Sva tri konstitutivna naroda u BiH morat će naći načina da žive kao što je to bilo i prije rata. To će značiti i na neki način ukidanje entiteta u BiH, bar na političkom nivou, možda ostane samo na nekoj kuturnoj razini. nešto kao kantoni. Po meni bi to bilo najpravednije.
Odcepljenje Republike Srpske od tzv. Bensonije & Hedgesovinije bice ostvareno verovatno za 3 godine.
dokaze,sine,daj dokaze..nelaprdaj bezze ! Necete valjda opet muhadzedine na glavu
Samo osoba bez razuma moze da zahteva dokaze za nesto sto ce tek da se dogodi, dakle jos uvek ne postoji ni sam fakat, a kamoli "dokazi".
Dace Velika Boginja, bice dokaza za tri godine.
Sto se tice toga ko sta hoce ili nece, Srbi Republike Srpske mnogo puta su jasno dali do znanje svetu da nece da budu u prisilnoj uniji sa mudzahedinsko-ustaskom tzv. federacijom.
"Srbi Republike Srpske mnogo puta su jasno dali do znanje svetu da nece da budu u prisilnoj uniji sa mudzahedinsko-ustaskom tzv. federacijom." Boli "svet" sta RS hoce Jos malo i :wave:RS
Republika Srpska nece ostati u sastavu Bensonije-Hedgesovinije, nego ce biti zasebna drzava vrlo uskoro, a da li ce se i ujediniti sa Srbijom jeste pitanje, ali verujem da hoce.
A to sto se takvima kao sto si ti zelje ne ispunjavaju je samo vas problem...
Svajcarska nema vojsku, ali je svako naoruzan, a njihova garda cuva cak i papu (valjda bi nasao nekog opremljenijeg da to postoji). Policija Republike Srpske ostaje Policija Republike Srpske, cak i ako bude morala da privcremeno nosi nekakve tudje uniforme pod NATO-vskom okupacijom tzv. Marlboro-Lightonije, tj. Bensonije-&-Hedgesovinije.
Republika Srpska ce postati nezavisna drzava vrlo skoro, sto je svakako i najbolje resenje za bivsu socijalisticku republiku B&H.
Inace, sto se tice jadnika koji ne prepoznaju zastavu Narodne Republike Kine (drzave u kojoj ja zivim),
pa pisu "nemate" kad se obracaju meni (iako ja sa njima nemam o cemu da pricam) a misle na ljude u Republici Srpskoj
-- sta da kazem do: zemlja trpi svasta... Nazalost...