Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 18:49:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpski masoni u politici  (Pročitano 72676 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Hoce li ovo nekada proci?

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3760
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
BlackBerry 
no dobro, svako ima pravo na svoje misljenje zar ne. da se ovaj topic ne pretvori u nesto drugo od onog sto je naslovljeno, a o Slobi mozemo diskutovati na nekom drugom mestu.  Smile
Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима...
Heart Breaker...

U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni,
već SVI.
Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova!
U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno!
Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.23
Dobro vece,

zao mi je sto se tek sada ukljucujem u temu i u diskusiju, ali eto tek sam sada video da postoji tema vezana za Slobodno Zidarstvo a nalazi se na ovom poznatom forumu.
Procitao sam pazljivo do sada sto je napisano. Ono sto je vezano za knjigu od naseg ovde pomenutog novinara mogu da kazem da ima jako puno tacnih navoda samim tim knjiga obiluje cinjenicama. Ovim ne zelim da reklamiram tu knjigu iako poznajem novinara koji je autor...
Sto se tice slobodnog zidarstva vidim da ljudi jesu jako neinformisani i da su skloni da odmah povezuju sa raznim teroijama sto je veliki apsurd (teorije zavere, senzacije...)
Neke od pomenutih tzv. "poznavaoca" necu po imence da komentarisem, ali koliko sam video ima i veoma losih ili oni koji se predstavljaju za poznavaoce a u stvari to i nisu...
Nadam se da cu moci mnogima da odgovorim na pitanja koja ih budu interesovala naravno na ona na koja budem znao odgovor...

Pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ako neko zna gde mogu da pokupim vise informacija o masonima neka mi se javi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Zavisi kakve te informacije zanimaju?
Kakve informacije zelis da pokupis, sta te interesuje konkretno ,mozda ti ja mogu pomoci u tvom traganju bilo mojim odgovorima ili literaturom na koju te mogu uputiti ,a koju mozes pronaci u slobodnoj prodaji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Primio sam neke privatne poruke na koje na zalost ne mogu da odgovorim jer mi status na ovom forumu to ne dozvoljava, tacnije koliko mi je poznato moram da ispunim odredjenu kvotu mojim odgovorima kako bi bio u mogucnosti da saljem privatne poruke ostalim korisnicima ovog foruma, te stoga izvinjavam se sto nisam u situaciji da odgovorim na te poruke, ali ako neko zeli moze mi ostaviti mail pa cu mu odgovoriti naravno privatno na postavljena pitanja...

Pozdrav ...

.`.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 159
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Procitajte od Ralf Epersona (Ralph Epperson) - Masonerija, Zavera protiv hriscanstva (Masonry - Conspirasy against Christianity);
                                                               - Nevidljiva ruka (Unseen hand)
                                                               - Novi svetski poredak (New world order)

covek se dosta dugo (i temeljno) bavi masonerijom, bio u mnogim emisijama, drzao predavanja i tome slicno...Kako sam kaze, procitao je veliki broj knjiga (najpoznatijih) masonskih pisaca i na osnovu njih dao svoje vidjenje masonerije...
« Poslednja izmena: 02. Jul 2006, 01:04:41 od Sandurz »
IP sačuvana
social share
"Courage is not the absense of fear, but rather the judgement that something else is more important than fear" - Ambrose Redmoon
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Nisam SRBIN ja sam SRBIJANAC!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 225
Zastava Valjevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
SonyEricsson K608i
 Smile za Aneu, tekstovi su odlicni, super sto si ih nasla.
Inace kad smo vec kod knjiga vezanih za masone ja citam knjigu ,,Slobodni zidari'' od Dzaspera Ridlija i mogu vam reci da uopste nije losa. Obuhvata period od nastanka pa do danas.
IP sačuvana
social share

The Italian Soul!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Nisam SRBIN ja sam SRBIJANAC!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 225
Zastava Valjevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
SonyEricsson K608i
A interesuje me da li neko zna koji je uslov da bi neko danas u Srbiji postao mason. Pored toga da bude uspesan da li je bitno jos nesto?
IP sačuvana
social share

The Italian Soul!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 159
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
@Glaukije
A kad su to oni 'nastali' prema Ridliju?

Koliko sam ja cuo, da bi postao mason, mora da postoji neki drugi mason (a koji tebe zna) koji ce te predloziti lozi i "garantovati" za tebe...
Nakon toga, tvoje ime se stavlja ne neku tablu u lozi ili slicno i tu stoji mesec dana da svi mogu da procitaju ko si i sta si i onda dolazi do glasanja masona da li te prihvataju ili ne (pomocu crnih/belih kuglica).Ako "popijes" jednu crnu kuglu, taj sto te je "ocrnio" mora da obrazlozi zasto (+ ispadas?), a ako dobijes dve (crne kugle) automatski ispadas i mislim da ne mozes vise biti biran u toj lozi...Tako sam ja nesto cuo...

Uostalom, znas onu epizodu iz Mucki, kad je Del tek upoznao Rakel, pa je zelevsi da joj pomogne pitao Bojsija da ga predlozi u lozi i na kraju je dobio crnu kuglu od Bojsija i ispao Smiley

Btw, procitao sam jos knjigu "Rodjeni u krvi - Izgubljene tajne masonerije" od Dzon Robinsona.Dok ju je pisao, nije bio mason, ali kasnije je postao.A Ralf Eperson, cije knjige sam naveo, u knjizi "Masonerija, Zavera protiv hriscanstva" ga kritikuje (ne zato sto je postao mason,vec iz drugih razloga).Mislim da bi ovu knjigu trebalo procitati, jer baca drugacije svetlo na masoneriju (argumentovano)...
« Poslednja izmena: 07. Jul 2006, 19:01:15 od Sandurz »
IP sačuvana
social share
"Courage is not the absense of fear, but rather the judgement that something else is more important than fear" - Ambrose Redmoon
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Anea
Bravo za postove. Nabedjene srbende sad mogu da naprave izuzetno dug spisak najznamenitijih Srba za koje se sa velikom sigurnoscu moze tvrditi da su bili masoni, pa nek malo razmisle izmedju dve utakmice na Mundijalu.

Harange protiv masona su '80tih u exYU bile izrazite, sto je bio jedan od glavnih razloga da nam Zapad i Sovjeti okrenu ledja. Jedna od fatalnih posledica tih harangi - u Srbiji sad nema kvalitetnih masona srednjih godina, koji bi po prirodi stvari trebali biti strateski oslonac celog drustva. Ili su morali da pobegnu u inostranstvo ili su ovde u zemlji upropasteni i gurnuti na marginu. U tim progonima su jako znacajnu ulogu imale i jugoslovenske zene i devojke kojima je u suplju glavu uterana ideja da su masoni smrtni neprijatelji zena. O '90tim da ne pricam, a ni u novom milenijumu nije nista bolje.

Prirodna posledica takvog stanja - metode upravljanja spolja a za to ima puno dobrih poluga, a realni oporavak Srbije ce trajati jako dugo, da ne razocaram mlade koji bi ovde da ostanu i zive, za toliko ce vec biti.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 18:49:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.