Meni ovo izgleda kao - imam materijalni zivot, ali zivot nemam...
Doduse, lako je meni da kenjam kad u svakom trenutku imam bar 25 paralelnih tokova razmisljanja... 8)
Ma brate imam zivot, ali dosade i kafane, i alkoholisanje, fazon je sto su ljudi sjebani, ili nemaju vreme, ili nemaju pare... ubije ih zivot, i onda samo ispada jedan po jedan iz price.. Ambicije su velike, samo se smoris nekad malo...
Ma brate imam zivot, ali dosade i kafane, i alkoholisanje, fazon je sto su ljudi sjebani, ili nemaju vreme, ili nemaju pare... ubije ih zivot, i onda samo ispada jedan po jedan iz price.. Ambicije su velike, samo se smoris nekad malo...
Pa, brate... to nije zivot, to je prezivljavanje... isto radi i onaj sto zicka pare da se narolja navece... Da si mladji, rekla bih ti da se prihvatis neke omladinske organizacije, ali posto si mator i mislis da je to za zaludne klince... jbg...
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.