sisanje" mogu da razumem ukoliko ovca ima vune za izvoz, afro mikrofon reda velicina, ali ako cerupas neku mucenu ovcicu sa vunom sveze osisanom na nularicu, jbg ne moras jos da je izbrijavas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.63

To "ovce su za sisanje" mogu da razumem ukoliko ovca ima vune za izvoz, afro mikrofon reda velicina, ali ako cerupas neku mucenu ovcicu sa vunom sveze osisanom na nularicu, jbg ne moras jos da je izbrijavas.
Ja ako sam na nesto alergican to je ljudska glupost. A to nema veze sa vunom za izvoz i mucenim ovcama vec sa gluposcu. I takvi apsolutno zasluzuju da ih ocerupaju do gole koze imali ili nemali mnogo vune...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Onda ajde jbg da oduzmemo svu imovinu mentalno zaostalim osobama. Koji ce im kurac kad su glupi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Znas dobro na sta mislim tako da ne moras te zenske logike primenjivati ovde. Smiley

A ti koji idu kod vracara, Tarota i ostalih i ostalih su savrseni primeri ljudske gluposti koja i treba da se "kazni". Pa ce kada im se desi da ih ocerupaju sledeci put da paze...
« Poslednja izmena: 02. Jan 2014, 15:34:29 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Koje zenske logike? Aj mi ti sa nindza logikom malo pojasni tu klasifikacuju Smile
Nije dzabe nesto stavljeno van zakona, ne pise se zakon na osnovu "zenske logike". Jasno je zabranjeno eksploatisati necije neznanje i lakovernost.

Uostalom verovatno znas bolje granicu retardacije, sta sad to znaci, prvo da im merimo IQ pa na osnovu toga da sudimo da l je samo lakoveran ili nesposoban za zivot?

Imas svoje misljenje i to je OK, ja imam svoje, i na tome se zavrsava. Kakva je cija logika, mozemo do prekosutra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung GT-S7580
Имају право да буду глупи.  Smile Али није у питању глупост, већ веровање у трололо ствари. Ето узмимо на пример цркву. Хиљаду динара за свећење водице. Јеботе живот, кол'ко је нама добро.  Smile Па опет нико не каже да си овца и да те треба шишати када ти узму толике паре за два минута, к'о да ти ниси мого сам осветити водицу. Ваљда ниси професионалац или шта..  Smile

Лепо рече Мунка за цигаре. Може да цркне од глади. Вештица једна.   Smile

IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Koje zenske logike? Aj mi ti sa nindza logikom malo pojasni tu klasifikacuju Smile

Znas ono kad devojci kazes "E ova ne izgleda lose" a ona kaze "Ona ti se svidja vise od mene". E i ti tako i tvoja logika gde uporedjujes lakoverne koji zovu Tarota i retardirane je otprilike na tom nivou. Smile

Citat
Imas svoje misljenje i to je OK, ja imam svoje, i na tome se zavrsava.
Ma OK, samo mi bezveze mesas babe i zabe.  Smile

A razumem ja da je protivzakonito i nikada i ne bih radio tako nesto. Samo kazem da neke ljude i treba ocerupati da bi se naucili pameti...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.