Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 23:42:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 116 117 119 120 ... 930
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpsko-hrvatski i hrvatsko-srpski odnosi!  (Pročitano 1185232 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG Nexus 5
Čekaj, ti zaista očekuješ da netko od političara iz državnog vrha službeno reagira zato šta je neki kreten osmislio nekakvu igru?

Ozbiljno?

Jel nitko ne bi reagirao kod vas da mi osmislimo igricu: "Ubij hrvata, da siptar nema brata"? Mada, dzabe se trudim, nismo mi na istoj razini, a i sucelja nam tak i tak nisu ista.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Treba na ovo reagovati Smile

Kupiti igru i spaliti pred hrv. ambasadom, al nema mastovitih, ili radikalnih...

E ti čoveče kad ga odvališ pa ostaneš živ....

Dodji molim te da zapališ a ja ću ti dati šibicu pošto si ti maštovit a ja preduzimljiva.

*Super ste svi vi koji putem neta sejete pamet gde stignete.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1

Dodji molim te da zapališ a ja ću ti dati šibicu pošto si ti maštovit a ja preduzimljiva.

Dobro, treba precutati i to je to, onda nista  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini

Dobro, treba precutati i to je to, onda nista  Smile

Niko ne kaže da treba ćutati.
Šone je lepo rekao da treba reagovati a ti odmah pametuješ.

Ok, hajde da reagujemo, mi ćemo da počnemo a ti nam se pridruži. Može tako?
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 391
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
Treba nakupovati tih kretenaža i razaslati onima koji su tu igru igrali u realnom vremenu, znači po jedan primerak za Berlin, za Vašington, Vatikan...redom. A nešto treba ostaviti i za domaće NVO igrače - "Fukse u crnom" i sl. Evo ja ću platiti Čedin primerak!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
Ozbiljno! Po meni, trebao bi neki politicar da reaguje, ne mogu da se lepe plakati za turizam po Hrvatskoj pa onda da se prodaju kojekakve igrice... Al kako nijedan nece reagovati, najkasnije bi dosla reakcija kad bi se javno spalila takva igra pa doslo malo to u novine pa onda naravno i novinari pitaju ovog ili onog politicara sta misli o tome, trutovi se nece tek tako pomeriti

Propagandne plakate lijepe vaše turističke agencije (ako se ne varam). A ovu stupidnu igru je smislila privatna osoba, koja na nikakav način nije povezana sa državnim institucijama RH.

Inače, ne bi ti bilo smiješno da vlada jedne države reagira zbog toga šta je netko smislio nekakvu igru?

Jel nitko ne bi reagirao kod vas da mi osmislimo igricu: "Ubij hrvata, da siptar nema brata"? Mada, dzabe se trudim, nismo mi na istoj razini, a i sucelja nam tak i tak nisu ista.

Prilično sam siguran (neću reć 100%, ali ću reć 99,99%) da nitko iz državnog vrha ne bi reagirao niti jednom jedinom riječju. Pa u tom smislu doista nismo na istoj razini. Naime, ja ne smatram da bi državne institucije trebale reagirat n takve kretenske pojave, objavljenje u kaljužnom tisku kalibra "24sata".

P.S. Ne moraš se meni obraćat kajkavski, ja to ne razumijem ništa više od tebe  Smile Također, čini mi se da nisi pravilno upotrijebio riječ "sučelje"  Smile
« Poslednja izmena: 06. Avg 2012, 00:00:13 od damfisk »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 391
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
^
"Proizvod" je zvanično patentiran i zaštićen. Tip nije žvrljao po srpskim kućama "Čedo bijedo", pa da to bude okarakterisano kao divljaštvo nekog tamo debila. To što je tabloid, ne znači da je 24sata kaljužni list. OK je što su ovo objavili. HRT koji vrvi gnusnim i prostačkim šovinizmom nije kaljužina?! Odaberi jedan dan u godini, i nećeš naći takav u kome nema odurne i kompleksaške mržnje prema Srbima. Od informativnog, sportskog, dečjeg programa - ne samo u političkim emisijama. To je memeizirana mržnja koja se neguje i živi u hrvatskim medijima, i cilj joj je (isto kao i ovoj "igri") da iznova i iznova podseća Hrvata kako je mržnja prema Srbima važna obaveza  - ali i dobra zabava!! Jel' vi tamo išta drugo radite osim što mrzite nas? Jel' jebete, jedete, idete na posao, u školu...Ili uz sve to pojedinačno ide i ova pljuvačina. Kao kafica ili tako...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
Pa šta onda kao je "proizvod" patentiran i zaštićen? Kakve to veze ima sa bilo čim?

Nadalje, ako "24sata" smatraš relevantnim izvorom informacija (uopće ne želim upotrijebit riječ "novina" za to smeće) onda zaista nemamo o čemu razgovarat.

A tvrdnju da se na HTV-u "svaki dan emitira odurna i kompleksaška mržnja prema Srbima" može formulirat netko tko ili uopće ne gleda HTV ili je pak sam duboko iskompleksiran. Ti sam odaberi kojoj od te dvije skupine pripadaš.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Citat
Pa šta onda kao je "proizvod" patentiran i zaštićen? Kakve to veze ima sa bilo čim?

значи да је одобрен од стране државних институција

тгема: усташка посла
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Citat
Inače, ne bi ti bilo smiješno da vlada jedne države reagira zbog toga šta je netko smislio nekakvu igru?

Pa sad recimo, blaza verzija, Palestinci izbace neku igricu vezanu za Izrael pa da vidimo reakcije  Smile
Jasno da bi se zesce reagovalo, budali jasno. Ne radi se o tome da je neko osmislio nekakvu igru vec da je neko osmislio, patentirao i prodaje deci igru u kojoj se eto likvidiraju Srbi, ne znam sta je tu nejasno.

Niko ne kaže da treba ćutati.
Šone je lepo rekao da treba reagovati a ti odmah pametuješ.

Ok, hajde da reagujemo, mi ćemo da počnemo a ti nam se pridruži. Može tako?

Nista, onda treba reagovati, idemo dalje...

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 116 117 119 120 ... 930
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 23:42:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.113 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.