Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 19:01:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 110 111 113 114 ... 930
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpsko-hrvatski i hrvatsko-srpski odnosi!  (Pročitano 1186966 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Citat
Uz Srbe? Pa da. Nažalost. Al' šta ćeš... tako je kako je...

Sve Srbin do Srbina

Svetla istorija, ponosite se njom?

« Poslednja izmena: 28. Jun 2012, 17:59:43 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Alcatel 
eto tvoja je "svetla"  više vas je u Hagu nego u Čačku a najveća je "pobeda izvojevana " u Lovasu di ste civile natjerali u minsko polje.Sigurno već ima i "pesma" uz gusle o tim delijama a dobit će u Nišu i svoju ulicu.
Tvoje prisustvo na ovom forumu govori dosta o tome ko je ko i ko je šta. Ja se na vašim forumima nisam dugo mogao zadržati, ili su me izbacili, ili su me ignorisali. Ti kao istoričar bi trebao da znaš da oni koji su izgubili rat uvek stradaju, a zločini pobednika se kriju, ili marginalizuju. Da li misliš da je prema Srbiji, bombardovamjem i rušenjem velikog broja civilnih objekata učinjen bilo kakv zločin, ili ajde da ublažim , bar nepravda?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
...
Svetla istorija, ponosite se njom?

Čime jel' se ponosim? Ustašama? To je isto ko' da me pitaš ponosim li se onim govnom od 0.75 kg koje sam jutos posrao nakon doručka.

Naravno da se ne ponosim. Nitko pri zdravoj pameti se time ne ponosi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Citat
Naravno da se ne ponosim. Nitko pri zdravoj pameti se time ne ponosi.

Pa vidis da ima ljudi koji se ponose time....ima i nasih koji se ponose mnogim umnobolesnim ljudima ali zato ne treba generalizovati stvari.
Dosta ljudi koji nikada nista izgubili nisu u ovim ratovima seru vise od onih koji su izgubili sve i to je jedna zalosna cinjenica
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Vjerovatno se netko negdje u Norveškoj ponosi i Andresom Breivikom.

Šta ne znači da se svi Norvežani njime ponose.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Alcatel 
Karamarko: Velikosrpski fašizam
Luka Matić | četvrtak, 28.06.2012. | 14:52

Predsednik hrvatske opozicione HDZ Tomislav Karamarko ocenio da se Srbija "lagano okreće velikorpskom, miloševićevskom i šešeljevskom fašizmu"

Tomislav Karamarko, bivši ministar policije Hrvatske i odnedavno predsednik Hrvatske demokratske zajednice, odlučio je da prokomentariše put Srbije ka Evropskoj uniji, ocenivši da naša zemlja "mora doživeti temeljne reforme.

"Ja sam se nekoliko puta kritički osvrtao na izjave Tomislava Nikolića. Ako je to evropski put Srbije, koja se, čini mi se ipak lagano okreće velikosrpskom, miloševićevskom i šešeljevskom fašizmu, zašto ne izreći tu reč, onda to sigurno nije dobro. Budno pazimo i pratimo što se tamo događa i moraćemo imati adekvatne odgovore na sve ono što nam stiže iz ovakve Srbije", rekao je Karamarko.

On je dodao da je pred Srbijom "dug i naporan put". "Ja se nadam da su toliko svesni odgovornosti za sudbinu srpskog naroda, koji zaista može svoj prosperitet doživeti jedino u EU", zaključio je Karamarko, prenosi Jutarnji list.

Inače Karamarko je poslednjih dana bio u žiži pažnje hrvatske javnosti zbog međustranačkih okršaja sa Jadrankom Kosor, koju je nasledio na mestu predsednika HDZ-a, ali i sa jednim od najuticajnijih HDZ-ovaca Vladimirom Šeksom, dok je sa premijerom Zoranom Milanovićem (SDP) preko medija razmenio teške reči.

----------------------------------------
Kod nas se za takvog tipa kaže da je, jednostavno budalina.
« Poslednja izmena: 28. Jun 2012, 18:58:20 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
perudji
je li tvoj predsjednik rekao da je vukovar srpski grad?Kao da moj kaže da je Subotica hrvatska.Zar to nije velikosrpska ideja ili ovo zadnje velikohrvatska ideja.Tvoj predsjednik je na romaniji postao četnički vojvoda a moj je sin partizana(nisam ponosan)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Alcatel 
perudji
je li tvoj predsjednik rekao da je vukovar srpski grad?Kao da moj kaže da je Subotica hrvatska.Zar to nije velikosrpska ideja ili ovo zadnje velikohrvatska ideja.Tvoj predsjednik je na romaniji postao četnički vojvoda a moj je sin partizana(nisam ponosan)
Iako Nikolić nije moj izbor, niti su četnici moji junaci, nisam primetio da je Nikolić bar od kako je predsednik, izjavio bilo šta protiv Hrvata. izjava ovoga Crnog Marak je čist napad na Srbiju, bez pardona. Na kraju krajeva zar stvarno misliš da Hrvatskoj preti neka opasnost od Srbije, kakva je ona danas u vojnom i ekonomskom pogedu?Ako to mislši mnogo si maštovit. Mi danas za 'leba nemamo, a o vojsci i da ne pričamo, ne postoji.
« Poslednja izmena: 28. Jun 2012, 21:01:17 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Citat
eto tvoja je "svetla"  više vas je u Hagu nego u Čačku a najveća je "pobeda izvojevana " u Lovasu di ste civile natjerali u minsko polje.Sigurno već ima i "pesma" uz gusle o tim delijama a dobit će u Nišu i svoju ulicu.

Ako je istina da se to desilo kako se prica, ti izrodi ljudski koji su naterali civile u minsko polje zasluzuju najmanje smrt streljanjem... Ti skotovi se ni po cemu ne razlikuju od vecitih srpskih dusmana od kojih su kao branili srpstvo...

A sto se tice istorije i Vukovara i cega sve ne sto ne spominjete godinama unazad, mogu samo da se nasmejem... To sto "povjesnicar" ima neku diplomu meni ne znaci apsolutno nista... Moze obrisati dupe sa njom ako ne zna gde je Ajnhard video Srbe, gde ih je video Porfirogenit... Jebes diplomu kad ne znas kada se Hrvati prvi put spominju... Jebes diplomu kada nastavak genocida 91. nazivas odbrambeno redarstvenom akcijom... Jebes diplomu ako je nesto cudno u izjavi Nikolica da je Vukovar bio srpski grad... Jebes diplomu kada smo slepi na srpsku vlast na izborima u Vukovaru, jebes diplomu kada ne spominjemo Dokmanovica ni Bilijeva pisma, jebes diplomu kad zmurimo na Mercepove zlocine, provokacije i izazivanje rata...  Smile

Ne, najlakse je izgovorima ljudskim kukati zbog zlih demona Srba. A potom i likovati kada ti u pomoc pritekne ceo neokolonizatorski svet i tvrditi da si junackom borbom porazio demone Srbe...  Smile

I onda jos se pozivati na "sud" okupatora i modernih kolonizatora i njegove presude...  Smile

Jebes takve diplome "profesore"...

A sto se tice price o nasim odnosima: Jos cemo se mi cerati!

Drugacije niste hteli, to cete i dobiti kad tad... Nazalost!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
LG Nexus 5
Nista bolje nego ujutru procitati ovu temu. Smiley

Domobrani koji brane drzavu na burek forumu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 110 111 113 114 ... 930
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 19:01:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.