Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 19:12:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpski pozdrav - Tri prsta  (Pročitano 65567 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson T610
"Umorni" postajes jako naporan
ako nemas nesto pametno da dodas na forum molim te nemoj da postujes

Ako hoces da puknes od smeha pukni......sto to nama nabijas na nos u svakoj temi
Meni izgleda da ti hoces samo da provociras i "flejmujes" ......onda te razumem
IP sačuvana
social share

Srbija do Tokija
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1209
Zastava Nediceva Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6030
Citat
http://www.czipm.org/triprsta.html
С обзиром ко је аутор текста, нема сумње да је текст одличан. Поздрав другу Немањи. Smile
IP sačuvana
social share
На овоме свету могу да кажем што се дешава то није истина...мислим на овоме свету, што бих нагласио..да...пропаганда, што већина кажу, о овоме..није истина.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Katolici imaju trojstvo, samo su drugačija tumačenja i Isus Hrist se ne gleda samo kao Božji sin nego BOg. Ovo sam objasnio pomalo glupo, moram da žurim, ali katolici IMAJU Sveto trojstvo.
  I da... malo bezveze -@ preuzeto sa neta  Smile  ?? Ako je preuzeto sa neta, nije teško da baciš link odakle i kako.
« Poslednja izmena: 30. Maj 2007, 20:04:50 od DJedai »
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
postoji jedan bog i tri božanske osobe - otac, sin i duh sveti
tri prsta su se podizala u zakletvi, u ime oca sina i duha svetoga

danas više ne, danas je to vaš pozdrav poznat i priznat tako da ga se ne morate ustručavati
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Impossible is nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 880
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia N95
ja menjam pozdrav, nije ni slucaj da smo prokleta nacija, od pada SFRJ nismo nista dobro uradili.... Smile
IP sačuvana
social share
С вером у Бога, за Краља и Отаџбину! Живела Краљевина Србија!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 242
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Iznad ulaza u Sarajevsku katedralu stoji kip Isusa sa podignuta tri prsta.
IP sačuvana
social share
Muhammed, alejhi-selam: "Najbolji čovjek je onaj ko koristi ljudima, najlošiji je onaj ko im štetu nanosi."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Impossible is nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 880
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia N95
da ali nisu podignuta na taj nacin

tj video i kod katolika i kod nas na koj nacin Isus ima podignuta tri prsta, i nije na nacin na koj smo mi do sada dizali
IP sačuvana
social share
С вером у Бога, за Краља и Отаџбину! Живела Краљевина Србија!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Битно је шта та три прста представљају Србима. То није фашистички, великосрпски, агресорски поздрав већ свето тројство и симбол православља!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
И то је суштина. Нама тај поздрав значи то, одомаћио се - мени довољно да и даље машем тропрстом.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 331
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Baš lepo što se neko setio da pomene ovu priču negde,a još lepše što se o tome vodi normalna polemika!
Ja sam lično izbacio iz upotrebe dizanje ruke sa 3raširena prsta,čim sam saznao o čemu se tu zapravo radi!Ne spadam u onu kategoriju koja sve oko sebe uzima zdravo za gotovo, volim da znam zašto nesto radim i koja je simbolika i smisao cele priče!
Mislim da priča i ponašanje tipa-svi oko mene jedu govna pa daj da i ja počnem nisu u redu!
Mislim da treba da više vodimo računa o tome ko smo i šta smo,koji su naši običaji ,tradicija...o srpstvu,pravoslavlju,trojici,svetom duhu..da razmisljamo i u drugim prilikama sem sto načujemo po nešto o tome na svadbama,krstenjima,slavama i sahranama i to od popova-koji to na zalost tako smandrljaju da to ni na šta ne liči ,pa onda i onaj koga to iskreno interesuje izgubi bilo kakvu motivisanost za proširivanjem svojih saznanja!
Kao rešenje problema vidim sistematsko obrazovanje naseg naroda-budućih naraštaja-o tome ko smo mi,šta smo,odakle smo,koji su nam običaji i simboli-i to kroz obrazovni sistem!Pa nema nista loše u tome!Ako mogu naše komšije-Hrvati-voleli ih mi ili ne oni svoju decu i buduća pokolenja uče njihovoj stvari(Domovinski rat,Branitelji,Novohrvatski jezik-dok se mi našeg jezika i naše ćirilice stidimo i još na svu muku stalno uvodimo strane reči u svakodnevni govor i službene spise...).Posto je za veci deo nas sad već kasno da počnemo da iskorenjujemo lose navike,cenim da bi sa decom trebalo raditi na vreme i sa decom naše dece i sa decom njihove dece..To daje rezultate-a sve ostalo su po meni čista naglabanja i prepucavanja!
I da-nesto je ili ispravno ili nije-nemojmo da izmisljamo koje kakve gluposti i da pravimo od raširena 3prsta simboliku koja nema veze sa nama i to samo zbog nekolicine neupućenih lidera koji su svojim znanjem ili ne znanjem podmetnuli kukavičije jaje celom narodu!Ne dozvolimo više takvima da nas vozaju ko mlade majmune!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 19:12:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.