Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 10:16:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 185 186 188 189 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Aleksandar Vucic  (Pročitano 294746 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Znaci...

Pretis ovde ljudima zato sto nisu istog politickog opredeljenja. Pominjes da ce neko doci na naplatu.

Kad ja tebe pitam da li je tebi neko dosao na naplatu, jer si sam rekao da su tvoji ispali govna, opet pretis tako sto kazes samo neka dodju ja sam mnogo zajeban tip i bio sam na ratistu.

E sad slusaj ti mene...

Jos jednom li pomenes bilo kakvu naplatu dugova dobices privremeni ban jer cu smatrati za pretnju.

Ali, to nije sve. Prvu cu ti poslati moju adresu i reci cu ti da ti, posto si mnogo zajeban tip, dodjes kod mene da mi naplatis sta vec treba da se naplati. Dodji ili sam ili sa nekim pajtosima, ja ti obecavam da cu biti sam, i ne hvalim se da sam zajeban tip.

A sad se ili unormali ili cemo ovako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta

svakome ko je izdavao i pokrao ovu drzavu i njene gradjane doci ce dan kada ce mu se suditi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
I treba.

Ali, to ne znaci da treba postati virtualni ratnik i pretiti preko racunara ljudima koji niti poznajes niti znas cime se bave ali jbg ne slazu se sa tvojom slikom o Srbiji. To se zove ostrascenost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
kod mene su se nasilnici s lokala primirili. načuli su šta ih čeka sad kad odu.   
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
Citat
bobak,ne tupi i ne preti.Nemojte se ti i tvoji igrati vatrom,jer očito nisi svestan koliko u Srbiji ima popizdelog naroda

cova opusti se...ne pretim..kazem sta moze da se desi
ako neko pokusa atentat ili bilo sta slicno
na bilo kojeg predsednika... bilo koje drzave....

ocito ne kapiras i ne mozes da dokucis sta bi se desilo da se ne daj boze usudi bilo ko da uradi nesto pomenuto...

recicu ti samo par stvari...
prvo se uvodi vanredno stanje...
vojska preuzima kontrolu..
sluzbe bezbjednosti hapse opoziciju...
mup hapsi hiljade i hiljade ljudi koji mogu da znaju nesto o prici...i usput hapse sve koji su  ikad rijec jednu rekli protiv predsjednika...
i tako....traje to podugo...

i nema tu mojih....sta god da si mislio...
a inace moji sada spavaju...
pretpostavljam i tvoji...

i inace nema tu moji i tvoji...
kada se dese takve stvari ...kada se srusi ustavni poredak jedne zemlje...
tada su svi na gubitku...svi koji zive  u pomenutoj zemlji...

a sem toga...nemas normalnu osobu na ovom svetu...koja moze da podrzi bilo sta slicno...
to moze da podrzi sljam..olos krimogeni...i budale... koje ne shvataju sta pricaju ....i sl...
normalan prosjecan  covek..domacin...on ne voli takve price..
i na taj nacin od takvih normalnih ljudi...niko nece izmamiti glas na izborima...

Smile
« Poslednja izmena: 01. Sep 2017, 01:37:39 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
Vucic o pretnjama: Ne bojim se i ne treba mi zaštita

Tužilaštvo bi do sada "pola države pohapsilo" da je rec o bilo kome od tih koji su te pretnje izrekli, a da je izgleda to dozvoljeno kada je o njemu rec, rekao je predsednik Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vucic izjavio je danas, odgovarajuci na pitanja u vezi sa pretnjama upucenim njemu, da je na državnim organima da se time bave, ali i rekao da bi Tužilaštvo do sada "pola države pohapsilo" da je rec o bilo kome od tih koji su te pretnje izrekli, a da je izgleda to dozvoljeno kada je o njemu rec.

Vucic je novinarima u Majdanpeku rekao da nema nameru da vrši ikakav pritisak na nadležne, da ih moli da ga ne štite ali da ce da ih pita "što ste privodili i hapsili bilo koga drugog za desetostruko manje pretnje".

- Da li je to zato što ovo izgovara neko ko je veoma važan, ili neko koga se plašite, zvao se on Trifunovic, Jankovic...ili bilo kako drugacije - meni ne treba ništa - rekao je Vucic.

Što se mene tice nisam se nimalo uplašio, jer možete se plašiti samo svoje savesti, rekao je Vucic i dodao da ne zna odakle pravo nekome da bilo sta govori a planduje svakoga dana.

On je podvukao da je najvažnije da ljudi vide da rade vredno, podsetio da je pre tri godine rekao da ce plate biti vece nego ikada i da je to tako...

Kako je rekao neki prete "ubistvima i uriniranjem po grobu pa se prave...gde smo, kad smo..." i dodao da su neki mediji to sakrivali "zato što je normalno urinirati po grobu još živog coveka".

- Još sam živ - mrdam - porucio je Vucic i dodao da to tim medijima nije bilo vredno za izveštavanje, a radi se o najvecim gadostima još od Osme sednice koje su izgovorene.

Kako je rekao onima koji su izgovorili te pretnje i gadosti ne želi ništa loše, ali želi Srbiji dobro da takvi ne pobeduju na izborima.

- Zato cu pri izboru svoga naslednika itetako voditi racuna da to budu odgovornii ozbiljni ljudi. Rekao sam vec - mene nisu mogli da pobede, nikada me ne bi pobedili, nece više ni imati prilike, a ni moje naslednike nikada nece moci da pobede zato što ce to biti ozbiljni i odgvorni i pristojni ljudi kojima nece životni san i cilj biti da nekoga lincuju ili uriniraju po necijem grobu ili budu nekrofili u ovakvom ili onakvom smislu... - rekao je predsednik Srbije.

izgleda da ga neinsteresuje sta nekrofili misle i trtljaju  Smile  Smile

elem...jbs to...
sutra se sastaju nas predsjednik dodik srebenda i premijerka
sa predsjednikom vucicem i premijerkom anom.... Smile
« Poslednja izmena: 01. Sep 2017, 13:10:04 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Čovek je majstor pravljenja veštačkih tema ne mogu da verujem da neko veruje u ovo.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ima ljudi koji ne znaju nista ni o cemu.
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
svakome ko je izdavao i pokrao ovu drzavu i njene gradjane doci ce dan kada ce mu se suditi

nazalost nece. mnogi su se toliko nakrali narodnih para da ce ih mnoge drzave uvek rado videti samo da dodju sa tom lovom.
a za narod bi svakako bilo dovoljno da se donese zakon o poreklu imovine od 1990 na ovamo pa ih sve redom klapati po usima od tih ratnih profitera pa preko carinika i pevaljki do politicke zgadije od sps-ove do ove sns-ove...tetke, strine, kumove, decu im, unuke...sve.
paralelno sa tim doneti i zakon o lustraciji.
sve ispod toga je standardno politicko mrsomudenje...
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
mob
Motorola 
I treba.

Ali, to ne znaci da treba postati virtualni ratnik i pretiti preko racunara ljudima koji niti poznajes niti znas cime se bave ali jbg ne slazu se sa tvojom slikom o Srbiji. To se zove ostrascenost.

Šta bi ? Ovaj me ne banova,ali ukloni moju poslednju poruku da bi i dalje glumatao žrtvu,a meni namenio ulogu kukavice ? Klasično naprednjačko menjanje slike stvarnosti golom silom.Funkcioner vladajuće stranke koji se zloupotrebljavajući moderatorsku ulogu redovno meša u unutarpolitičke rasprave ,naročito one vezane za njegovu stranku je jedna od zaista sramnih strana ovoga foruma i ja nisam prvi koji na to ukazuje.

Biti "samo" kuvar u SS-jedinicama 2-3-4-5+ godina,osobu ne čini kuvarom,već samo i jedino pripadnikom SS-jedinica.To bi naprednjacima trebalo da bude jasno.Da sve veći deo Srbije tako shvata situaciju dokazuju i vlasotinački grafiti na njihovim stranačkim prostorijama (Južne vesti,pre 2 dana).

IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 185 186 188 189 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 10:16:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.