Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 22:00:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpsko-Ruski odnosi  (Pročitano 101881 puta)
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 

Kako Ruski mediji komentarisu aktuelnu politicku situaciju u Srbiji i razloge za raspisivanjem, parlamentarnih izbora:

Reakcije na izjavu premijera Koštunice
Ruski mediji: Najava ostavke vlade posle duže krize
Ruske agencije i elektronski mediji izveštavaju večeras o krizi Vlade Srbije i zahtevu premijera Vojislava Koštunice da parlamentarni izbori budu raspisani za 11. maj, ističući da je do najave ostavke vlade došlo posle duže krize u koalicionij vlasti u Srbiji.

Prekretnica je nastupila samoproglašenjem nezavisnosti Kosova i saopštenom namerom predsednika Borisa Tadića i njegove Demokratske stranke da se nastavi približavanje sa Evropskom unijom, bez obzira na to što je većina zemalja članica EU već priznala Prištinu, ili se sprema u bliskoj budućnosti da to učini , piše Itar-Ta s s u izveštaju iz Beograda. Ruska državna agencija je navela da su razlike u vladajućoj koaliciji postale nepremostive kada je Demokratska stranka Srbije premijera Vojislava Koštunice podržala, a DS odbacila nacrt skupštinske rezolucije koju su predložili radikali, u kojoj se integracija sa EU povezuje sa poništavanjem odluke o priznanju Kosova. Izveštavajući o konferenciji za novinare na kojoj je Koštunica rekao da nema više jedinstva vlade povodom Kosova, agencija RIA Novosti je podsetila je da je premijer Srbije juče govorio o dubokoj krizi u koalicionoj vladi. Televizijski kanal NTV izveštava o ozbiljnom razilaženju u vladajućoj koaliciji i da se niz prozapadnih ministara, po mišljenju Koštunice, pomirio sa gubitkom Kosova radi boljih odnosa sa Evropom . Nacionalisti, u koje spada i Koštunica, sa tim ne žele da se pomire i zato će tražiti prevremene parlamentarne izbore , naveo je NTV. Državni tv kanal Rusija naveo je u centralnoj informativnoj emisiji da je Koštunica dobio neočekivan udarac od kolega u koaliciji, kada je juče odbačena rezolucija , protiv koje su glasale dve vladajuće partije. Premijer je izjavio da više ne veruje da se partneri iskreno bore za očuvanje Kosova , navela je tv Rusija , dodajući da Srbija dobija šansu da se ponovo sabere i odredi prioritete . Evropski dopisnik tv kanala Vesti , u izveštaju za Radio Svetionik, navodi da je odluka Koštunice samo na prvi pogled neočekivana i da je odavno bilo poznato da se vladajuća koalicija nalazi u dubokoj krizi posle samoproglašenja nezavisnosti Kosova. U izveštaju je istaknuto da su se iskristalisala dva pristupa - radikali, kojima se približio DŠ, zalagali su se da se poveže nastavak pregovora o priključenju Srbije EU, s tim da se traži da evropske zemlje ne priznaju Kosovo , a Tadić i ljudi koji su ga podržavali u vladajućoj koaliciji istupali su sa drugačije pozicije, mnogo mekše . Radio Sloboda (Slobodna Evropa) navodi da Tadić smatra da Srbija svoje pravo na Kosovo može da brani samo u slučaju priključenja EU .

===========================================================================================
===========================================================================================

Ovu rečenicu – pamtite – slušaćemo mesecima i godinama.

A, jeb...  ni rat nije loše rešenje.

da jasam video te ljude,bio sa njima,,

A, gde si to bio sa njima, u kom mestu na Kosmetu, ako nije tajna?!  Smile
Nije da ti ne verujem, vec samo pitam
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
moje licno misljenje jeste da je najveca greska srbije to sto se okrenula rusiji ...

za vreme obrenovica srbija je bila neko i nesto, onog trenutka kad su dosli karadjordjevici, i kad su nam rusi postala braca, srbija postaje sve manja i manja ...

rusi nama nikad nisu pomogli nego sebe cuvaju preko nas ...  umesto da gledamo sebe i svoje interese, mi cekamo sta ce rusija da kaze ...

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
moje licno misljenje jeste da je najveca greska srbije to sto se okrenula rusiji ...

za vreme obrenovica srbija je bila neko i nesto, onog trenutka kad su dosli karadjordjevici, i kad su nam rusi postala braca, srbija postaje sve manja i manja ...

rusi nama nikad nisu pomogli nego sebe cuvaju preko nas ...  umesto da gledamo sebe i svoje interese, mi cekamo sta ce rusija da kaze ...

Slazem se  Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26

Jasna stvar, hebe se Rusiji za ovo ovdje ..... oni o tome razmisljaju 5 minuta mjesečno ........  Smile
Mozda je to zato sto je i letimicnim pogledom na kartu jasno da Tomina željena rupa u tepihu ne može biti nigdje drugo doli u EU.Šta tu ima da se priča dalje nego dolazite više u eu društvo pa da se civilizovano družimo  Smile Smile
« Poslednja izmena: 09. Mar 2008, 13:45:20 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Citat
.Šta tu ima da se priča dalje nego dolazite više u eu društvo pa da se civilizovano družimo  Smile Smile

Нешто не примећујем да сте ви већ тамо... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Citat
.Šta tu ima da se priča dalje nego dolazite više u eu društvo pa da se civilizovano družimo  Smile Smile

Nama je najbolje, svugdje možemo ići bez ograničenja a nemamo nikakvih obaveza osim da im damo da love ribu koju mi ionako ne možemo nahvatati .........  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
Citat
.Šta tu ima da se priča dalje nego dolazite više u eu društvo pa da se civilizovano družimo Smile Smile

Nama je najbolje, svugdje možemo ići bez ograničenja a nemamo nikakvih obaveza osim da im damo da love ribu koju mi ionako ne možemo nahvatati ......... Smile Smile Smile

aha, ali posle 3 meseca nazad pa opet bez ogranicenja  Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Nisam mislio na gastarbajtere, nisam u tim vodama ..... znaš onu sunce tudjeg neba ne grije kao .....  Smile  Smile Smile
« Poslednja izmena: 09. Mar 2008, 14:02:36 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
Nisam mislio na gastarbajtere, nisam u tim vodama ..... znaš onu sunce tudjeg neba ne grije kao .....  Smile  Smile Smile

ni ja, ja samo na ono "bez ogranicenja" Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 

Jasna stvar, hebe se Rusiji za ovo ovdje ..... oni o tome razmisljaju 5 minuta mjesečno ........  Smile

Smile Smile Smile Smiley 1

Jasna je stvar, ne da se "Rusiji hebe za ovo ovde...", vec da se "ovima ovde" hebe za tebe i tvoje misljenje!!!

-"Mozda je to zato sto je i letimicnim pogledom na kartu jasno da Tomina željena rupa u tepihu ne može biti nigdje drugo doli u EU" Smile Smile Smile

-"Šta tu ima da se priča dalje nego dolazite više u eu društvo pa da se civilizovano družimo" Smile Smile Smile
Nemoj da si nestrpljiv  Smile
Docicemo mi da se "druzimo"
Pa,nece vecito SAO Krajina biti okupirana od strane hrvata!
Vidim ja da ti ipak "nedostaju" prognane ti komsije !  Smile Smile
« Poslednja izmena: 10. Mar 2008, 16:45:20 od Maks 78 »
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 22:00:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.