Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 10:13:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 679 680 682 683 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 720517 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
samo se*ete a niko ne primecuje kako su iseceni kadrovi sa mitinga gde se vidi cela rulja. moras da gledas bbc da bi video sta se desava. ja ne glasam vec godinama, ali sada hocu. kada je bila gej parada nisi mogao da ih ne vidis, a sada... mrak. gori su od cobea  Smile
Rece mi drug da su prenosili ovi iz Bosne i da je bilo bas dosta ljudi, mnogo vise nego na prvom mitingu.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.3
mob
Alcatel 
Da je IMT tako dobro poslovao, nikada ne bi propao... ali.. izgleda da je kao i svi giganti imao neki skriveni manjak ...
A svi su oni pozatvarani 90-ih... i sve su ih kupili Slobini... koji su posle uhlebnjenje nasli u DS, DSS, Veljinim partijama i SRS\SNS

"Pre rata nismo imali  ništa, a onda su došli Nemci i uništili sve" Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
SonyEricsson W810i
Roki, 'odi brate ti ovamo da pratimo sport, mani ovo...
Ti podrzavas miting na kome Milanka Karic osudjuje raskos jednih na racun drugih  Smile
Svi su isti, zajebi politiku.

+1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Qtek 小米
Највећа српска заблуда је ''ми смо лош народ и заслужујемо такву власт, ми смо нераднички олош од народа, ми смо криви за све што нам се дешава'' ...  Smile хммм свака част за западну пропаганду, гуд џаб, али српски радник у њиховој ЕУ је највреднији.
Ми смо криви зато што желимо исто што и сваки Европљанин жели, да сачува територијални интегритет своје земље.

Домаћи европејци окупљени око Тадића и Николића нам поручују ''ми смо лош народ зато што безвољно и слабо подржавамо окупаторску политику из Брисела''.

Размислите о овоме ... огромна већина корисника овог форума, укључујући и мене презире Чеду и он ужива најмању подршку, некако је проклет и од својих и од друге стране.
Али он је обичан политичар који мора да задржи свој посао, мора да буде активан по било коју цену, јер му то доноси приходе.
Сутра када пропадне ЕУ, он ће опет бити четник и монархиста као некада у младости, јер ће му то доносити храну на сто. Па зашто би онда губили време на домаће јајаре, проблем дакле лежи у ''Мордору'' познатијeм као Брисел.

Смрт ЕУ !
« Poslednja izmena: 16. Apr 2011, 21:43:49 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Одговор на лицемерно саопштење Демократске странке

Поводом лицемерног саопштења Демократске странке, у коме се истиче да ни у време диктатуре Слободана Милошевића Демократска странка није штрајковала глађу, алудирајући на протест председника српских напредњака против штеточинског режима Бориса Тадића, Српска напредна странка истиче да никада у својој историји Србија није била толико уништена и упропашћена, а њени грађани тако понижавани и доведени на руб егзистенције, као што је то случај сада када је на власти Демократска странка.

Да је Српска напредна странка поступала на начин на који је Демократска странка поступала, Скупштина Србије би данас горела, као и државна телевизија, а припадници режима би били препуштени руљи на милост и немилост.
Истина је, како истичу у Демократској странци, да је Србија данас талац погрешне политике, али то је политика Демократске странке, а њене резултате на својој кожи не осећају припадници режима, већ обични грађани.

Српска напредна странка ће наставити своју борбу за бољу Србију, ма колико се то не свиђало Демократској странци.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ
« Poslednja izmena: 16. Apr 2011, 22:54:17 od Roki_09 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC Tattoo
Ti podrzavas miting na kome Milanka Karic osudjuje raskos jednih na racun drugih  Smile

+1
Pa ja nisam ni provalio da je i Milanka Karić tu,pa nema dalje,al se okupila ekipa,samo im fali Mira Marković i da ona obeća nešto narodu. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
To je opet bolja grupa od Tadica, Dinkica, Djelica, Draskovica i kompanije! Smile

EDIT:
Zaboravih da dodam...

I SLOBINIH KOMUNJARA Smile
« Poslednja izmena: 16. Apr 2011, 23:06:00 od Roki_09 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC Tattoo
Samo se ti drži Milanke i Velje,biće ti sjajna budućnost. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
toma je covek db-a koga su aktivirali u pogodnom momentu,ovo je informacija od coveka iz vrha bivse srs
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205

+1
Pa ja nisam ni provalio da je i Milanka Karić tu,pa nema dalje,al se okupila ekipa,samo im fali Mira Marković i da ona obeća nešto narodu. Smile

razlog sto je milanka tu je taj sto karic finansira sns,tj zeli povratak i osvetu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 679 680 682 683 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 10:13:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.