Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpski srednjoškolci prilično "konzervativni"  (Pročitano 19330 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Samsung SGH-E590
Nikad necu razumeti sto je biti umereno konzervativan lose  Smile

Opravdanje batinanja zena zbog "drskosti" nije umereno konzervativno glediste.
Ne znam zasto uopste stavljate konzervativizam i mlacenje zena u isti kos, moze da se poveze, ali u pitanju je stereotipizacija...
Kao sto rece kolega...  Smile

IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Ne znam zasto uopste stavljate konzervativizam i mlacenje zena u isti kos, moze da se poveze, ali u pitanju je stereotipizacija...

Tipičan stokholmski sindrom. Posle celog veka monstruoznih zločina nad Srbima samo zato što su Srbi, posle milion izbeglica iz sopstvene države, posle bestijalnih bombardovanja razornim i radioaktivnim bombama sad je na redu poistovećivanje žrtve sa njenim mučiteljem i umiljavanje krvniku. Biti rodoljub, imati svoj osećaj za ispravno, poštovati sopstvene interese je demode.

Nije problem u pitanju da li ženu treba tući, problem je u poverenju nekim sumnjivim anketama koje za cilj imaju prezir prema sopstvenom životu, okolini i interesima. Zato predsednik ide da se izvinjava opet i opet u Hrvatsku za nekoliko stotina ubijenih u Ovčari dok se u Srbiji niko ne izvinjava za milion ubijenih i proteranih, nego čak seru po nama dovodeći naci papu da veliča Stepinca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One
Niti su tema izbeglice, niti Tadic i Ovcara niti bilo sta drugo.

Uvek neka skretanja sa teme, opravdanja, izgovori.

Tema nije ni anketa, ona je samo dala povoda za pricu. Tema je danasnja omladina koja je na zalost sve bliza amrickoj po razmisljanju i ponasanju, bez obzira da li su konzervativni ili liberalni... onima bez mozga i rezona ta podela ionako nista ne znaci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Apple 15
Danasnja omladina... rekla bih da je naslov pogesan...
Danasnja omladina je jako licemerna... ili... ako vam drago... dvolicna...
Ovi stavovi koji su navedeni, vaze za druge, ali ne za njih licno...

Znaci... nije OK ako devojka nosi minic, ali ce se napaljeni mladi majmun zaleteti na takvu...
Sasvim je OK opaliti zeni samar, ali ako neko nasrne na njegovu majku ili sestru, polomice mu ruku...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Samsung SGH-E590
Zato cemo se svi sloziti da su feministkinje najveci licemeri od svih! U svemu bi da budu jednake sa muskarcima, ali bi idalje da im muskarci pridrzavaju vrata, kupuju cvece itd. Ali kada se muskarac nadje u situaciji da popizdi i lupi nekoj zeni samar onda se bune, pa sta treba da je zabode ko sto bi zabo nekog muskarca?  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Apple 15
Zato cu se ja sloziti da ti nemas pojma sta je istinski feminizam. Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Zato cu se ja sloziti da ti nemas pojma sta je istinski feminizam. Wink
Ova dama zna najbolje.  Smile

http://en.wikipedia.org/wiki/Ovidie
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Vid'o sam po štapu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 467
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Da, da, tolerancije je pravi problem, a ne klinci koji bi tukli zene. Aj leci svoje frustracije homoseksualcima na drugom mestu.

Ovde sam saznao da si ti kokota(oviću) Crnogorac.

Evo vidi šta tvoji zemljaci, a verovatno i srednjoškolci misle o "liberalizmu" i homoseksmsaualizmu... u, oca mu jebem ne znam ni kako se to kaže na crnogorskom.

Citat!!!

"Homofobija? Je li to strah od toga da te neko ne izjebe u guzicu ili strah od onih koji to rade između sebe? Mene iskreno, nije strah od onih koji vole da se njuškaju sa istim polom! Nije mi prijatno da ih gledam kako trljaju svoja maljava pleća jedan o drugog! Imam li ja pravo da budem zaštićen od tog prizora? Moram li da nailazim na momke koji se sa sve svojim roze majicama upasanim u helanke drže za ruke i zovu jedan drugog sa: „Mali medolino!“? Zamislite da se pederima dozvole jednaka prava kao i ostalima!
Pravo usvajanja đece! Samo razmišljam o tome kako dva šarenolika tetrijeba vode svoju usvojenu ćerku u školu „Oktoih“ na Zabjelu! Da li će jedan prosječni podgorički princ biti oduševljen da sjedi u istoj klupi sa pederom u toku roditeljskog sastanka? Da li će jedna rođena podgoričanka kuvati kafu „istopolnim roditeljima“ drugarice svoga sina? Da ne pominjem kakve posledice takvo okruženje ostavlja na samo dijete koje je usvojeno! Zamislite djevojčicu koja odrasta u okruženju đe „tate“ ili „mame“ formiraju sistem vrijednosti! Ne postoji taj majčin sin koji će da me ubijedi da dijete koje su podigli pederi ili lezbejke može da ima sve što je potrebno za odrastanje jedne normalne osobe!
Pravo ravnopravnog zaposlenja! Zamislimo pedera u ulozi ekonoma košarkaškog kluba! To je potpuno ekvivalentno pedofilu koji prodaje kokice u ženskoj svlačionici osnovne škole Savo Pejanović! Isto kao da muškarac bude ekonom ženskog odbojkaškog kluba! Nije normalno, nije prirodno, nije polno ravnopravno… Jednostavno, nije ispravno!
Pravo javnog iznošenja seksualnog opredeljenja! Što bi neko, koji kurac, iznosio svoje seksualno opredeljenje u javnost? Zašto bi neko morao da zna tvoje seksualno opredeljenje! Zamislite paradu ljudi koji vole debele žene? Parada žena koje vole mršave muškarce? Nema smisao! Sve je to društveno prihvaćeno, ali nema potrebe da se poseže za usiljenim, agresivnim i fukarskim potenciranjem toga da voliš da jebeš u guzicu!
Sve ovo govorim inspirisan državom koja je, htjeli to mi ili ne formirana na istim vrijednostima, junacima i mitovima kao Crna Gora! Za koji dan će nad grobovima Marka Kraljevića, Majke devet Jugovića i Miloša Obilića prošetati momci obučeni u duginim bojama! Država koja je svoje vrijednosti i principe gradila na Svetosavlju, religiji i junaštvu će doživjeti ogroman socijalni poraz time što će kordoni policije stajati ispred ogromne većine i braniti manjinu koja zahtijeva da ispolji svoje neprirodne sklonosti! Može se zavarati Evropska Unija… Može se ispuniti uslov za pristupanje u nju! Ali dok god u domovima na dan rođenja Isusa Hrista gori svijeća ispod ikone i dok god postoji i ovo malo zdravog razuma koji nam ostaje, ne postoji taj kordon policije koji će stati ispred naših mozgova i natjerati nas da mentalnim aplauzom pozdravimo konvoj seksualno degenerisanih pionira!
Znam da sam ovu temu jednom obradio, ali mi se čini da je sad pravi trenutak da se ponovo osvrnemo na nju! Da li treba igrati po pravilima zemalja koje do skoro nisu davale crncima pravo glasa? Da li treba da se povinujemo onima koji su kolonizovali i izrabljivali narode širom svijeta, u trenucima kad su počeli da infiltriraju svoje probleme u naša dvorišta? Treba li da sjutra i našom ulicom Slobode marširaju oni koji se bore da svoje najintimnije detalje iznesu u javnost? Dok god postoje i jedne gusle okačene pored šporeta na drva, i jedna kapa okačena na ekser, i jedni brkovi na naboranom licu našeg đeda mislim da ne postoji ta parada koja će nas ubijediti da je pederluk nešto što treba da se javno potencira!
Sugrađani pederi, vjerujte nam na riječ! Društveno ste prihvaćeni i u svojim sobama koje su okrečene u boje T-coma i smrde na sterilitet možete da se mažete lignjama do mile volje! Gotovo je izvjesno da ćete prošetati i ulicama našeg grada, ali mi vjerujte da ne postoji taj savjet glavara koji će uspjeti da vas učini prihvaćenim u našim razmišljanjima koja mirišu na prirodan heteroseksualni nagon!"

I  mani se statistike, pušti đecu nek uživaju u školu kad im je bog dao,

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Apple 15
Citat

Hah... obozavam forumske traceve... i osobe koje ih lansiraju...

Low life form...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Vid'o sam po štapu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 467
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citat

Hah... obozavam forumske traceve... i osobe koje ih lansiraju...

Low life form...

Pa jel nije. Iz više izvora sam čuo.  A i što ima veze ako jeste.

Smile
« Poslednja izmena: 30. Okt 2010, 14:40:17 od Manzarek »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.