Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 15:33:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 677 678 680 681 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 719164 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC Tattoo
Lupate gluposti, od ovoga gore ne moze! 10 godina gledam kako nam ova zuta banda unistava Srbiju i doslo je vreme da je teramo dok jos ima nade za nas!
Ti sam sebi persiraš. Smile

Pa Velja je bio na vlasti predhodnih 10 godina,jel za njega glasaš. Smile
« Poslednja izmena: 16. Apr 2011, 18:24:30 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Znaci, posmatras od svoje 11 godine... svaka cast...  Smile
Politicki osvescen omladinac...

Dovoljna mi je cinjenica da je mojima jedino za vreme onih najgorih sankcija bilo gore nego sad, a ako dodamo cinjenicu da su zuti izgubili Kosovo i Crnu Goru, poslali sve Srpsko u Hag, da su cene astronomski visoke, najvise nezaposlenih itd. itd. 

Ma treba da je sramota sve ove sto podrzavaju DS, banda lopovska!
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49995
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy S24
apsolutno me politika ne zanima,kad vidim ko treba da menja Srbiju na ovom skupu osetim mucninu, ali realno Tadic da je imalo covek uzeo bi sam stiropor otisao ispred skupstine seo pored coveka i dogovorio se sta treba...

Nazalost totalno ce ignorisati sve te ljude.
« Poslednja izmena: 16. Apr 2011, 18:32:48 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19874
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung 
Како је овај Роки политички образован, мора да је подмладак ових стиропораша... Само ми није јасно, што оде на испит а не на трг... Ја кад сам хтео власт да рушим, ја сам све запоставио  Smile само сам ја био овај отпораш без стиропора  Smile
IP sačuvana
social share
...Јер си много друкчији од свих
Јер ти си стална опасност за њих
Нешто си ново а не знају шта
Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви
Њихова слабост само си ти...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Како је овај Роки политички образован, мора да је подмладак ових стиропораша... Само ми није јасно, што оде на испит а не на трг... Ја кад сам хтео власт да рушим, ја сам све запоставио  Smile само сам ја био овај отпораш без стиропора  Smile
Zato sto ja nisam niciji podmladak, meni je jasno da biram manje zlo!
Ovi lopovi su bre govna prodana koja gledaju samo svoje dupe!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC Tattoo
Ali zaokružiti spisak na kom je ime Velje Ilića hheheeeee Za to treba imati stomak. Smile

lud,ludji,najludji,Veljin glasač. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Ali zaokružiti spisak na kom je ime Velje Ilića hheheeeee Za to treba imati stomak. Smile

lud,ludji,najludji,Veljin glasač. Smile

Pa i ti si glasao za Velju, tako da je glupo to sto ga sad spominjes samo zato sto nije sa zutim majmunima...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19874
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung 
1 Косово је изгубио још Тито, само га је зачинио Милошевић... нема то везе са  жутима....
2 Црна Гора је отишла сама, и нека је (ја сам од оца црногорца) и боље је овако - и њима и нама...
3 Да је горе било само за време најгорих санкција, можда је ... али бар не мислим да ће гранате по глави да ми падају...
4 Не знам шта си још набројао... само знам да Тома никад на власт доћи неће, јер он и кад на изборима добије сам их поништи јер се власти плаши  Smile
IP sačuvana
social share
...Јер си много друкчији од свих
Јер ти си стална опасност за њих
Нешто си ново а не знају шта
Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви
Њихова слабост само си ти...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Apple 15
Znaci, posmatras od svoje 11 godine... svaka cast...  Smile
Politicki osvescen omladinac...

Dovoljna mi je cinjenica da je mojima jedino za vreme onih najgorih sankcija bilo gore nego sad, a ako dodamo cinjenicu da su zuti izgubili Kosovo i Crnu Goru, poslali sve Srpsko u Hag, da su cene astronomski visoke, najvise nezaposlenih itd. itd.  

Ma treba da je sramota sve ove sto podrzavaju DS, banda lopovska!

U komunizmu im je bilo lepo jer su za nerad dobijali platu, kredite, besplatno skolovanje, stan i letovanje.
U Milosevicevo vreme im je bilo gadno, jer su bili pioni u igri kojoj nisu dorasli, pa su trazili promene, platu za nerad, kredite, besplatno skolovanje, stan i letovanje.
U ovo vreme im je lose jer su toliko zeleli taj kapitalizam, a kad su ukapirali da krava (drzava) ne daje vise besplatno mleko, nastao je problem.

Sto se tice KiM, kao i kada si pricao o vernicima i nevernicima, pricas o necemu o cemu ocigledno znas jako malo.
Iseljavanje Srba sa KiM je pocelo jos pocetkom 20. veka, a definitivno je finisirano ranih 80-ih.
Srbi su druge Srbe prisiljavali da se ne vracaju posle Drugog svetskog rata, a komsije Albanci su im u tome svesrdno pomagali.
Na kraju krajeva, kapitulacija Srbije i odustajanje od KiM se desilo daleko pre "zutih" - 10. juna 1999., posle koga je usledilo povlacenej VJ i MUP-a Srbije. Na vlasti je bio SPS sa podrskom marijonete koja upravo cuci na stiroporu ispred Skupstine.

I lepo ti je rekao diletant - Ti hoces da glasas za Velju Selju koji je bio vazan lik 5. oktobra 2000. godine i ostatak decenije proveo u vlasti.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Moji nisu trazili niti dobijali platu za nerad. Keva mi je ceo zivot radila kao vaspitacica, a cale u IMT-u, firmi koja je za vreme komunizma bila jedna od najvecih izvoznika u Jugi, kasnije za vreme Slobe barem se oruzije pravilo, a sad za vreme ovih jadnika jedva da je ostalo radnika, skoro nista se ne proizvodi, imaju neke mizerne plate itd. I to nije jedina firma koju je ova zuta bagra unistila kako bi je jeftinije privatizovali, a onda cak nisu uspeli ni da je privatizuju...

Zuta bagra, za njih je Sloba malo dete!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 677 678 680 681 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 15:33:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.