Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta bi bilo kad bi bilo  (Pročitano 3654 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 78
Eto lepo ti je Fighter priznao da je bolje imati stabilno biračko telo.
Govorim o trenutno (po istraživanjima u koje ne sumljam) stabilno biračkom telu i mislim da u tome nema ništa loše.

A ako neko pogleda forume koje je Radikal otvorio jasno je da je to samo propaganda (razloge neznam), ali po tekstovima vidim da si extremno zagrizao i da imaš jako puno slobodnog vremena ili ti plaćaju za ono što radiš. Samo nemoj da se pozivaš na to kako si Robin Hud i kako hoćeš dobro svom narodu jer ti ga je žao. To bi trebalo da se podrazumeva a Radikalima je baš to sredstvo propagande.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Ма бирачко тело радикала је ко и свако друго бирачко тело, и апсолутно не стоји та твоја (фашистичка ?) тврдња да су људи који гласају за радикале и неком интелектуалном смислу инфериорни, затупљени или залуђени (`секташи`) у односу на вас који гласате за назови демократске кандидате који по теби за разлику од радикала чак и `размишљате` за кога да гласате (да ли то значи да радикали не размишљају?). То што ти протураш је далеко екстремније од било чега што на пример ја заступам, болесни покушај сатанизације преко милион људи и заговарање идеје да су нека врста нижег слоја само због дргачијег политичког става. Е то је екстремизам који се граничи са фашизмом.

Него што се тиче мога слободног времена и мојих разлога, чини ми се да то не би требало тебе да занима Wink, сигурно нема потребе да се ја теби због нечега правдам.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Svako ima pravo da svoje slobodno vreme rasporedjuje kako hoce i radi sta hoce, isto tako, svako ima pravo da glasa za koga god hoce, a vodjenje negativne kampanje protiv nekoga najcesce je kontra produktivno
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 351
50 година смо били под комунизмом, 10 под Социјалистима и Радикалима, па није ни чудо што се нађе милион и пар стотина хиљада људи који имају толико памети да пре него што изађу на изборе погледају у очи својој деци и онда гласају за Радикале. То је чист мазохизам...  Прође пар година и све се заборави. Сад као ништа не ваља а шта је било док су они и такви као они владали. Ратови на све стране, санкције, углед и свету мањи од било ког афричког племена, убијање и пребијање људи који другачије мисле на сваком кораку, млеко и хлеб у продавницама само мисаона именица...
И немојте да кажете да радикали нису криви да је то Слоба. Е па није, све је то исто, што се и сада потврђује. Да сте ви били другачији били бисте на улицама са осталим народом, а ви сте уствари били само једна фракција СПС-а и то она гора. И сад још имате смелости и безобразлука да изигравате неке поштењачине, демократе и борце за људска и српска права.
Само се надам да у овој земљи има ипак више нормалних који све то нису заборавили, а ако није тако онда у ред за визу...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Citat: kopernik
...10 под Социјалистима и Радикалима...

Ово једноставно није истина. Радикали су били на власти само 2 ипо године и то као мањински партнер, па чак и током тог периода је било жестоких сукоба са социјалистима и периода у којима чак нисмо ни учествовали у раду владе.

Прође пар година и све се заборави.

Јес да није прошло пар година, али сви желимо да заборавимо безмало 4 године криминалне досманлијске власти, паљење скупштине и телевизије, линчовање људи на улици, упадање са дугим цевима у институције и предузећа и њихово пљачкање, медијско једноумље, пуштање шиптарских терориста на слободу, испоручивање Срба у Хаг, одрицање од државног континуитета, издаја и шпијунажа од стране потпредседника владе, убиство новинара на кућном прагу, растурање војске и умањивање одбрамбене моћи земље, потпуна криминализација друштва и спрега власти са криминалним клановима која је на крају довела до убиства премијера у мафијашком обрачуну, хапшење 10 хиљада људи у ванредном стању које је злоупотребљавано за обрачун са политичким противницима, кажњавање и затварање медија, дуготрајна узурпација власти крађом гласова у највишем законодавном органу гласањем из Солуна, Турске и ко зна још одакле (о вишемесечном лагању народа како то није истина да и не говоримо), небројени лоповлуци и криминалне афере стицаља личне материјалне користи појединаца у власти, злоупотребе положаја, малверзације приликом приватизације (за око 500 предузећа се сматра да је дошло до махинација приликом њихове продаје) итд. итд. Е то је оно што народ жели да заборави и због чега ће гласати за Томислава Николића и Српску радикалну странку!

Ратови на све стране

Када те неко нападне мораш и да се браниш. Или ти можда мислиш другачије?

санкције, углед и свету мањи од било ког афричког племена

Углед нисмо имали ни сво време владавине досманлија, али смо зато богами имали санкције (овог пута не зато што смо бранили свој народ и земљу, него зато што су на власти били криминалци и лопови). Јел ти мислиш да неко цени и поштује слуге и поданике? Милсиш ли да неко цени и поштује лопове и криминалце? Оно што Тома нуди је да свету покажемо како се са нама може лепо и успешно сарађивати, али да се не може наређивати! Да бисмо то постигли најбитније је да радимо сами на себи, спољна политика ту чак и није приоритет. Потребна нам је чврста и одлучна, власт које сме да се ухвати у коштац са најопаснијим стварима, али да пре свега буде правична и апсолутно демократска. Када успоставимо правну државу и владавину закона, када обезбедимо сигурност страним и домаћим инвеститорима, када искоренимо криминал и корупцију, сопственим снагама почнемо да јачамо привреду и економију и тиме покажемо да и сами умемо нешто да радимао а не само да се бавимо шверцом и криминалом, када успоставимо суштинску демократију и слободу медија, тада ће свет гледати на нас другачије него што је то био случај за време досманлија. Тада тек можемо да очекујемо да ће уместо ових белосветских хоштаплера који су дошли да виде шта може овде да се опељеши, почети да долазе и прави капиталисти и инвеститори који имају дугорочније планове, којима ће измећу осталог бити у интересу и добар положај радника.

убијање и пребијање људи који другачије мисле на сваком кораку

Чудо једно, јадни ви како вас радикали прогањају и убијају. Ајде дај бар један пример тако нечега? Јако сте ви добро свесни чињенице да су у односу на вас радикали прави шампиони демократије, да нама демократија не стоји само у имену странке као вама, зато се и поншате тако како се понашате. Ево ти најбољег примера око страначких просторија. Ви избацујете радикале из потпуно регуларно закупљених просторија, док су својевремено управо радикали спречили да социјалисти исто то ураде са ДС-ом, јер сматрају да се у политичкој борби се не треба користити прљавим средствима, већ да политичка борба увек треба да буде фер и поштена. И занимљиво је када досманлије оптужују радикале за убијање. Па ви се сами међусобно поломисте од оптужби, те ДС оптжи ДСС да су криви за убиство премијера, па хапсе функционере ДСС-а, после се смените на власти, дођу ови други (ДСС) па почну да нападају ове прве (ДС) да су они криви за убиство истог тог премијера, почну подносе кривичне пријаве и да хапсе функционере ДС. Јако сте ви лепа дружина али је народу доста свега тога. Народ види да у томе нема нас радикала и зато нам и пружа поверење.

млеко и хлеб у продавницама само мисаона именица...

Ти мора да си живео у некој другој држави или нешто није у реду са твојим памћењем. Ајде молим те реци ти мени када то није било хлеба и мелка у продавницама (чак и невезано за то дали су радикали били на власти)? Овакве лажи су стварно смешне, чисто демагошко понављање очигледних неистина је једини аргумент којим досманлије баратају.

немојте да кажете да радикали нису криви да је то Слоба.

Ако за нешто нисмо криви нормално је да ћемо то и рећи. Није ми јасан овај твој став? Потпуно је јасно да не можемо да будемо криви за онај период када нисмо били на власти, а и када смо били на власти није ми јасно како можеш да оптужиш радикале за нешто на шта реално нису имали никакав утицај? Разумем ја да је мржња и жеља да се нападају радикали велика, али морамо се држати чињеница и ствари посматрати РЕАЛНО Smiley.

Е па није, све је то исто, што се и сада потврђује.

Шта се потврђује? Како се то потврђује?

Да сте ви били другачији били бисте на улицама са осталим народом, а ви сте уствари били само једна фракција СПС-а и то она гора.

Ево опет говориш неистине. Било смо и на улицама, и по Слобиним затворима, били смо под ударом репресивног апарата и много жешће него што сте то били ви. Ево ти једног примера (из мог личног искуства), има их много: На митингу СРС у Новом Саду 94 године, када је Жириновски био у посети, скуп је био забрањен, огроман број полиције из читаве државе је дошао у НС, од Спенса до моста су били поређани пандурски аутобуси, чим је дошао Воја рекао је народу да седне на земљу и да се не сукобљава са полицијом, али за цирка минут-два пандурија кренула у акцију и сурово почела пендречи и шутира народ који седи на земљи, не пружа никакав отпор нити на било који начин ремети јавни ред и мир. Тада су чак и снајперисти било поређани по околним зградама и спремни да пуцају на окупљене радикале да је дошло до неких већих сукоба. Е сада што радикали нису хтели да иду на улице заједно са онима који носају Америчке и Немачке застеве Београдом док ти исти Американци и Немци бомбардују и убијају наше сународнике у Републици Српској, на то смо изезртно поносни!

И сад још имате смелости и безобразлука да изигравате неке поштењачине, демократе и борце за људска и српска права.

Увек били и остали и демократе и поштењачине Smiley. Е сад што ти то не желиш да признаш то је друга ствар. Него реци ти мени што сам је то безобразан? Мислиш ли да оне са другачијим политичким ставом одма треба вређати? И после се чудите што народ радикале сматра `шампионима демократије` у односу на вас Smiley.

Само се надам да у овој земљи има ипак више нормалних који све то нису заборавили, а ако није тако онда у ред за визу...

Значи онај ко има другачији политички став није нормалан? Демократски нема шта Wink. И овде важи онај коментар изнад Smiley.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 351
Не верујем да ти то можеш да схватиш, па нема сврхе ни објашњавати ти. Не знам само у ком свету сте ви живели, а ни у ком сте сада...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 78
Ogromna većina tema (preko 90 %) koje otvara Radikal su propagandnog karaktera što mi i ne deluje kao zanimacija u slobodnom vremenu.
Da li ti stvarno misliš da neko čita ono što je već 2000x pročitano u dnevnoj štampi. Samo nam ti fališ da potvrdiš šta je rekao Tomin sin o svom miroljubivom tatici ili da je Šešelj uputio pismo podrške Tomi Nikoliću. Sve to smo pročitali u novinama pre nego što ti objaviš a to znaš i ti, i to znači pokušavaš da ispiraš mozak labilnim članovima ove porodice. Pogledaj druge kreativne teme bilo kojih drugih učesnika u ovom forumu i primetićeš da su ti ljudi nešto zaključili, a ti samo prepisuješ novinske naslove.

Sve što sam gore naveo dokazuje da (pogledaj tvoj odgovor za 4 pisma gore) stvarno (ne samo biračko telo) nego i ti ne razmišljaš nego nošen inercijom (kao sektaš) prepisuješ i držiš se argumenata koji lebde.

Isto tako odgovori Koperniku su toliko nebulozni i površni da bi trebalo da ih pročitaš još jednom i preispitaš se.

Jedino (u moru nebuloza) bi se osvrnuo na momenat kad ste bili na vlasti i kad je Šešelj uveo 100 DM za izlazak iz sopstvene zemlje, sad hoćete da otvorite granice prema Evropi a tada niste dozvolili građanima Jugoslavije da kroče iz svoje države ako nemaju da vam plate harač od 100DM.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ja samo znam da ce toma opet da uzme vise nego svi ostali Smiley a da ce izgleda i demokrate popusiti od bogija Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Citat: lala
Ogromna većina tema (preko 90 %) koje otvara Radikal su propagandnog karaktera što mi i ne deluje kao zanimacija u slobodnom vremenu.

Да пропагандног карактера, то је очигледно. Шта то има теби смета?

Da li ti stvarno misliš da neko čita ono što je već 2000x pročitano u dnevnoj štampi. Samo nam ti fališ da potvrdiš šta je rekao Tomin sin o svom miroljubivom tatici ili da je Šešelj uputio pismo podrške Tomi Nikoliću.

Коме то вама? Ти представљаш неки колективитет?

Sve to smo pročitali u novinama pre nego što ti objaviš a to znaš i ti, i to znači pokušavaš da ispiraš mozak labilnim članovima ove porodice. Pogledaj druge kreativne teme bilo kojih drugih učesnika u ovom forumu i primetićeš da su ti ljudi nešto zaključili, a ti samo prepisuješ novinske naslove.

За разлику од тебе ја не мислим да је било ко лабилан и да му треба испирати мозак. Једноставно живимо у плурализму, има нас разних, са различитим интересовањима и ставовима, па према својим интересовањима људи и бирају шта ће да прочитају. Али чудно је да ја радикал морам тебе `демократу` таквим стварима да учим.
Што се мојих тема тиче, њих буде 3-4 месечно, што саопштења странке, што везаних за неки догађај, ту и тамо понеки чланак из новина који ја сматрам да је занимљив и који наравно `порджава` моје ставове. Веруј ми да није много времена потребно за тако нешто, на другим форумима тренутно трошим далеко више времена. Погледај наслов форума и реци о чему би требало да се пише. Какве би ти креативне теме могао да очекујеш од мене? Ја овде потпуно отворено вршим пропаганду, сам мој ник и наступ је потпуно недвосмислен, не трудим се да будем објективан по питању страначког опредељења и сваком слепцу је потпуно јасно да је мој једини циљ вршење пропаганде, ниси ти сад нешто посебно паметан што си то приметио Wink.

Sve što sam gore naveo dokazuje da (pogledaj tvoj odgovor za 4 pisma gore) stvarno (ne samo biračko telo) nego i ti ne razmišljaš nego nošen inercijom (kao sektaš) prepisuješ i držiš se argumenata koji lebde.

Сви аргумренти који су написани могу да се цитирају и демантју. Радиш ли ти то или си само у стању да нешто наоколо филозофираш и да се бавиш анализом моје личности? Драго је мени што си толико заокупљен самном и што се бринеш, али мене ради немој да се трудиш него пређи на неку конкретну аргументацију Wink Smile.
Иначе што се `4 писма` тиче, 80% тога је копи-пејст делова мојих постова са других форума, тако да ми је требало мање од 10 мин да све то уклопим и укуцам. Ето тренутно сам у форми Smiley, кампања је у току Smiley, а ви досманлије нисте баш нешто инвентивне и само понављате излизане фразе, тако да није никакав проблем одговорити вам Wink.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 78
Ubedi me u dve reči.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.