Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 21:34:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpsko-Ruski odnosi  (Pročitano 101411 puta)
Ucesnik diskusija

ултра националиста

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 163
OS
Linux
Browser
Mozilla (Swiftfox)
Nачин како о Русима говоре елдепе екстремисти не може се назвати објективним и непристрасним, а да и не говоримо о односу према спољној политици Русије, конкретно према Српском Космету – обрнуто, тон Сорошеве омладине редовно се срозава до уличарских безобразлука, понекад прелазећи на хистеричну галаму. Smile
IP sačuvana
social share

A riot is the language of the unheard.

Martin Luther King, Jr.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Miodraze

Napisao si i izneo dosta Istorijskih cinjenica...samo si ih i dosta obojio, svojim licnim tumacenjem
Ukoliko bi usao u razmatranje , navedenih...upali bi u igru reci "sta bi bilo, kad bi bilo"
Ono sto ti nikako ne mogu osporiti je , sledeci citat
"Ne znam kada ce mo mi Srbi da shvatimo da u svetu nema ni prijatelja , ni neprijatelja , vec da svetom vladaju interesi . I kako se menja situacija u svetu , tako se menjaju interesi , pa samim tim i prijatelji i saveznici" .

Tu se apsolutno slazem sa tobom!
Ono , na sta sam ja u prethodnim postovima insistirao je, da nam je danas, Rusija, jedini savesnik!
Sto ne znaci da ne bi voleo da su nam saveznici i Nemci, Francuzi, Amerikanci....ali nisu!
Cak, naprotiv!

Ukoliko si pratio temu od pocetka, mogao si da primetis, da sam temu otvorio, citirajuci jedan clanak.
Gde se izmedju ostalog, postavlja pitanje "Da li Rusi mogu biti, veci Srbi od Srba"?, a sve to u svetlu danasnjih Srpsko-Ruskih odnosa

Ono sto se nazalost danas desava, jeste, da smo sami sebi, najveci neprijatelji!!!
Citajuci postove, na ovoj, a i na ostalim temama.
Mogu doci samo do zakljucka, da ne Rusi... ne bi nam pomoglo ni da su nam danas saveznici i sve zemlje , prethodno spomenute
Danas, kada u Rusiji, Ruska omladina organizuje manifestacije, gde javno izrazava svoj stav, da se Kosmet, ne sme otimati Srbiji...
Danas u Srbiji, postoje likovi, koji ne da se ne bune.... vec se i raduju otimanju Kosmeta
Sto je jos veci apsurd...
Verujem da se toj samoproklanovanoj nezavisnosti Siptara, vise raduju ti nazovi Srbi, negoli i sami Siptari  Smile

U svakom slucaju, izneo si zanimljivo glediste na Srpsko-Ruske odnose

IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
Citat
Samo me zanima...
Kazes 1.000.000.000 dolara Smile
Kada se tako razbacujes ciframa,a zasto ne 2.000.000.000 ili 5.000.000.000$ Smile
Sta si uzeo kao osnov, da bi dosao do zakljucka da bi u Slucaju prodaje 51% Srbija bila ostecena za cak 1.000.000.000$ Smile

nisi shvatio, to je bilo na tvoj konstataciju da je gaspreom vredan 54 milijarde, pa reko ni njima 1 milijarda nije malo para, nisam ciljao da je toliko oštećena srbija, to je samo red veličine o kom se ovde radi

Citat
-"500 Pumpi" ...? Smile
Navedi mi koji si izvor informacija koji si koristio  , da bi naveo cifru od 500 pumpi? Smile

NIS, ima 500 pumpi

Citat
-" U svaku od 500 pumpi, ulozeno po 1.500.000eura"?!   Smile
Ako mozes , samo mi napisi, kako si izracunao da je u svaku od tih 500 pumpi ulozeno, oko 1.500.000eura, ili koji si izvor koristio da bi do takvog zakljucka dosao ?  Smile

to nisam ja napisao (mada sam se traljavo izrazio), teo sam da kažem  da je u našu pumpu u centru grada uloženo 1.5mil samo za obnavljanje, znači ne u izgradnju cele pumpu, pa iz te informacije možeš da pretpostaviš koliko košta jedna pumpa, zemljište da ne spominjem

Citat
- "Te pumpe ce za godinu, dve godine imati zaradu od 500.000.000 eura"  Smile
Kako se ti razbacujes sa ciframa  Smile
Na osnovu cega si izracunao da ce te pumpe za godinu ili dve dana, imati toliku zaradu? Smile

odokativno  Smile

Citat
-"Gasovod kroz Srbiju koji nemamo pojma kako će da izgleda, koji ćemo špola mi finansirati da bi od njih kupovali gas"
A zasto uopste komentarises, oko Gasovoda... ako nemas pojma, o istom?!  Smile

aj što ja nemam pojma, nego što i u samim dokumentima ne piše ništa precizno sem da kapacitet ne sme da bude manji X koji je par puta manji od protoka regionalnog gasovoda (mislim da je cifra 10 (puno nula) kubnih metara/sec, a da regionalni ima 20-30 istih tih)

takođe se ruta gasovoda ne spominje što je veoma bitno za naplatu takse

Citat
-"Ne krivim ja ruse, oni rade posao, samo nemojte da se ložite da nas neko voli ili mrzi."
Ne krivim ni ja tebe... ukoliko si pola u prethodno napisanom u pravu.
Krivim nasu Vladu, jer te nije angazovala, kao vrsnog eksperta za Ekonomiju.
I na taj nacin ustedela Srbiji 1.000.000.000$

Ko zna sta bi tek bilo da su te konsultovali kod prodaje drugih firmi, Sartida, Secerana, Cementara...........i 90% ostalih? Smile

Smile e da ima pameti...

a sa druge strane nije nepoznat slučaj da je neko kupio nešto (Bor) pa odna teo isti taj bor da založi i dobije kredit da plati to što je kupio, tako da ne treba baš biti ekspert, a i ne treba baš verovati vladi slepo da je sve što urade najpametnije na svetu.

Imaju i oni interese  Smile
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Znate sta je "nista"? Kad Crnogorac nesto uradi, Pirocanac finansira, Bosanac izmisli, a Rusija pomogne Srbima ... Smile

Ne kapiram, sto se neki ovde toliko loze na Ruse? Svi znamo da su mogli da sprece '99. pa nisu, svi znamo da gledaju samo svoje interese (ovom prilikom im upucijem  Smile ). Jedino sto nas spaja je pravoslavlje i Slovenstvo. Kroz istoriju su pokazali da to ne znaci nista, da preko nasih ledja tvrde pazar ... e pa "braco" Rusi, nema vise Srba za ratove, sve ste ih potrosili  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Lavrov je veceras rekao da rusija nece preduzimati mjere protiv zemalja koje priznaju Kosovo!
Drugim rijecima "vi priznajte Kosova,a nama ce kao smetati i mi cemo se kao buniti ali nista necemo uraditi"!
Nista novo od "ruske brace"!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Sillypuppie

Polomih se , dok ti napisah nick  Smile

Ja za razliku od tebe nisam napisao "odokativno"
Zaista, vrednost te firme, jeste preko 54.000.000.000$

Brate, krenuh da te ponovo citiram, deo po deo...
Ali ne mogu  Smile

Priznaces, a i ne moras
Zaista u tvom postu ima isuvise "odokativnih" komentara Smile Smile

IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Lavrov je veceras rekao da rusija nece preduzimati mjere protiv zemalja koje priznaju Kosovo!
Drugim rijecima "vi priznajte Kosova,a nama ce kao smetati i mi cemo se kao buniti ali nista necemo uraditi"!

Ajde ostavi taj izvor!
Mislim, citiraj tekst
IP sačuvana
social share
Citat

Citat
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
Sillypuppie

Polomih se , dok ti napisah nick  Smile

Ja za razliku od tebe nisam napisao "odokativno"
Zaista, vrednost te firme, jeste preko 54.000.000.000$

Brate, krenuh da te ponovo citiram, deo po deo...
Ali ne mogu  Smile

Priznaces, a i ne moras
Zaista u tvom postu ima isuvise "odokativnih" komentara Smile Smile

Глупо щенка - jel ti lakše  Smile

samo je zarada pumpi odokativna, ali i nebitna u odnosu na ostale vrednosti koje odoše za samo pola milijarde.

A šta mi dobijamo za to je nedefinisano. To je problem.
« Poslednja izmena: 13. Feb 2008, 23:31:57 od Sillypuppie »
IP sačuvana
social share
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Ajde ostavi taj izvor!
Mislim, citiraj tekst
PREDSTAVNICI Europske unije i Rusije nakon sastanka u slovenskom Brdu kod Kranja nisu se dogovorili oko budućeg statusa Kosova niti su postigli kompromis oko tog problema, javljaju svjetske agencije.

Unatoč najavama koje su prethodile sastanku, a prema kojima je postojala mogućnost postizanja kompromisa oko statusa Kosova, izjave nakon sastanka jasno su pokazale kako se EU i Rusija ne slažu oko načina rješavanja kosovskog problema.

Na sastanku su sa strane EU sudjelovali europska povjerenica za vanjske odnose Benita Ferrero-Waldner i francuski državni sekretar za europske poslove Jean-Pierre Jouyet, te slovenski ministar vanjskih poslova i trenutni predsjedatelj Europskom unijom Dimitrij Rupel, a ruske strane ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov.

Lavrov je EU trojci jasno dao do znanja kako Rusija i dalje čvrsto inzistira na poštivanju Helsinške povelje i ostalih međunarodnih pravnih odredbi. Jedino oko čega su se složili jest odbijanje da se precizno govori o datumu predstojećeg proglašavanja nezavisnosti Kosova.

Za Rusiju proglašenje kosovske neovisnosti bilo bi pogreška

Dimitrij Rupel je rekao kako trenutno nema priznavanja neovisnog Kosova od bilo koga te je jedino moguće priznanje u nadležnosti pojedinih država, ali ne i EU, koja o tome može zauzeti samo načelni stav.

Ruski ministar je na pitanje o skorom proglašenju kosovske neovisnosti rekao kako očito "novinari znaju više od njega", te dodao kako je pitanje neovisnosti preozbiljno da bi se o njemu tek tako govorilo. Rusija smatra da bi proglašenje neovisnosti bilo greška, a to je Lavrov danas pokušao objasniti i predstavnicima trojke EU.

Najavio je kako će Rusija sutra pokušati pomoći Srbiji u Vijeću sigurnosti na način da se Srbiji omogući da još jednom iznese svoje argumente u prilog težnji da Kosovo ostane dio Srbije.

Lavrov je također rekao kako u slučaju da se neke države samostalno odluče na priznanje kosovske neovisnosti, Rusija u arsenalu svojih vanjsko-političkih sredstava nema bilo kakve kaznene mjere koje bi mogla primijeniti na te zemlje.

Predlazem ti da procitas opet zadnju recenicu,dobro je procitaj!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
Citat
Lavrov je također rekao kako u slučaju da se neke države samostalno odluče na priznanje kosovske neovisnosti, Rusija u arsenalu svojih vanjsko-političkih sredstava nema bilo kakve kaznene mjere koje bi mogla primijeniti na te zemlje.

pa ništa nisu rekli, odnosno verovatno je loše prevedeno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 21:34:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.