Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 00:05:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: srpski zločini u hrvatskoj  (Pročitano 43157 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 392
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
...u svakom slucaju mi smo 1995 pobijedili jer operacija Oluja je slavno prosla cak su se i zapadne zemlje cudili... sa druge strane bilo je tu mnogo bjezanije od Srpske vojske u ta doba...

Ajde bre @tiger2005 ne lozi se. Niste mogli nista 4 godine pa ste odjednom za 4 dana sve uradili. Da, sigurno se na West Pointu izucava brilijantna akcija. Kao buduci pravnik tako biti naivan, nece biti dobro za karijeru. Zna se ko je najzasluzniji za vasu pobedu. Milosevic i njemu i treba da budete zahvalni.

nikša imaš tamo jedan klip koji sam objavio, milošević govori kako je srbe izdala vlada na palama

Srbe u RSK izdala vlada na Palama???  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Kada bih uspio da ubijedim Muslimane da prestanu da ubijaju sopstveni narod radi CNN-a mozda bismo odavno imali primirje."

- General Mekenzi, jun 1992
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
dobro je željko, znam ja da si ti pomalo prepametan

čuj srbija nije sudjelovala u ratu, nego ko je sudjelovao? čija gardijska brigada je napadala vukovar? sudanska?

kakav rat će se ponoviti? u hrvatskoj sigurno ne jer ko bi tu koga napao? 5% srba 95% hrvata?

melji melji sad ti mogu čuvati tvoj integritet na kosovu
Pa sta ces od viska pameti glava ne boli, vec samo od manjka.

Koliko se ja secam to je bila garda SFRJ tj. JNA koja je ucestvovala do '93. godine. A ako mislis na profitere onda je to druga stvar jer Srbija nije imala nikakve veze ni sa njima tj. radili su nezavisno svojom voljom i po toj logici skoro svaka drzava bi mogla tuziti Francusku jer je legija stranaca ucestvovala u skoro svakom ratu.

Pa ne bi 5% vec ostalo stanovnistvo koje je izbeglo iz RSK tj. njihovi bivsi vojnici uz naravno Srbiju koja ce kasnije imati nekih interesa na toj teritoriji.

Pa Kosovo je jos u Srbiji, pogledaj kartu sta drugo da ti kazem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Niksa kakav sam ja to pravnik...nisam nikada rekao da sam pravnik to si ti mene u zurbi da odgovoris nesto pogresno shvatio...moj poslic su ti jedinice i nule... Smile i kako god Niksa ja sam zahvalan Tudjmanu i nasim vojnicima i majkama i braci i sestrama sto su tako jaku vojsku kao sto je to bila JNA unistili i preko drine ih otjerali...

Nesto si bio napisao kako zavrsavas pravo sto posto, ali ajde nije bitno. Pa to sto se bavis 0-ama i 1-ama jos gore. To znaci da upadas u neke beskonacne petlje, bagiras, nije to dobro za taj posao. Ostaces obican koder. Zaboravljas kako je prosao prvi takav pokusaj. Meni se cini zima 92', novembar, decembar kad smo vas sabili u Kupu, a znam i lika koji je to preziveo inace Srbin koji je ratovao na hrvatskoj strani. Naravno tad je majmun Milosevic imao neke druge planove, ko zna koje. Zaboravljas kako ste uvek drhtali od raketa koje su bile stacionirane blizu Petrinje, dve su i poslate na Zagreb zbod cega je i Martic u Hagu. Pa gde su te rakete bile kada je pocela Oluja. Pa u Srbiji. A sta mislis po cijem naredjenju su povucene. Zasto tako niste oduvali istocnu slavoniju. Nemoj sad da mi bagiras. I da ne daljim. Opet kazem, nemoj da se lozis. Smesno je.

@umorni Ja mislim da smo ti i ja potpisali sporazum da se ne obracamo jedno drugom. Molim te da ne krsis taj sporazum jer inace dobro znas sta ti sledi.  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pomeli ili očistili smo krajnu od četnika i njihovog vodstva, ko nije imao posla s njima mogao je komotno ostati
[/quote
predpostavljam da sve srbe nazivas cetnicima...
aaaaaha,sve ovo sto si napisao zapravo znaci to su bili hrvatski zlocini nad srbima u hrvatskoj,hvala bogu sto se srbi radjaju a i Bog je uz nas i tek ce se radjati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Pogledajte jednu snimku gdje se vidi zločinački karakter četnika iz II. sv rata pa do ovog zadnjeg.
Zanimljiva znanstveno-dokumentarna prezentacija:

http://www.youtube.com/watch?v=nk2tD1qO4XM
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pogledajte jednu snimku gdje se vidi zločinački karakter četnika iz II. sv rata pa do ovog zadnjeg.
Zanimljiva znanstveno-dokumentarna prezentacija:

http://www.youtube.com/watch?v=nk2tD1qO4XM
da te zanimalo znam da bi pronasao i zlocine hrvata nad srbima u toku  drugog svetskog rata
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Cijeli ovaj forum posvećen je zločinima Hrvata...a dijete od 2. godine u srbiji zna što je jasenovac...tako da je tu sve jasno..o našim zločinima je sve jasnol. i oni su priznati....

no mnogi u srbiji četnike ne gledaju kao fašiste što oni zapravo i jesu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
@Cornix vecu glupost nisam video. HAHAHAHAHAHA
Pa da je tako pobili bi ih sve i pre II Sv Rata.
Malo se edukuj,
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cijeli ovaj forum posvećen je zločinima Hrvata...a dijete od 2. godine u srbiji zna što je jasenovac...tako da je tu sve jasno..o našim zločinima je sve jasnol. i oni su priznati....

no mnogi u srbiji četnike ne gledaju kao fašiste što oni zapravo i jesu.

Hag prosledio Hrvatskoj slučaj "Medački džep"
Petak, 29. decembar 2006. 17:31

Haški tribunal prosledio je u petak zagrebačkom županijskom sudu optužnicu koja generale Hrvatske vojske Rahima Ademija i Mirka Norca tereti za ratne zločine protiv srpskih civila i ratnih zarobljenika u akciji “Medački džep” u septembru 1993. godine.

Sudske slučajeve Norca i Ademija, za koje je državno tužilaštvo zatražilo pritvor zbog naročito teških okolnosti krivičnog dela, pre više od godinu dana Haški sud je ustupio hrvatskom sudstvu.

U saopštenju županijskog suda ne navodi se kad bi moglo početi sudjenje dvojici generala optuženih za ratne zločine po šest tačaka optužnice, čiji sadržaj još nije objavljen.

Haški sud je slučaj Ademija i Norca Hrvatskoj prepustio sredinom septembra 2005. godine pošto je utvrdio da su ispunjeni svi uslovi za prepuštanje predmeta, uključujući zaštitu svedoka, pošteno sudjenje za optužene i jemstvo da im ne može biti izrečena smrtna kazna. Odlukom predsednika Vrhovnog suda predmet je dodeljen zagrebačkom županijskom sudu.

Za vreme akcije «Medački džep» Ademi je bio komandant vojne oblasti Gospić, a Norac komandant Devete motorizovane gardijske brigade hrvatske vojske koja je bila udarna jedinica u akciji u kojoj je pobijeno 100 Srba i uništeno 15 sela sa više stotina kuća i drugih objekata.

Sa Ademijem i Norcem je bio optužen i tadašnji šef generalštaba hrvatske vojske Janko Bobetko, ali on je u medjuvremenu umro. Norac je zbog likvidacije više desetina srpskih civila u Gospiću 1991. osudjen na 12 godina zatvora, dok je Ademi, pošto se dobrovoljno predao Haškom sudu, pušten na slobodu do početka sudjenja.

izvor(Tanjug)

[/b][b][b][/b]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
to je stara vijest pehar...što želiš time reći ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 00:05:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.151 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.