2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpski kosarkasi sirom evrope i sveta  (Pročitano 35485 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Teodosic za sad MVP kola evrolige  Smile Smile Smile
17 poena 12 asistencija  Smile
index 34  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Teodosic za sad MVP kola evrolige  Smile Smile Smile
17 poena 12 asistencija  Smile
index 34  Smile

Teodosiću i Eidsonu MVP priznanje
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Only you - PFC

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 281
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ne bi Teodosić bio MVP da je Aleks Marić igrao. Ali da nije Duleta Vujoševića bio bi prosečan igrač.
IP sačuvana
social share
"O moralu znam samo toliko da je moralno ono posle čega se dobro osećam, a nemoralno ono posle čega se osećam loše" -Hemingvej
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6700
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Popovic u Efesu

Lijetuvos se raspada (znamo ko im je pomogao  Smile) ekipu napustili Borovnjak i Bejns a danas i Bojan Popovic koji je odmah potpisao za Efes, Turci zele jos vise da se pojacaju za top16.

Alo ljudi dokle bre vise  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6700
ima se moze  se planiraju i da dovedu Arinasa i da mu placaju svaku odigranu tekmu po 75 000 $$$$$$
« Poslednja izmena: 20. Jan 2010, 00:02:45 od delija_zvecan »
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Milos Teodosic MVP meseca januara Evrolige  Smile Smile Smile

Zanimljivo da su u dosadasnjih 4 meseca mvp Mikel, Popovic, Maric, Teodosic   Smile Smile Smile
Nema dobre kosarke bez srpske krvi   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Milos Teodosic MVP meseca januara Evrolige Smile Smile Smile

Zanimljivo da su u dosadasnjih 4 meseca mvp Mikel, Popovic, Maric, Teodosic Smile Smile Smile
Nema dobre kosarke bez srpske krvi

Jbt sva trojica cigani  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Jedini od nabrojanih koji ima veze sa ciganima je Mikel, najvise lici na cigansturu  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Jarić: Šta da radim kad sam popularan

- Šta da radim kad sam popularan, a ljubomorni nek mi pljunu pod prozor!   Smile Smile

Srpski košarkaš Marko Jarić izjavio je da ga ne zanima to što su on i njegova porodica uvek na meti paparaca. Igrač madridskog Reala istakao je da novac nije sve u životu i da mu je u ovom trenutku prioritet da odigra što bolju sezonu.

- Ne opterećujem se paparacima, jer sam fokusiran na košarkašku karijeru. Svestan sam da smo Lima i ja uvek na meti fotoreportera. Tu ništa ne može da se uradi - ako on želi da vas slika, on će to sigurno uraditi. Što se tiče naše bebe, trudimo se da ne izlazi nešto previše, da se ne bi našla na meti paparaca, i čini mi se da u tome uspevamo - kazao je Jarić, a prenosi Kurir.

Srpski košarkaš je rekao da njegov dolazak u Real nema veze s novcem i da njime ne može sve da se kupi.

- Slobodno mogu da kažem da nije sve u novcu. To svi na svetu znaju. Nekad donosiš odluke koje nemaju veze s finansijama. Moja glad za pobedom je i dalje neverovatna, i to ne može da se kupi nikakvim novcem. Došao sam u ekipu koja uvek juri trofeje, i to je najvažnije za mene.

Marko Jarić je zadovoljan svojim igrama u Realu, iako napominje da uvek može bolje.

- Prija kad navijači u superlativima pričaju o tebi, ali moj moto je da uvek može bolje i trudiću se da opravdam njihovo poverenje. Sezona je duga, i verujem da ćemo se na kraju svi radovati. Imamo dobar tim i predvođeni smo odličnim trenerom - zaključio je Jarić.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.