Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 21:22:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 184 185 187 188 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Aleksandar Vucic  (Pročitano 294801 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija

Vučić poziva Trampa u Srbiju!

U Vili "Mir" večeras su se sastali predsednik Srbije Aleksandar Vučić i američki republikanski senator Ron Džonson. Vučić je novinarima rekao da su razgovarali otvoreno o svim važnim političkim pitanjima, ali i o ekonomiji.
Vučić poziva Trampa u Srbiju! Foto: Tanjug/Tanja Valić

On je najavio da će pozvati predsednika SAD Donalda Trampa da poseti Srbiju. Džonson je istakao da je Srbija važna za regionalni mir.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u obraćanju medijima u Vili "Mir" rekao da je sa američkim senatorom Ronom Džonsonom uglavnom razgovarao o ekonomiji.

"Senator Džonson je upoznat sa svim merama koje smo preduzimali i sa onim što je danas Aj-Bi-Em saopštio i o mnogim drugim stvarima", rekao je Vučić, a prenosi RTS.

Istakao je da su razgovarali otvoreno o svim političkim pitanjima, između ostalog i o Kosovu i Metohiji.
Povezane vesti

"Ništa ne krijemo. Jedna od bitnih stvari je i KiM, interni dijalog koji se vodi u Srbiji, dijalog sa predstavnicima iz Prištine i kako i na koji način da razumno, svi zajedno na prostoru Zapadnog Balkana pristupimo rešavanju problema. Ti razgovori nisu laki za nas unutar naše zemlje, a kamoli u razgovorima sa međunarodnom zajednicom, jer je najveći broj zemalja priznao nezavisnost Kosova", rekao je Vučić.

Vučić je najavio da namerava uskoro da uputi zvaničan poziv američkom predsedniku Donaldu Trampu i potpredsedniku Majku Pensu da posete Srbiju. Rekao je i da je zamolio i senatora Rona Džonsona da im taj poziv prenese.

On je u julu, tokom posete Vašingtonu, razgovarao s američkim potpredsednikom Majkom Pensom i senatorima Ronom Džonsonom i Krisom Marfijem. Tada je ocenjeno da Srbija ima važnu ulogu u rešavanju otvorenih pitanja i izazova na Balkanu, uz obostranu želju da se odnosi dve zemlje unaprede.

Pred strancima nikad loše, ni o kome iz Srbije

Vučić je izjavio da pred stranim zvaničnicima i u razgovoru sa njima nikada ne govori loše o Srbiji, pa i o svojim političkim protivnicima, koji, kako je primetio, izgovaraju strašne stvari, pa to neće učiniti ni večeras.

"Pred našim stranim gostima, za razliku od nekih drugih, nikada ne odgovaram njima, niti ću", rekao je Vučić, odgovarajući na pitanja u vezi sa izjavom bivšeg ombudsmana i predsednika PSG Saše Jankovića o nepriličnom ponašanju na njegovom grobu.

"Odgovoriću im u našoj, 'srpskoj areni', i imam šta da im kažem", najavio je.

"O Srbiji pred strancima nikada ništa loše ne govorim pa ni o onima koji takve strašne stvari izgovore", rekao je predsednik Vučić.

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Ali, to znam da ti ne znas Smile

Ja ne znam,ali ima ko zna.Već rekoh da na jesen moram do Batočine i Lapova,privatnim poslom.Po nekim crticama iz telefonskih razgovora koje obavih,vidim da vam pominju familiju partijsku,a nijedan od sagovornika ne deli moje političko mišljenje još od 1990.Drage ću volje pažljivo saslušati šta pričaju i preneti im sve vaše beogradske svinjarije.

Pa vidim da ne znas Smile

I rest my case and...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
mob
Motorola 
  Odavno je tvoja ekipa out.

http://ritamgrada.rs/kragujevac/category/rg-pistaljka/

« Poslednja izmena: 31. Avg 2017, 01:03:09 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Ne, odavno je tvoja ekipa out...

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
mob
Motorola 
  Moja bivša za koju glasah jeste.Pokazali se kao govna i sada vama drže sveću.To su i zaslužili.Samo sve dođe na naplatu.Milošević je mislio da je večan,Šešelj je mislio da je večan,Đinđić i Tadić su mislili da su večni...Nisu (bili).  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
A jel tebi neko naplatio za te tvoje sto su se pokazali kao govna?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
mob
Motorola 

Ja svoja politička uverenja javno iznosim još od 1990.Nisam ih krio ni na ratištu,ni na fakultetu,ni pred pandurima,ni među kolegama,ni na slavama,ni u redovima pred poštama dok čekam da platim račune...Glasao sam za određenu stranku dok se koliko-toliko pridržavala određenih političkih ideja.Pljunuli su na ideje-pljunuo sam na njih.
  Koju ideologiju ima tvoja stranka,majke ti ? Šta tebe još drži u njoj nakon svih pizdarija koje je napravila i prostakluka kojim je zagadila Srbiju ? Sa moje tačke gledišta - odgovor nije komplikovan.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
hahahaha  Smile

ajde sve i nekako  ....'ali svih prostakluka kojima je zagadila srbiju'..

pa covjece 5 godina pljujte i mrzite i smrdite na sve strane
i najgadnije reci upucujete i aleksandru vucicu i citavoj njegovoj porodici

i vi pricate o toksicnosti i zagadjenju srbije...  Smile

pa jebem ti kolach......imate srece sto je vucic u pitanju
i sto ima kliker pa  koristi vasu naivnost i primitivizam i apsolutno dominira na politickoj sceni
upravo na vasim gadarlucima i onoj najprimitivnijoj retorici...koje bi se postideo svaki robijas
iz ciganske mahale...

da je bilo ko drugi na njegovom mjestu -pune bolnice i puni  zatvori bi vas bili... Smile

ovako nesto da je neko upucivao borisu tadicu i njegovoj prodici...a uradio je stvari koje su zavredjivale i mnogo gore stvari...
pa bilo bi hijljade mrtvih ljudi na ulicama... Smile

sreca vasa ...sto vucic kapira vase slabosti i koristi ih protiv vas...
i ne poseze za nekim drugim legitimnim metodama ...
ali ni to nece vjecno trajati...
nema strpljenja koje vjecno traja...

i ne zaboravite da on ima podrsku gradjanstva vecu nego sto je ima citava opozicija
i ima svako pravo da koristi sve drzavne aparate da zastiti i sebe i svoju porodicu i citavu vladajajucu koaliciju
i gradjane i drzavu...
kada predjete granicu...

uzjebali ste se..poneseni ludilom i cinjenicom da vucic niti javna bezbjednost niti vojna niti bia i drzavna bezbjednost -reaguju...pa ste se osokolili i pricate o atentatima...ubistvima pisanjima po grobovima itd...
ne mozete da zamislite kakav 'oganj i vatra' ce vas snaci  Smile

svakome ko imalo ima mozga
zna da svaka pretnja upucena predsjeniku ili premijeru automatski povlaci reakciju i akciju
svih bezbjedonosnih sluzbi ...a posebno bia...i vba...

a oni svi sute...

razmislite malo...zasto svi 'sute' i zasto nema nikakvih reakcija...

budi siguran da to nije slabost...
to je odlika i karakteristika onoga suprotnog od slabosti...

« Poslednja izmena: 31. Avg 2017, 10:42:38 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac

Ja svoja politička uverenja javno iznosim još od 1990.Nisam ih krio ni na ratištu,ni na fakultetu,ni pred pandurima,ni među kolegama,ni na slavama,ni u redovima pred poštama dok čekam da platim račune...Glasao sam za određenu stranku dok se koliko-toliko pridržavala određenih političkih ideja.Pljunuli su na ideje-pljunuo sam na njih.
  Koju ideologiju ima tvoja stranka,majke ti ? Šta tebe još drži u njoj nakon svih pizdarija koje je napravila i prostakluka kojim je zagadila Srbiju ? Sa moje tačke gledišta - odgovor nije komplikovan.

Nisi mi odgovorio na pitanje. Jel neko dosao na naplatu?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
mob
Motorola 
 bobak,ne tupi i ne preti.Nemojte se ti i tvoji igrati vatrom,jer očito nisi svestan koliko u Srbiji ima popizdelog naroda.Nemojte izazivati neku novu "Čukur česmu",jer kada krene naplaćivanje dugova,ko zna dokle bi se stiglo.Idite i hapsite tog narkomana,pa konačno prestanite da se na tu budalu vadite.Tri dana seratorske epopeje o ubijanju i pišanju po grobu je previše i za normalnije narode no što su Srbi.

Što se tebe es-en-esovac tiče, es-pe-esovci me zaobilaze još od povratka sa ratišta.Banu pokatkad neki osioni radikaloidi još od devedesetih ,ali ja (naročito na svom kućnom pragu) umem da budem opako zajeban tip,pa se brzo smire i upristoje.Žute,el-de-peovce i čankovce čekam,slobodno neka dođu i pokušaju da mi se naplate zato što neću u EU / NATO još od dve hiljadite.Ove tvoje ću dočekati još srdačnije nego što ih inače dočekujem.Čisto da popričamo malo oko Briselskog sporazuma i oko toga jeste li na vlast zaseli zato što ste obećavali potpuno anuliranje Tadićeve politike,ili zato što ste njeni napredni nastavljači.
« Poslednja izmena: 31. Avg 2017, 16:51:00 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 184 185 187 188 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 21:22:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.