Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Шта би Србија имала да прода у случају грчког сценариј  (Pročitano 20079 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Citat
Naši lekari leče , prema preporuci ministra, isključivo bajanjem i čajevima. Oprema im je iz 19 veka .....

ај не сери Smile
Ниси у праву. Smile
Реченица се не започиње малим словом. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Alex, svaka čast, ovakvu gomilu nemogućih stvari nisam nikada pročitao u životu. Prvo želiš drugima da prodaješ drogu i da zarđuješ na njihovj bedi, a da u isto vreme naše stanovništvo bude od toga zaštićeno. Kako? Drugo pričaš o zdravstvenom turizmu. Lepo, ali u kojim objektima i sa kojim osobljem. Našim Lekarima? Ha , kad si se poslednji put lečio u Srbiji. Naši lekari leče , prema preporuci ministra, isključivo bajanjem i čajevima. Oprema im je iz 19 veka .....

Hvala nema na cemu,
Nista nije nemoguce od onog sto sam naveo ,finansijski je dostizno ulaganje i bili bi veliki profiti.
Legalno prodavanje i legalizovanje mekanih droga poput kanabisa koje nisu adiktivne i koje su manje stetne od recimo alkohola ili nikotina su unosan posao sa ogromnim profitima,kako za turizam i ugostiteljstvo tako i za drzavu.
Prvo niko ne zaradjuje na nicijoj bedi ,kako mozes tako nesto i da kazes ,ocigledno ti uopste nije jasan svet
u kome zivis.
Danas se radi tesko i prave se pare ,svi idu u teretane i paze sta jedu i za kraj svi zele dobar provod bez bilo kakvih problema ili strahova .
Ljudi koji upraznjavaju sve ovo su uglavnom mladi poslovni ljudi i zene razlicitih profesija koji imaju pare da potrose NA LEP VIKEND. Vecina klijantele nisu nasi domaci ljudi ali su takodje dobrodosli .
Nista tu nije preterano skupo za nekog ko radi u zapadnoj Evropi ,na primer od petka do nedelje u Amsterdamu ,za prevoz avionom ,smestaj u hotelu 3 ili 4 zvezdice dve noci ,klopom ,picem ,travom kaficom i kolacima sa drogom kao i poseta "crvenoj cetvrti" sa izborom zena i bar jednom predstavom komedije ili kabarea je sve ukupno oko 500 evra.
Sa obzirom da je obican radnik placen minimalno 10 evra na sat u vecini Evrope siguran sam da bi svako bar jednom godisnje mogao da odradi pet dana da bi priustio sebi da ide da se provede lepo sa prijateljima.
Ali uglavnom nas vise interesuje srednja klasa poslovnih ljudi a i nase zene koje se trenutno bave prostitucijom su mnogo lepse od Amsterdamskih a drugo jednom kada bi bile legalizovane i placale porez na promet imale bi vecu zastitu i legalnu i socijalno zdravstvenu pomoc.Druga stvar za domace stanovnistvo obrazovanje je kluc uspeha .
Ako Ti nesto nije jasno pogledaj na internetu o Amsterdamu ili prosetaj do tamo pa se uveri kako ljudi rade i kako policija sprovodi red i mir.
Takodje u Kaliforniji (osmoj najacoj ekonomiji na svetu) sada je trenutno legalizovanje kanabisa na referendumu.
U Spaniji je legalizovana prostitucija .
Sve te stvari su legalizovane da bi mogle biti oporezovane ,
Ljudi nikada nece prestati da trose pare na ove stvari i one postoje u kulturi svetske civilizacije od pamtiveka.
Tako da molim te prestani da pricas o stvarima o kojima si nedovoljno informisan.

Sto se tice nasih doktora samo u okolini Nisa ima preko 700 nezaposlenih na birou za zaposljavanje .

Sto se tice objekata postoji puno praznih koji nicemu ne sluze,malo boje ,malo umetnickih radova ,malo tropskih biljki u zemljanim saksijama ,Svako parce ne iskoristene zemlje se moze pretvoriti u park.
Fizioterapija,refleksologija,Akunpuktura ,Akupreksura,Aromoterapeutska ulja,Masaze,Svedske,Indijske,Tajlandske,
Hidro masaze ,travarstvo i druge alternativne medicine poput hipnoze i bioterapije su dobrodosle ali nisam mislio na njih vec na Zubarstvo i Plasticnu Hirurgiju.

Tvoj nedostatak vizije ne inspirise uopste samopouverenje ,
Sa takvom atitudom Nikada ti nebih dao posao.

« Poslednja izmena: 21. Jul 2010, 14:00:12 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Alcatel 
Alekx, Tačno svet u kome država podstiče proizvodnju droge , pa makar bile "lake" nije mi jasna.
Kao i obično si arogantan i neslaganje sa tvojim razmišljanjem ne prihvataš i odmah me ućutkuješ. Vidim propagiraš i prostituciju. Tačno je ne da ja niša ne razumem, već ja sasvim dobro razumem tvoj izvitoperen način razmišljanja. Super sve što ti propagiraš ravno je definitivnoj propasti Srbije.
Jaka ti je vizija, droga , alkohol i prostitucija.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Alekx, Tačno svet u kome država podstiče proizvodnju droge , pa makar bile "lake" nije mi jasna.
Kao i obično si arogantan i neslaganje sa tvojim razmišljanjem ne prihvataš i odmah me ućutkuješ. Vidim propagiraš i prostituciju. Tačno je ne da ja niša ne razumem, već ja sasvim dobro razumem tvoj izvitoperen način razmišljanja. Super sve što ti propagiraš ravno je definitivnoj propasti Srbije.
Jaka ti je vizija, droga , alkohol i prostitucija.  Smile

Pa na prvi pogled moze biti glupo. Al sa druge strane, to imas i danas, u ogromnim kolicinama. Samo pare ne zavrsavaju kod drzave vec kod mafije koju ces iskoreniti na sveto nikad.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Daleko od toga da te Ja ucutkujem Perudji ,slobodno ti pricaj zivimo u slobodnom svetu ,
Nisi lepo procitao ili razumeo razloge navedene u mom prerthodnom postu,molim te procitaj ponovo.
Sto se privatnog domaceg sektora tice,ne radi se o tome da ce droga biti vise dostupna vec o tome da ce drzava moci to kontrolisati ,govorim strogo skromno o obrtu od stotinu miliona mozda milijardu evra godisnje
za sve sada i ranije navedeno.
Ja hocu vece veci porez na Cigarete i Alkohol  do 80% od vrednosti a za droge i prostituciju koji Vec Postoje legalizacija da bi oni svi mogli placati porez ,jer trenutno od njih drzava nema nikakve koristi.
dakle da ih dekriminalizujemo ,da postoji standard ,da otrova vise nema po ulicama a za sve koji to prekrse ,konfiskacija imovine i teske finansijske i zatvorske kazne.

Voleo bih samo da cujem od tebe i svih drugih kakve ti ili oni ideje imate  za oporavak zemlje ,
dakle ne pricamo samo o vasim poslovima i vasim potrebama vec kakve koristi ce zemlja da ima od toga.
Gde ce nasa zemlja da nadje pare za sve te nove i lepe stvari koje su potrebne jednoj zemlji .

Ja mozda imam unkonvencionalno razmisljanje ,ali sa obzirom na nase mogucnosti u Srbiji ,broj nezaposljenih,
neobradjenu zemlju ,broj praznih objekata ,moguca ulaganja ,i potrebna ulaganja za neke druge stvari ,
kao i visoke troskove radne snage u Evropi u poredjenju sa stotinama miliona jeftine radne snage u Kini i Indiji
koje su vodece zemlje po proizvodnji u svetu  i misleci na nasu trenutnu finansijsku situaciju,
Ja sam jednostavno pruzio moguce resenje da nasa Srbija akumulira pare,
Povezivanjem Turizma i Ugostiteljstva sa Medicinom i njihovom dominacijom na trzistu
benefite ce imati i Avio Industrija i Umetnost i Saobracaj i skolovanje kao i smanjenje broja nezaposljenih
na masivnoj skali kao i stvaranje mnogo novih poslova. 

Covece objasni mi Zasto bi neko ulagao u Srbiju u tamo neke fabrike ili projekte koji zaposljavaju po sto ili hiljadu ili 10 hiljada radnika ?
Jer je mozda jeftinija zemlja,proizvod  ili radna snaga ,Naravno da Nije !

Proizvodnja opijuma u MEDICINSKE SVRHE je ogromna jer je uzasno velika potreba ,
a potrebno je stotine tona za obicne stvari poput aspirina,
Sta mislis od cega se prave lekovi.
Farmaceutska industrija je najaca industrija na svetu.
Radio sam u novim prostorijama Glakso Smith Klajna ,samo zgrada ih je kostala £300 miliona funti oni stvaraju proste lekove koji se prodaju na masivnoj skali block bustere poput tableta za glavu,prehlade ili  kasalj.

Evo da ti dam jos jedan primer ,Linhejnstajn je jedna od najbogatijih kraljevina na svetu ima svega 13 kvadratnih kilometara ali ekonomija je solidna jer se cela zemlja iskljucivo specijalizovala za granu zubarstva i sa svojim protezama i patentima snabdevaju ceo svet i dominiraju svetskim trzistem.
Mi  mozemo da radimo samo sa onim sto imamo .
Ne mozes ti sad da se zalazes za nesto za sto ne postoji ili nije postojalo u ovoj zemlji i nesto za sta su potrebne ogromne investicije .
Ko ce da ti kupi hranu iz Srbije kad je sve tamo genetski modifikovano i Hibridno i sve se prska pesticidima.
Kako ces ti to da iskorenis iz zemlje posle decenija takviog rada.
Tamo se covece zivotinje spricaju vakcinama i anti bioticima .
To sve nije prirodno to jest Organski dakle nemas kupca za to i ljute papricice ce radije da uvezu iz Zimbabvea nego iz Srbije.
Ne postoji jak zakon i ostre kazne protiv secenja suma ,svi se posluzuju kako im treba.
Koji procenat zemlje se greje na drva dok drva jos ima?

Sto se tice drugih stvari kao sto rece Maradic one vec postoje na ulici i nikada nece biti iskorenjene ,
ali legalizacijom bi nasa drzava imala velike koristi prvo prodajom dozvola za rad a drugo oporezivanjem.
Ja se slazem sa Arnoldom Svarcenegerom i ako je legalizacija kanabisa dobra za Kaliforniju bila bi dobra i za nas.

Sto svi ne prestanete sa kukanjem i kritikovanjem kao na zadnjih sest stranica kako stvari nisu dobre i kako su unistene .
Mi znamo sta je bio problem u proslosti  ali je pitanje sta treba sada uraditi za buducnost.
Sto ne predlozite vasu ideju stabilizacije i obnove u nekoj bilo kojoj grani industrije.
Ne vredi misliti sledecih pet godina vec treba misliti i planirati za sledecih 50-set.

« Poslednja izmena: 21. Jul 2010, 14:09:29 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson k 850i
Sto se tice droge mislim da bi trebala da se legalizuje,jer ako neko zeli da se drogira i ovako moze lako da je nabavi..
tako da bi Srbija imala korist od toga..
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 576
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
mob
Sagem 
Citat: Perudji link=topic=511596. msg8626241#msg8626241 date=1279706614
Kao i obično si arogantan i neslaganje sa tvojim razmišljanjem ne prihvataš i odmah me ućutkuješ.  Vidim propagiraš i prostituciju.  Tačno je ne da ja niša ne razumem, već ja sasvim dobro razumem tvoj izvitoperen način razmišljanja.  Super sve što ti propagiraš ravno je definitivnoj propasti Srbije.  
Jaka ti je vizija, droga , alkohol i prostitucija.   :P

seks, droga, alkohol, parade ponosnih pedera  :-k EXIT :shock:
IP sačuvana
social share
Aquila non capit muskas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Citat: Perudji link=topic=511596. msg8626241#msg8626241 date=1279706614
Kao i obično si arogantan i neslaganje sa tvojim razmišljanjem ne prihvataš i odmah me ućutkuješ.  Vidim propagiraš i prostituciju.  Tačno je ne da ja niša ne razumem, već ja sasvim dobro razumem tvoj izvitoperen način razmišljanja.  Super sve što ti propagiraš ravno je definitivnoj propasti Srbije. 
Jaka ti je vizija, droga , alkohol i prostitucija.   :P

seks, droga, alkohol, parade ponosnih pedera  :-k EXIT :shock:

Dobar ti ovaj prvi post na Bureku. Samo što teško da će biti tako kako kažeš. Ono što je Alex napisao ne treba banalizovati.

Naravno da treba oporezovati cigarete maksimalno. Nema goreg otrova od njih. Što se alkohola tiče i to je OK. Što se piva tiče, mislim da tu treba biti fleksibilan.

A sad... Svi su se nekad smejali onom Bogoljubu K. kada je pričao da Srbija može samo od proizvodnje salate da napravi ogroman profit. Znate šta, smešno da smešnije ne može biti ali čovek je rekao istinu. Proizvodnja hrane, bez potrebe da naglašavam "zdrave" jer znamo da se u Srbiji oduvek proizvodila samo dobra hrana, pa zatim sve ono što je Alex pomenuo itekako može da se unovči. Srbija od turizma može da profitira i više nego Hrvatska iako nemamo more. To što se u Srbiji može ne može se nigde. Sve što treba da se uradi jeste da se ne menja mnogo po sisitemu. Ne treba da ličimo na EU da bi privukli turiste, naprotiv, treba da budemo različiti. Maksimalno različiti.
Primera radi, mada Amerika je daleko, ja bih najviše voleo da navučemo amere u Srbiju. Puni su para i to kako bi se proveli u SR ne bi se proveli nigde. Kada god im opisujem kako izgleda Srbija, kakve su zabave ovde, šta se sve može a da ti niko reč neće kaže, oni odlepe. Većina njih koje sam tako lepo obradio, siguran sam da će posetiti Srbiju. A onda im treba samo pružiti ono zbog čega su došli i ima da daju pare samo tako. Ono zbog čega bi došli, Alex vam je već pisao.

Edit:
Dobro Alex, posle pročitah tvoj komentar do kraja pa mi nešto nije jasno. Šta si mislio pod tim u Srbiji je sve genetsko modifikovano? Ja se ne bih složio sa tim. Niti bi se složio da se tako nešto radi u Srbiji.
« Poslednja izmena: 21. Jul 2010, 21:54:13 od Sasha019 »
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
Sad za genetsko modifikovanu hranu u Srbiji tesko, ali za pesticide i vestacka djubriva, to svakako, nema mnogo "zdrave hrane", nesto sitno kod seljaka koji to rade da pokriju vlastite potrebe
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
80% građana jedva krpi kraj sa krajem.
Da si pročitao ovu sledeću vest, onda bi ti ta prva bila jasnija

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.