Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 18:53:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 192 193 195 196 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Aleksandar Vucic  (Pročitano 294571 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava

Javlja se za repliku Žika Vuković iz Ranilovca, izvolite Žiko :

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
eto ...ako nista po pitanju atentata.. na predsjednika..ustanovljeno je da je izvjesni luka kriminalac
ucestvovao u pucnjavi u becu sredinom juna...
i utvrdilo se (nezvanicno)da je pomenuti olos imao povremene i dobro razvijene kontakte u mupu sa 5 policajaca i sa jednim visokopozicioniranim sluzbenikom mupa...

samo sto je sada kriminalac luka zasticen od procesa u austriji ...posto srbija ne izrucuje svoje drzavljane ....
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Konačko i budale imaju pravo na mišljenje ako se ovo uošte sme nazvati mišljenjem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
Papa pozvao Vucica da posjeti Vatikan

Predsjednik Srbije Aleksandar Vucic primio je papskog nuncija nadbiskupa Luciana Surijanija, koji mu je prenio poziv pape Franje da posjeti Vatikan, kao i papinu iskrenu želju da se stvore uslovi da posjeti Srbiju.

Vucic je izrazio zahvalnost Vatikanu na znacaju koji pridaje teritorijalnom integritetu Srbije kroz principijelan stav o nepriznavanju jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova.

Srpski predsjednik i papski nuncije su se saglasili da su odnosi Srbije i Vatikana na dobrom putu dubokog poštovanja i istinskog povjerenja, navodi se u saopštenju Pres-službe predsednika Srbije.   

(Agencije)

samo tvamp ga jos nije pozvao kod sebe... Smile

cuj papa... Smile
« Poslednja izmena: 11. Sep 2017, 10:26:19 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
eto ...ako nista po pitanju atentata.. na predsjednika..ustanovljeno je da je izvjesni luka kriminalac
ucestvovao u pucnjavi u becu sredinom juna...
i utvrdilo se (nezvanicno)da je pomenuti olos imao povremene i dobro razvijene kontakte u mupu sa 5 policajaca i sa jednim visokopozicioniranim sluzbenikom mupa...

samo sto je sada kriminalac luka zasticen od procesa u austriji ...posto srbija ne izrucuje svoje drzavljane ....
Neće niko da npadne našeg predsednika možeš da budeš miran, radi se o jednom od najservilnijih političara ikad na čelu Srbije, evo sad je ušao i u vladu Kosova, to je 3 bambija za njega od strane Vašingtona.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
ma ne brinem se ja....
brate...imam ja i svojih briga..
a i vucica ima ko da cuva...i dobro su placeni za tu rabotu...
mene to sve zanima .... onako ...sa bezbjedonosnog aspekta... i volim da 'rovarim' onako malo sire i dublje...
i dobra je to prica...za kucketanje po forumu....i blebetanje po kafanama... Smile

sto se tice kosovske vlade...i srpske liste u siptarskoj vladi...
ne znam sta bi ti reko....

haradinaj nije prvi puta premijer...bio je premijer i za vreme kostunice i za vreme tadica...
sta sve i jedan posten i normalan srbin misli o haradinaju -  to je jasno svima..
i nema srbina koji ga ne bi volio vidjeti u   zatvoru..i to dozivotno...

silom i ignorijom i nevodjenjem dijaloga ...nista se nije uradilo...
a vidis da sad i haradinaj prica onim svojim zvalama siptarskim..o nekakvim dijalozima i razumjevanjima i sta ja znam...

daleko od toga da  vjerujem u  bilo sta sto izadje iz njegovih siptarskih zvala..
i ocigledno ejd a amerika i njemacka govore kroz njegova usta...
taci je bio americki covjek...
haradinaj je njemacki...
on je obucavan u njemackoj...i dugo je bio i njemacki placenik...i kao takav je dosao i u hrvatsku '91...
te onda i u bosni je bio...
pa je dosao i na kosovo...da obavi posao...
dakle jedino ono sto ja mogu da kazem za njega... to je ....da metak i nije tako skup...
i da bi veoma  volio da  mu neko ispali dva mtka u lijevu stranu grudi i jedan u potiljak...i to do kraja danasnjeg dana...i rekeo bi ...svaka cast majstore..imas pivu od mene... Smile

ali konkretno..sa siptarma se sve pokusalo...bas sve...
sem nekog prijateljstva ili eto ako ne prijateljstva posto je to malo tezak termin ..
bar za neke moje generacije...
ali nazivimo to   obostrano postivanje i uvazavanje stavova i potreba i one suprotne strana...

treba i to probati...
ti i ja i vucic i sasa jankovic i silni drugi koji danas drze razna slova...kao i 'nasa djeca'
ne zivimo  na kosmetu...
zive oni jadni ljudi...zive i po centrima za raseljena lica...predugo ...predugo  tako zive u vakumu...bez naznaka za povoljnu buducnost...

ako ne bude islo...lako se vratiti na agesivnu retoriku pa i sporadicno i zapucati ..nii to nije bas tesko...
moglo je vec nekoliko puta da se malo zapuca...

ne znam....moj licni stav je da ..bolje da ne govorim...
ne mogu zbog sitnih zena i sitne djece da kazem sta ja mislim
i sta bi ja uradio da me  ...ne dao bog....
neko upita sta da se uradi... Smile Smile  Smile

da je iskamciti zso ..i puna kapa...
ali cisto sumnjam..moj mi 'insekt '  govori - suprotno...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Da me pogrešno ne razumeš nisam ja od ovih što ga napadaju za to, ja sam samo protiv te lažne slike koju pokušava da napravi o sebi kao patrioti, a ustvari je najobičnija kučka na povocu Vašingtona koja radi sve što mu kažu i to je tako od prvog dana.

Znaš kad je ne tako davno zvao ljude Haradinajevim Srbima, a sad je ušao u vladu sa tim tipom, mislim blam je i tuga to sve gledati, da se bar ne radi o mojoj zemlji pa i da se čovek nasmeje, a ovako...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
mob
Motorola 

“Онда су ме упозорили ‘у какво се коло хватам’ и шта ме све чека ако не повучем кандидатуру. Речено ми је да се хватам у коштац са читавом машинеријом људи који су спремни да ме, цитирам, ‘сатанизују’. За почетак ми је обећано распеће на друштвеним мрежама, етикета жене лаког морала, финансијска инспекција која ће по налогу нешто наћи, хушкање родитеља против мене, пријава родитеља за злостављање деце, што ће за последицу имати одузимање лиценце, те ћу заувек изгубити право да радим у просвети и моћи ћу само да се запослим на трафици. Такође ми је стављено на савест да кроз пакао пролази девет чланова Школског одбора, све ‘захваљујући’ мени”

http://www.nspm.rs/hronika/mladenovac-direktorka-osnovne-skole-jasminka-vukovic-odustala-od-kandidature-na-reizboru-posle-pritisaka-i-pretnji-raspecem-od-opstinske-sns-vlasti.html
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
tako se to radi
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 192 193 195 196 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 18:53:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.