Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 02:51:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: srpski zločini u hrvatskoj  (Pročitano 43166 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja osobno ne bi tražio ratnu odštetu, raspustio bi haški sud, neka se svi vrate kući i žive sami sa svojom savješću, ko se do sada vratio neka se vratio a ko nije neka se ni ne vraća, niti traži svoju ostavljenu imovinu, neka se podvuče crta i okrene novi čisti list
Pa kako da trazis ratnu odstetu kada Srbija nije ni ucestvovala u ratu, tj. ucestvovala je vojska RSK, i jedino od koga mozete traziti odstetu je od RSK a posto ona trenutno ne postoji onda je to zakljucen proces. Uzgred cini mi se da postoji vlada RSK-a u izbeglistvu nesto poput one za '41-'45 vlade kralja Petra II, pa mozete od njih mozda nesto izvuci kinte.

rat je bio i završio, sve što se dogodilo niko i ništa ne može platiti, samo da se ne ponovi
Pa sve je proslo, ali tesko da se nece ponoviti. Ovo je Balkan i ovde se stalno ratuje tako da me ne cudi da za 30-40 godina opet dodje do rata jer tako se mislilo i '45. da nece se vise ponoviti rat kad ono evo ti opet rata na istim prostorima samo 50 godina kasnije.
Stalno ce neko biti nezadovoljan zasad je to Srbija mozda ce kasnije to biti hrvatska, to se ne zna... najveci problem je kada na jednoj teritoriji zive dva naroda koja ne mogu da se sloze...

Ja kazem ipak Umorni,to ide u cast Hrvatske da nakon svega sto je se desilo...procesurira i Glavasa a i one u Splitu,gradimo sa nasem novcu kuce izbjeglim Srbima....ja sam ponosan sto i nakon rata pokazujemo nase pravo lice...

5 godina muke smo imali da sacuvamo nasu zemlju od srpskog stanovnistva u Hrvatskoj,to ni ti muslimani a ni madjari ni ti italijani kod nas nebi ucinili sa svima smo mogli da zivimo u skladu samo neko je zahtjevao za sebe i ono sto mu nepripada,i jos smo nudili razne planove,ali to nije odudaralo u glavu nego je se jedan cilj imao a to je Velika Srbija i gle sada manja a jos se smanjiva a jedna od najsriomasnijih zemalja u Europi...

To ti je pravda koja sama od sebe dolazi sto se mene tice nikada netrebamo vidjeti te odstete ali nikada ja nebi vratio imovinu onima koji su bili za te ciljeve sto je Milosevic i SANU predlagali i u cilju imali....za sve Srbe koji su se borili za onu zemlju u kojoj su se rodili dao bi najvece odlikovanje ...
Pa ko je srusio taj neka i podigne imovinu ostecenih, jer svaki gradjanin hrvatske moze traziti odstetu ukoliko je doslo do povrede prava svojine...?...

Ko kaze da ne pripada? Kada ste ponudili planove? Jer to odmah posle referenduma ili kasnije kada su vec namestili svoju drzavu? Cilj nije bio Velika Srbija vec obicna prava Srbija koja obuhvata granice napravljene po istorijskim iskazima i strukturi stanovnistva u SFRJ.
Zasto je manja to bolje da ti odgovori Srpsko rukovodstvo iz tog perioda. Posledice su ogromne... Pa ni hrvatska nije mnogo napred od Srbije jer da je mnogo ispred vec bi bila u EU.

Pa svi ti Srbi su se rodili u SFRJ tako da su svakako ocuvavali teritorijalni integritet drzave i nisu podrzavali nikakav separatisticki i teroristicki plan otcepljenja. 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Sa mnogim stvarima se slažem sa željkom.

Haaški sud je sramota...kakve nema...teška sramota.

A to da će se ratovi ponavljati u beskonačnost...to je jasno kao dan, sva sreća što živimo u time-outu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
dobro je željko, znam ja da si ti pomalo prepametan

čuj srbija nije sudjelovala u ratu, nego ko je sudjelovao? čija gardijska brigada je napadala vukovar? sudanska?

kakav rat će se ponoviti? u hrvatskoj sigurno ne jer ko bi tu koga napao? 5% srba 95% hrvata?

melji melji sad ti mogu čuvati tvoj integritet na kosovu
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
...u svakom slucaju mi smo 1995 pobijedili jer operacija Oluja je slavno prosla cak su se i zapadne zemlje cudili... sa druge strane bilo je tu mnogo bjezanije od Srpske vojske u ta doba...

Ajde bre @tiger2005 ne lozi se. Niste mogli nista 4 godine pa ste odjednom za 4 dana sve uradili. Da, sigurno se na West Pointu izucava brilijantna akcija. Kao buduci pravnik tako biti naivan, nece biti dobro za karijeru. Zna se ko je najzasluzniji za vasu pobedu. Milosevic i njemu i treba da budete zahvalni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Zar ti možeš da zamisliš da danas u hrvatskoj postoji RSK i da to tako regularno fercera , pa šta vam je ljudi ....
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
...u svakom slucaju mi smo 1995 pobijedili jer operacija Oluja je slavno prosla cak su se i zapadne zemlje cudili... sa druge strane bilo je tu mnogo bjezanije od Srpske vojske u ta doba...

Ajde bre @tiger2005 ne lozi se. Niste mogli nista 4 godine pa ste odjednom za 4 dana sve uradili. Da, sigurno se na West Pointu izucava brilijantna akcija. Kao buduci pravnik tako biti naivan, nece biti dobro za karijeru. Zna se ko je najzasluzniji za vasu pobedu. Milosevic i njemu i treba da budete zahvalni.

nikša imaš tamo jedan klip koji sam objavio, milošević govori kako je srbe izdala vlada na palama

znam da je nevjerojatno ali kad braniš i oslobađaš svoje onda nema te sile koja te može zaustaviti pa smo tako i mi krajnu pomeli za 5 dana
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Umorni jel moze ovo "pomeli" da se primeni kao ocistili?
Tj. tim izrazom po meni dajes pravo svim ovim ljudima da ste pocinili etnicko ciscenje Srba iz Krajne, ako mogu najblaze da se izrazim. U zlocine ne ulazim, ne me interesuju!  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
pomeli ili očistili smo krajnu od četnika i njihovog vodstva, ko nije imao posla s njima mogao je komotno ostati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Eh sad ga i t pretera ali nema veze ne zelim da se ubedjujem!  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820

Niksa kakav sam ja to pravnik...nisam nikada rekao da sam pravnik to si ti mene u zurbi da odgovoris nesto pogresno shvatio...moj poslic su ti jedinice i nule... Smile i kako god Niksa ja sam zahvalan Tudjmanu i nasim vojnicima i majkama i braci i sestrama sto su tako jaku vojsku kao sto je to bila JNA unistili i preko drine ih otjerali...

@CG_AC sto se tice ocistili pomeli kako god zelis to reci jesmo uradili smo dali smo vam zadnju sansu ne samo mi nego i Europa cijela znaci imali ste plan Z4 ne vi nego vase vodje koje ste vi valjda izabrali a posto oni nisu takvu demokratsku stvar prihvatili znali smo sto da radimo... tako je i sa Kosovom cijela Europa i USA su vam nudili razne planove za Kosovo ali Milosevic se pravio pametniji i od samog Boga i mislio da se moze sa Clintonom saliti kao sto je se salio sa nama dole...i sta dodje bombardovanjeeeeeeeeeee...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 02:51:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.