Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 23:25:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpsko makedonski odnosi  (Pročitano 56899 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 109
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Sta je smesno idi  pa proveri, zabrini se sto Srbija ima 60 posto rupu u buzdetu najvecu u Evropi i inflaciju od 15 posto a Makedonija ima inflaciju od 4 ili 5 posto evo ja sam cist primer mediteranskog tipa crnomanjast,imam zelene oci i srednjeg sam rasta,razlikujemo se od vas Srba i to ne malo,mentalitet Makedonaca i Srba se veoma razlikuje,cist primer je to sto je jedna moja sestra iz Makedonije otisla da radi u Ameriku preko faksa par meseci i tamo je stalno  blejala sa Spancima i Spanci joj kazu pa vi Makedonci ste isi mi,pazi kada joj Spanci kazu sta ces vise,ESPANA-ITALIA-MACEDONIA- LATINO CRISTIANO UNION da se zna.
« Poslednja izmena: 14. Jan 2013, 20:11:34 od Ace Makedonski »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Stari ste vi latini Smile

Neki malo kurazniji latini posto su ostali pickice Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Citat
Sta je smesno idi  pa proveri, zabrini se sto Srbija ima 60 posto rupu u buzdetu najvecu u Evropi i inflaciju od 15 posto

Malo vam treba da pokazete svoje pravo srbo mrziteljsko lice starih bugarasa... Ti si decko tuta bugarin, kakav crni latin...

Fala Bogu pa zalazim malo u te zapadne i severne krajeve Makedonije pa znam da vecina nije takava kakvim si sebe opisao... Mada ako cemo pravo, prica o krvi, genima u danasnje doba mesanja nema nikakve logike... To samo oni koji moraju sebi da izmisle istoriju moraju da se hvataju za te gluposti... Super ste drustvance, hrvati, balije, milogorci i bugarasi...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
Sta je smesno idi  pa proveri, zabrini se sto Srbija ima 60 posto rupu u buzdetu najvecu u Evropi i inflaciju od 15 posto a Makedonija ima inflaciju od 4 ili 5 posto evo ja sam cist primer mediteranskog tipa crnomanjast,imam zelene oci i srednjeg sam rasta,razlikujemo se od vas Srba i to ne malo,mentalitet Makedonaca i Srba se veoma razlikuje,cist primer je to sto je jedna moja sestra iz Makedonije otisla da radi u Ameriku preko faksa par meseci i tamo je stalno  blejala sa Spancima i Spanci joj kazu pa vi Makedonci ste isi mi,pazi kada joj Spanci kazu sta ces vise,ESPANA-ITALIA-MACEDONIA- LATINO CRISTIANO UNION da se zna.
А подозреваш ли зашто јој то кажу  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Samsung SGH-E590
Citat
ESPANA-ITALIA-MACEDONIA- LATINO CRISTIANO UNION da se zna.
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 109
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Alo Feanor gde ste vi Srbi bili kada smo ratovali sa camugama u Indiji ja cu da ti kazem tucali ste kamen u poljskim planinama zajedno sa Hrvatima tako tisina, necu da vredjam prave Srbe isprovociran sam od tvoje strane, imam prijatelje Srbe,moj najbolji ortak je Srbin,postujem prave Srbe.Da i to sto u Srbiji ima najvise sponzorusa u Evropi nikom nista,cast iziuzecima.Feanor tata ti je tuta Bugarin majmune.Mogu da se kladim da sam i lepsi i bolji od tebe Feanor,ako hoces da ti  dam adresu moje kuce da vidimo ko je Bugarin leviicaru -Cionisto i slusaj ovo ja ne mrzim nijedan beli evropski hriscanski  narod pa ni Srbe jos sam se i rodio u Beogradu, to sto ti mrzis Makedonce je cista ljubomora ali nebitno.A za geneticara geni su  geni,proveri tu informaciju ta informacija je proverena , zabrini se da ti nemas neke turske krvi Feanor.Ornafelin idi sam u Rim i Madrid i kurci se tamo malo i vidi koliko su pickice kao sto ti kazes,pogotovo ako te vide Laciovi navijaci da se kurcis nasred Rima lepo bi se proveo aj ne lupaj  gluposti bre.
« Poslednja izmena: 15. Jan 2013, 20:19:47 od Ace Makedonski »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Alo imbecilu poluljudski, ja sam ozenjen Makedonkom, tako da tesko da mogu da mrzim Makedonce...

Mogu samo da ismevam spodobe kao sto si ti i koji samo cekaju prvu priliku da pricaju o srpskoj inflaciji i da likuju kao njihova dobra braca ustase i balije...

Dosao ovde da siris budalastine i jos se ljutis kad ti neko nadje mesto koje ti pripada... Cuj ti ratovao u Indiji... Ahahahahah...  Smile Smile Smile
Ratovala je neka vojska polu grka polu varvara kako su ih zvali plus Persijanci... To je bilo inace pre 2330 godina... U medjuvremenu je Balkanom protutnjalo par vojski, naroda, epidemija... Makedonac u celoj svojoj istoriji nije digao pusku na rat da se oslobodi vec je cekao batu sa severa da rastera Turcina i siptara... Bilo nekih revolucionara i ustanaka ali nista znacajno... Tako da ja bih cutao i ne bih se hvalio pricom iz 330 g. pne.

Opet ti kazem decko nemoj da slusas price latina iz sestrinih prica nego uzmi malo obrazuj se... Citaj malo o toj genetici majstore... Pozivas mi se ovde na istrazivanja iz 2003. iz genetike, a oni ni danas ne znaju nista konkretno, pa jesi li ti normalan? Nisam ti ja kriv sto si tamniji i sto se razlikujes od bar pola svojih sunarodnika pa sad izmisljas spansko italijanske korene... E sad sam sve cuo... Vi ste jedan izmesan narod na teritoriji izmesanih interesa i trenutno vas Srbi najmanje diraju tako da, okani se pisanja ovde u prazno... Idi apeluj da se vrate manastiri i crkve SPC, bori se za verska prava brace sa severa, bori se protiv velike albanije, mani se srpske inflacije... Idi pisi peticije da se ruse one rugobe sto vam grade po Skoplju i blamiraju vas pred celim svetom kao da ste diznilend...

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 109
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Pogledaj slike majmune YO SOI LATINO COMPRENDE da i video sam da si ozenjen Makedonkom i prozivas narod tvoje zene bravo,decko ti si poceo mene prvi da vredjas,ne nego je cinjenica da je Srbija banancuga od drzave evo ja na primer imam srpsko drzavljanstvo i veca prava u ovoj banancugi imaju te tvoje Balije koje koliiko pominjes nego ja,strasno to nema nigde u Evropi.Makledonci su LATINI  poreklom svidelo se tebi ili ne,to je cinjenica.http://www.youtube.com/watch?v=2hNWEf41nTg i evo jedne pesme za tebe pozdravljaju te nasa  braca Spanci,Spanci najveci smekeri na svetu,VIVA LA ESPANA.Da i ponosan sam sto sam tamniji od tebe znaci da sam lepsi svetliiji covece a to je nebitno,da samo sto ne znas da su Makedonci 1903 ustali protiiv Turaka i imali drzavicu oko 45 dana dok je Turci nisu opet zauzeli a sto tada niste pomolgi da osnujemo drzavu nego lepo 1912 vi da je okupirate.
« Poslednja izmena: 15. Jan 2013, 21:51:24 od Ace Makedonski »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Ja ne prozivam narod svoje zene vec pogubljene individue, koje ne znaju ko su i sta su vec lupetaju i nemaju blama da to sire na forumima... Ima i normalnih Makedonaca sa kojima se ne slazem, ali veruj mi ne tripuju da su latino...  Smile Smile Smile

Opet kazem, pravo lice si pokazao kompleksasu kada si poceo da pljujes po Srbiji bez ikakvog razloga... To vam je svima vama lesinarima zajednicko...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 109
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Dobro levicaru vidi se da se lepo zivi u Srbiji kada si levicar,ja ti lepo kazem decko hoces moju adresu da ti pojasnim neke stvari a i cudi me sto imas zenu i to Makedonku ali dobro i ne zelim da se prepucavam sa tobom,to sto citas neke levicarske pamflete je tvoja stvar a nemoj da pricas gluposti  da su Makedonci Srbi,Bugari ili tako nesto,ako nedas neke konkretne dokaze za te tvoje tvrdnje nemoj da pricas gluposti.Da i upoznaj me sa mojom zemljakinjom tvojom zenom lepi buhaaaaaaaaaaaaaa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 23:25:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.