Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpski đaci govore i oblače se turski, novi heroji naše dece - Bali-beg, Hurem  (Pročitano 24388 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Mene više nervira kako onaj plagijatorski pacov Ivanović melje o svemu,i posebno o drugim televizijama,a ne sme da pisne o svojoj i ovim turskim sranjima koje prikazuje. Jajara mala.

Jebiga humor je vrlo cesto instrument.

Sad da li od neke vise instance (tipa politika TV stanice) ili od samog autora, humor nikad nije naivan kako se o njemu na prvu loptu razmislja. Uvijek sadrzi nesto +.

--

Tipa novi Nadrealisti, iako duhoviti. Su prilicno direktni, pro srpski i kritika drustva.

A sigurno su i stari Sarajevski imali ko zna kakvu pozadinu, sa onim predvidjackim momentima.
« Poslednja izmena: 08. Jan 2013, 13:36:52 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Chrome 23.0.1271.101
mob
Apple 15
Cekaj... da se razumemo... TV stanice su tu da prikazuju program, ali TV stanice ne vaspitaju decu.
Ja do svojih dvadesetih nisam gledala te telenovele... (a ni kasnije)... jednostavno... kao maloj mi nije bilo dozvoljeno da ih gledam...
Subotom i nedeljom odgledam Grizlija i Tobogan i budem liferovana napolje da se igram dok idu Dinastija, Dalas i Ptice umiru pevajuci. A ne bih rekla da su moji roditelji bili strogi, sta vise... vrlo liberalni...
Jedino sto mi je bilo dozvoljeno da gledam... i to smo gledali coporativno... bio je Bolji zivot... ali do kraja epizode ja bih vec zaspala, jer se na spavanje islo u 8, a ne u 12...
Doduse... koliko vidim po ljudima iz svog okruzenja koji imaju decu od par godina do tinejdzera, taj sistem se i danas moze sprovesti bez problema. Ni oni ne znaju ko su Beogvi ili Rozalije... ili kako li vec...

Inace, ja zaista ne vidim po cemu se ovo razlikuje od popularizacije drugih kultura u medijima...

« Poslednja izmena: 08. Jan 2013, 13:39:21 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Serija je ljigava i uvredljiva. Moze valjati njima u njihovoj zemlji.
Tipa Evropljani su sline kukavne i ne smiju da zapocnu rat iako ga sami traze svojim postupcima.
Filozofija serije je da su te zemlje same krive sto su osvojene jer su slabe i ponasaju se idiotski i Sulejman ima pravo na sve njih.

U evropskim filmovima serijama makar imas 2 struje, tu neku dobrocudnu antiosvajacku.

Ali ako su oni sposobni da naprave toliko nespontanu seriju.. onda mora biti i neki odgovor sto ne moze da se prikazuje.

Mislim da, bave se i Ameri time. Ali kod Amera i Engleza uvijek ima i nekog preispitivanja tih osvajanja, makar bilo i licemjerstvo..
Mislim snime film o Gandiju i sl.

Turski epski filmovi/serije  su bljutavo jednoumni.
« Poslednja izmena: 08. Jan 2013, 13:45:45 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Ne radi se o humoru,nego o licemerju. Plagijatorski pacov se deklariše kao ponosni Srbin i slično,a em što nema apsolutno ništa originalno u emsiji,em što osipa paljbu po svima,a ne sme da pisne o Turcima.
Sve domaće televizije su postale očaj u zadnjih par godina,ali nema te koja mi se toliko gadi kao Prva Turska.

Ja verujem da nam se sve komšije smeju. Vekovima patimo i ginemo u brobi protiv Turaka,da bi nas na kraju pokorili televizijom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Chrome 23.0.1271.101
mob
Apple 15
Citat
Tipa Evropljani su sline kukavne i ne smiju da zapocnu rat iako ga sami traze svojim postupcima.

Sto se kroz istoriju pokazalo kao tacno. Smiley

A za to smo mi uvek placali zbog kuce nasred puta .
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia 
Citat
Tipa novi Nadrealisti, iako duhoviti. Su prilicno direktni, pro srpski i kritika drustva.
Делове које сам ја гледао су изразито антисрбски.
''Едипов комлекс'' Марка Краљевића, кукавица Муса Кесеџија, лажљива Косовка девојка...
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Citat

Sto se kroz istoriju pokazalo kao tacno. Smiley

A za to smo mi uvek placali zbog kuce nasred puta .

E jebiga sad, Evropa je porobila pola svijeta.. nece je lako preci sa sve pretjeranom "tolerancijom".. nema crnac stan u centru Pariza da ga jebes.

Nisu Evropljani naivniji, samo su fleksibilniji. Engleska smisli 6 razlicitih naziva vlast "protektorat, kolonija, dominion.." u fazonu "sve cemo se dogovoriti".. ali opet kupe kajmak.

Srbi uvijek najebu sto jes jes.

Citat
Делове које сам ја гледао су изразито антисрбски.
''Едипов комлекс'' Марка Краљевића, кукавица Муса Кесеџија, лажљива Косовка девојка...

Marko Kraljevic uopste nema Edipov kompleks, samo sto je majku jednom spomenuo praveci se lud pred Kosovkom.
Musa Kesedzija je Turski vazal - Albanac.

Nekako mi skroz pogresno interpretiras sve to  Smile al svakom svoje.

---

Ne radi se o humoru,nego o licemerju. Plagijatorski pacov se deklariše kao ponosni Srbin i slično,a em što nema apsolutno ništa originalno u emsiji,em što osipa paljbu po svima,a ne sme da pisne o Turcima.
Sve domaće televizije su postale očaj u zadnjih par godina,ali nema te koja mi se toliko gadi kao Prva Turska.

Ja verujem da nam se sve komšije smeju. Vekovima patimo i ginemo u brobi protiv Turaka,da bi nas na kraju pokorili televizijom.

Pa da, mislim televizija je jos uvijek Fox.. bilo je dovoljno da promjene naziv u Prva Srpska i malo zajebavaju Hrvate i pocnu neke "srpske kvizove" i da svi pocnu da gledaju.

To je meni bilo toliko ocigledno i na silu kad se desavalo, i kad gledam prosjecne ljude kako mjenjaju misljenje o njoj.

Mislim meni nije ni Fox nesto smetao.

Ne mislim da su narocito antisrpski, ali oni sigurno nece brinut brige o Srbiji. Njih zanimaju pare, biznis.

Mogla bi drzava ipak tu nesto da preduzme, da je ima.
« Poslednja izmena: 08. Jan 2013, 13:57:49 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia 
Citat
Musa Kesedzija je Turski vazal - Albanac.
У песми сам Марко Краљевић пева да је Муса био већи јунак од њега.

Не знам зашто је самозвани доктор изабрао Краљевића, кад је већ народни певач већ опевао Св.Страхињића Бана, познатог широј публици по оном досадном филму са Франком Нером.  Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
A to, pa nije dosledno pjesmi. Al nije antisrpski. Vise je onda originalna pjesma liberalna i antisrpska. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Samsung Galaxy S2
Turci su i napravili seriju radi takvih propagandnih svrha. Takva zemlja, jaka pragmaticna, jebe se njima za demokratiju i multikulturalnost.

Mene nervira kako je ta serija prosla na nase TV-e.. nemamo mrvu cenzure u tim stvarima.
(i ne svidja mi se po kvalitetu)

Kinezi zabranjuju igrice sa previse mracnih sadrzajima za djecu (tipa WoW ima neke lobanje) i Diablo3 jer ima "kockanje".. 
tj. odgovorna drzava ide do tancina, i u video igre, cak i veoma kvalitetne.. ako samo pomisle da to ne valja za njihovu djecu.

Kod nas prodje tako jedna antievropska serija i to trash.

Ajd "kad lisce pada" i slicno su solidne kako sam shvatio.

Mene više nervira kako onaj plagijatorski pacov Ivanović melje o svemu,i posebno o drugim televizijama,a ne sme da pisne o svojoj i ovim turskim sranjima koje prikazuje. Jajara mala.

Kako ko.

+1

Na kraju krajeva,depresija i kukanje neće ništa pomoći. Ako smo izgubili identitet,pa i mentalitet,to ne znači da treba brže bolje da ga zamenimo onim najgorih od svih. Od tri izbora - Evropa,Rusija,Turska,mi ćemo,naravno,da se ugledamo na onaj najgori. Pored onog Granda i abominacija koje je izrodio,samo nam još raznorazni Sulejmani,Onuri i slični kurci palci trebaju.

Mene nervira kako je ta serija prosla na nase TV-e.. nemamo mrvu cenzure u tim stvarima.

A,ne,ne.Imamo. Ali samo u određenim slučajevima. Kad neko pomisli da priča o ratnim zločinima druge dve strane u ratu,ili o Šiptarima,ili o drugim osetljivim temama.
Onda odmah skače cenzura i razni delioci pravde.

Na HRTu se svakog dana u emisiji ''Na današnji dan'' pomene poneki zločin koji su demoni Srbi uradili(pa makar to bio srušeni ambar u pički materini). A kod nas ako jednom u 5 godina bude neka emisija ili pominjanje ratova i bombardovanja.

Evo metoda za cenzuru tj. sprave:

« Poslednja izmena: 08. Jan 2013, 14:29:20 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.369 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.