Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpski đaci govore i oblače se turski, novi heroji naše dece - Bali-beg, Hurem  (Pročitano 24458 puta)
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.07.0
mob
Nokia 6300
Ако ћемо искрено, више наметања турске културе има у већини гранд хитова него у турским серијама.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Pa sta mislis KGB ko ih sponzorise?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.07.0
mob
Nokia 6300
Веногел, Вендоксин и Хербафаст Smile Smile

Зна се ко их плаћа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung neki
E da mi je neko rekao da cu ja da branim turske serije rekao bih mu da ne sere, a sad ce bas tako da ispadne.
Kao prvo - iako nisam strucnjak za filmsku produkciju moram da kazem da imam utisak da su ove dve serije (Ezel i Sulejman) koje je zena pratila a koje sam, hteo - ne hteo, morao da propratim i sam, produkcijski i glumacki veoma pristojno uradjene, u odnosu na one nekadasnje juznoamericke serije cak i odlicno.
Kao drugo - obe serije promovisu, po meni ispravne, porodicne i moralne vrednosti (porodica iznad svega, svako zlo na kraju biva kaznjeno, nema nerealno srecnih krajeva - kao ni u zivotu).
Kao trece - nikada deci nisam eksplicitno zabranjivao da bilo sta gledaju, vec sam ih na druge nacine ucio sta je dobro a sta ne. Kao rezultat imam dve normalne cerkice od sedam i osam godina koje ne gladaju ni crtace na Pinku, ne interesuje ih popularna muzika (barem ne previse), i veoma su svesne toga da su sve te serije i ostala cudesa tipa realitija i zenskih (citaj kvazi feministickih) emisija, samo laka zabava i da to nije realnost.
Naravno da ima povodljive dece kao sto ima povodljivih i odraslih ljudi ali to nije bas tako veliki problem kako nekome odgovara da predstavi.

Ima jedna dobra narodna - "ne vidiš dalje od svog nosa".

Kvazi demokratija nas je dovela u jednu fazu razvodnjavanja
Ti si, Arijada, jedno retko iritantno i prepotentno bravce koje misli da je popilo svu pamet ovog sveta i da joj zivotno iskustvo koje se sastoji od malo gugla i jos malo forumasenja i verovatno nicega vise daje pravo da nekoga proziva na najprizemnije nacine i bez ikakvog argumenta.
Verujem ja da tvoja bolest ima dijagnozu ali niti sam psihijatar niti zelim da gubim dragoceno vreme svog lencarenja na tvoje komplekse.
U to ime te najljubaznije molim da mi se skines s kurca.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Oh no he didn't  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
@zile - nećemo da se vredjamo  Smile
         Tvoj rečnik je ulični i ne priliči forumskoj konverzaciji.
         To što spadaš u grupicu koju iritiram, ne dodiruje me, veruj mi. Pa ne možemo svi ovde da se gotivimo.

Elem, što se tiče teme, ne slažem se sa tobom po pitanju gledišta ovakvih serija koje, ne samo da nemaju edukativni karakter već pre svega vredjaju srpsko gledalište svojom tematikom. I to što je neko prikazivanje takve serije dopustio, smatram u najmanju ruku neodgovornim. Nije mislio na emisiju zabavnog karaktera već naprotiv učinio anti-srpsko delo. Tu prestaje svako dalje razmatranje same serije, njenog režiranja, scenarija i oceni glume jer nas to, u suštini, ne bi trebalo da interesuje. Lepo je neko ovde poredio Jevreje i Nemce. Ne vidim razliku sa nama i turskim serijama.
Trebalo bi pitati Armene, Gruzine, i da ne nabrajam, da li dopustili prikazivanje turskih serija kod njih obzirom da smo delili istu istorisku priču što se tiče Turaka.

Znači, da ti nacrtam, moje korišćenje narodne izreke iz prethodnog posta upravo govori o površnosti prilaženju svega što nam se sa strane servira a mi kao demagogišemo o kvalitetno uradjenom scenskom serijalu. I još se palimo na svilu i kadifu, mnogočlan ženski harem, što je protiv naše vere, spletkama i kojekakvim glupostima. Van svake svesti i pameti.

P.S. reče mi neko ko je gledao seriju da je omiljena žena tog sultana neka Ruskinja koja vedri i oblači po dvoru. E taj deo mi se posebno dopao.  Smile

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Pa da to je ta Hurem, ili Roksolana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Samsung SGH-E590
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Elem, što se tiče teme, ne slažem se sa tobom po pitanju gledišta ovakvih serija koje, ne samo da nemaju edukativni karakter već pre svega vredjaju srpsko gledalište svojom tematikom. I to što je neko prikazivanje takve serije dopustio, smatram u najmanju ruku neodgovornim. Nije mislio na emisiju zabavnog karaktera već naprotiv učinio anti-srpsko delo. Tu prestaje svako dalje razmatranje same serije, njenog režiranja, scenarija i oceni glume jer nas to, u suštini, ne bi trebalo da interesuje. Lepo je neko ovde poredio Jevreje i Nemce. Ne vidim razliku sa nama i turskim serijama.
Trebalo bi pitati Armene, Gruzine, i da ne nabrajam, da li dopustili prikazivanje turskih serija kod njih obzirom da smo delili istu istorisku priču što se tiče Turaka.

Slazem se svim recenim. Ali vidis Srpsko gledaliste ovo ne vredja, a meni je to interesatno, jer sta bi bilo da su stavili neke Albanske serije ovde, jel bi onda neko gledao ili se oblacio kao Muhamed Salami?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung neki
Citat
@zile - nećemo da se vredjamo  Smile
         Tvoj rečnik je ulični i ne priliči forumskoj konverzaciji.
         To što spadaš u grupicu koju iritiram, ne dodiruje me, veruj mi. Pa ne možemo svi ovde da se gotivimo.

Znači, da ti nacrtam, moje korišćenje narodne izreke iz prethodnog posta upravo govori o površnosti prilaženju svega što nam se sa strane servira a mi kao demagogišemo o kvalitetno uradjenom scenskom serijalu. I još se palimo na svilu i kadifu, mnogočlan ženski harem, što je protiv naše vere, spletkama i kojekakvim glupostima. Van svake svesti i pameti.

P.S. reče mi neko ko je gledao seriju da je omiljena žena tog sultana neka Ruskinja koja vedri i oblači po dvoru. E taj deo mi se posebno dopao.  Smile

Ja pisem kao sto govorim i nemam potrebu da govno uvijam u palacinku zato da bi ga neko lakse pojeo.
Takodje ce svako ko pokusa da komentarise moje stavove na nacin na koji ti to radis (neargumentovano i neinteligentno) dobiti adekvatan odgovor.
Sto se teme tice reci cu samo jedno - hipokrizija je jedna od najgorih osobina koju covek moze da poseduje.
Sa jedne strane - puna su nam usta urodjene srpske inteligencije i snalazljivosti a sa druge se brinemo da nas ne poturce putem turskih serija. Ja, jos uvek, verujem da u Srbiji ima dovoljno inteligentnih ljudi koji shvataju razliku izmedju tv programa i stvarnosti. Ko ima problem da razluci sta je sta treba da se leci.
Isto tako verujem da je uticaj medija ipak malo precenjen i da oni sebi daju na vaznosti toliko da polako postaju svrha sebi samima stvarajuci neku kvazirealnost (manekenke, pevaljke, starlete, kamioni, avioni, kurac, palac), koju niko normalan ne shvata ozbiljno.
Sto se tice Turaka ja stvarno ne vidim sta kukas, pa oni su najveci deo svoje istorije bili sa Rusima na prs' u dupe a jurisali na "truli zapad" ciji smo i mi, barem za njih, deo bili.
« Poslednja izmena: 10. Jan 2013, 05:20:36 od zille »
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.