a jaoo... kad bih bila tako hrabra devojka pa da ga smuvam to bi se onda odavno desilo. Druga stvar, kad on neće od sebe da pravi kretena, mislite li da ima svrhe da ja od sebe pravim kretena? I ja sam isto tako naišla na negodovanje s njegove strane kao i on pre nekoliko meseci
Pa on tebi nije rekao da nemas nikakve sanse do njega ti treba da ucinis da on oseca da je faza "nemas nikakve sanse" prosla Jbg zensko si valjda znas kako da mu pridjes Ako bude kulirao konstantno onda iskuliraj ali nece kulirati
Meni je uvek bio najbolji onaj direktni prilaz u komplikovanim situacijama...Svidjas mi se, a ja tebi?Yes, no?Cao zdravo..Cak i kad ispusis znas konkretno na cemu si... To tegljenje je zanimljivo samo ako znas da ces se na kraju smuvati sa nekim ili kada nije komplikovano i mucno...
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
a jaoo... kad bih bila tako hrabra devojka pa da ga smuvam to bi se onda odavno desilo. Druga stvar, kad on neće od sebe da pravi kretena, mislite li da ima svrhe da ja od sebe pravim kretena? I ja sam isto tako naišla na negodovanje s njegove strane kao i on pre nekoliko meseci
Baci mu se oko vrata kazi mu da ti se mnogo svidja da si bila kreten jer si ga odbila da ti je jako zao i da ti se ON jako svidja, i onda kreni kao da ga poljubis u stvari on ce valjda to sam da uradi, ali bas tim recima direktno i to je to! A dalje, e pa sad sta ce biti bice.... srecno
Ko ponese kajace se, ko ne ponese kajace se jos vise!
« Poslednja izmena: 30. Dec 2009, 23:23:32 od Dominick »