Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 15:17:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Српски нато-јањичари  (Pročitano 11504 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Nije naravno bila najbolja namera ali ti navodnici za diktatorski rezim ne trebaju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia ispo iz modu
za tebe jeste za onog tamo nije, ti si glasao protiv onaj tamo za i tako u krug. Ja licno nisam glasao za njega (Slobu) ali isto tako ni za ove demokratske gejeve, tako da su za mene podjednako diktatori i jedni i drugi. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Tako i za ljude u Avganistanu vazi isto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 90
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
i kao sto sam to vec jednom napisao:Svrha naseg ucesca u mirovnim misijama(pri tome mislim na one  prave mirovne a ne na okupacije Iraka isl.)jeste podizanje naseg ugleda u svetu(onom koji odlucuje)
Prost razlog-ucestvovanjem u mirovnim misijama mi pokazujemo da su nasi vojnici sposobni(i obuceni) da obavljaju svoju duznost i u rizicnim situacijama
Time sticemo legitimitet da vratimo nase vojnike na Kosovo(ako ostane u Srbiji) jer ne saljemo neke "koljace" vec profesinalce koji su se vec pokazali.
U isto vreme postajemo "saveznik" onih zemalja sa kojima smo u tim misijama ucestvovali (i to se moze uzeti u obzir pri donosenju nekih odluka o buducnosti nase zemlje)
A sto se tice straha slazem se da strah nastaje onda kada nam neko ukaze na problem i kada mi nakon toga pocnemo da o tome previse razmisljamo i postavljamo sebi pitanje:"A sta ako mi se to zaista desi?'
IP sačuvana
social share
"Always look at a bright side of life'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
i kao sto sam to vec jednom napisao:Svrha naseg ucesca u mirovnim misijama(pri tome mislim na one  prave mirovne a ne na okupacije Iraka isl.)jeste podizanje naseg ugleda u svetu(onom koji odlucuje)
Prost razlog-ucestvovanjem u mirovnim misijama mi pokazujemo da su nasi vojnici sposobni(i obuceni) da obavljaju svoju duznost i u rizicnim situacijama
Time sticemo legitimitet da vratimo nase vojnike na Kosovo(ako ostane u Srbiji) jer ne saljemo neke "koljace" vec profesinalce koji su se vec pokazali.
U isto vreme postajemo "saveznik" onih zemalja sa kojima smo u tim misijama ucestvovali (i to se moze uzeti u obzir pri donosenju nekih odluka o buducnosti nase zemlje)
A sto se tice straha slazem se da strah nastaje onda kada nam neko ukaze na problem i kada mi nakon toga pocnemo da o tome previse razmisljamo i postavljamo sebi pitanje:"A sta ako mi se to zaista desi?'

Potpisujem. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
ljudi ,bez vredjanja ali stavrano pishete gluposti.amerikanci ne cene mnogo ni one zemlje koje su poslale par hiljada vojnika u avganistan i irak. jednostavno ,njima je potrebno bukvalno stotine hiljada ljudi i tih par hiljada im ne znachi nishta. ugled koji imaju te istochno-evropske zemlje  je bedan - amerikanci ih cushkaju ko kuchice, druge zemlje ih smatraju za americhke lakeje.
shto se tiche priche da ce nam to pomoci oko kosova - to su gluposti. zbog par nashih vojnika sigurno se nece promeniti spoljna politika sad i eu,pogotovo shto znaju da su tadic&koshtunica beskichmenjaci koji totalno zavise od njihove podrshke.
jedino shto moze da se desi je da al-kaida aktivira neke od svojih operativaca u bosni ili novom pazaru (situacija kakvu recimo poljska ,pa ni bugarska i rumunija nemaju) i da oni ushetaju ovde i urade shta su naumili.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia ispo iz modu
ljudi ,bez vredjanja ali stavrano pishete gluposti.amerikanci ne cene mnogo ni one zemlje koje su poslale par hiljada vojnika u avganistan i irak. jednostavno ,njima je potrebno bukvalno stotine hiljada ljudi i tih par hiljada im ne znachi nishta. ugled koji imaju te istochno-evropske zemlje  je bedan - amerikanci ih cushkaju ko kuchice, druge zemlje ih smatraju za americhke lakeje.
 shto se tiche priche da ce nam to pomoci oko kosova - to su gluposti. zbog par nashih vojnika sigurno se nece promeniti spoljna politika sad i eu,pogotovo shto znaju da su tadic&koshtunica beskichmenjaci koji totalno zavise od njihove podrshke.
 jedino shto moze da se desi je da al-kaida aktivira neke od svojih operativaca u bosni ili novom pazaru (situacija kakvu recimo poljska ,pa ni bugarska i rumunija nemaju) i da oni ushetaju ovde i urade shta su naumili.

Apsolutno tacno. Pa ovi sad su na vlast dosli zahvaljujuci podrsci Amerike i EU i nema nikakve promene politike prema nama kad je u pitanju KiM pa taman da posaljemo i 100 hiljada vojnika u "mirovnu" misiju, ovi moraju da se oduze za ustupke koji su im ucinjeni tako da je ocekivanje promene zapadne politike prema nama nakon slanja nekoliko vojnika u Irak ili Avganistan nista drugo do utopijska vizija.

Pa ako nasi vojnici u svim ovim ratovima nisu dokazali da su sposobni i obuceni za rizicne situacije onda ne znam koji i ciji vojnici to jesu pokazali i dokazali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
ljudi ,bez vredjanja ali stavrano pishete gluposti.amerikanci ne cene mnogo ni one zemlje koje su poslale par hiljada vojnika u avganistan i irak. jednostavno ,njima je potrebno bukvalno stotine hiljada ljudi i tih par hiljada im ne znachi nishta. ugled koji imaju te istochno-evropske zemlje je bedan - amerikanci ih cushkaju ko kuchice, druge zemlje ih smatraju za americhke lakeje.

Dragi Bf,

To sto si rekao je apsolutno netacno i bez ikakvih argumenata. Itekako se ceni svaka pomoc i podrska. Evo primera iz najblizeg komsiluka - Makedonija je sa samo jednim vodom specijalaca u Iraku uspela da uradi vise nego kompletna diplomatija i vlada na planu medjunarodnog priznanja ustavnog imena te zemlje.

Netacno je da Bugarska nema situaciju slicnu Srbiji ako govorimo o muslimanskoj populaciji - u toj zemlji jednu desetinu stanovnistva cini upravo cine ljudi islamske veroispovesti. Stavljati Poljsku, Rumuniju i Bugarsku u isti kos u tom smislu je besmisleno. 

« Poslednja izmena: 14. Sep 2006, 20:51:22 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 740
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 
Obozavam anti-protivne likove. Protiv svega su a nisu ni za sta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia ispo iz modu
danilobg nemoj molim te da nas poredis sa makedoncima mene licno to vredja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 15:17:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.