Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 22:40:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpski nacionalisti i Tito  (Pročitano 21359 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
@ Anea - jeste, kralj Aca nas je zakopao dok smo zivi, nije bas bio mudar, udarila mu je bila vlast u glavu

@ elmrsomudo - stan za dz je super stvar. Pitam se sto Amerikanci i nemci ne daju stanove za dzabe? Slaba im ta njihova ekonomija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
@ Anea - jeste, kralj Aca nas je zakopao dok smo zivi, nije bas bio mudar, udarila mu je bila vlast u glavu

@ elmrsomudo - stan za dz je super stvar. Pitam se sto Amerikanci i nemci ne daju stanove za dzabe? Slaba im ta njihova ekonomija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 137
ne razumem se ja u americku i svapsku ekonomiju ali se zato veoma dobro razumem Beograd i srbiju covece pa ceo novi beograd banjica vidikovac... svi ti stanovi su bili dzabe. bas se pitam gde ti zivis jel imas svoju gajbu ili si jos uvek sa roditeljima
IP sačuvana
social share
Srdacno vaš Mrsko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Ja sam van zemlje sad, a imamo kucu koju je deda sagradio za caleta pre 30 godina i novu kucu u koju se jos nismo preselili koju cale pravi.

Znam, dobra je stvar dobiti stan za dzabe, ali to ima granice, nije moglo zauvek, zato je SFRJ bila nerealna, nije mogla da opstane kao i mnoge druge, jako slicne zemlje pre toga. Krivo mi je samo sto su nas ratovi sredili a inace...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 137
vidim tebi i tvojima je bilo mnogo lose imas kucu zidate jos jednu pa sta bi ti jos hteo ko jos u americi ima dve kuce
IP sačuvana
social share
Srdacno vaš Mrsko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Nije bilo lose, cale i deda zavrsili fakultete, cale poceo privatno sredinom osamdesetih, radio 2 posla, jedan ujutru a drugi uvece i naravno da je dobro. Mnogo je bio uporan a da nije bilo drzavnih prepreka bilo bi i vise novca.

A ne, oni su u Srbiji, ja sam u USA na studijama. I kuce su u Srbiji. Poenta je mnogo rada. Ja sam sa 5 godina pomagao mojima koliko sam mogao, savijao sam etikete i razvrstavao delove po kutijama, tako da sam i ja dao doprinos!  Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 137
nisam ni mislio da su ti kuce u USA samo sam te pitao da bi uporedio standarde
IP sačuvana
social share
Srdacno vaš Mrsko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Nije bitan standard da bi se videla poenta.

Ja sam tu poentu naucio kao mali - nista nema za dzabe. Gledao sam kako mi standard raste sto je vise cale radio i to me je naucilo dosta o zivotu.

E sad, mnogo se kuka oko besplatnih stvari. U razvijenim zemljama na koje se cesto ugledamo, nema takvih besplatnih stvari, ne zato sto su to okrutna drustva vec zato sto nije fer. Nije fer da se krijemo iza neke jednakosti a da ti radis a ja ne i na kraju dobijemo istu nagradu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 137
ne znam ne bih se slozio sa tobom po meni je neki minimum humanosti neophodan u svakom drustvu e taj minimum se kod nas ogledao udodeli stanova besplatnom zdravstvu itd.a ne ko u toj tvojoj americi gde ako nemas para mozes da umres na sred ulice
i ko te j... sto nisi izmislio neke pare
IP sačuvana
social share
Srdacno vaš Mrsko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Stvar ukusa. Ovde beskucnike pomazu posebne organizacije za to koje dobijaju budzet svake godine od vlade i pojedinaca, tacno se zna koliko sme na to da ode, a obican svet jedva da oseti taj teret na svojim ledjima.

Sve to besplatno sto pominjemo u SFRJ se u stvari placalo iz poreza (i kredita), tako da u stvari placas doktora cak i kad ga ne posecujes. Ja nesto ne bih voleo da dajem pare na ono sto necu da koristim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 22:40:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.