Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 01:35:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 573 574 576 577 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 719444 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Pripadnici srpskog naroda bez obzira gde živeli imaju pravo na državljanstvo i samim tim pravo da glasaju
Smile

Неки их називају странцима и  увели би им визе, док белосветским смрадовима нуде улаз у земљу на ''добар дан и добродошли'' без показивања личне документације
Fašista je uvek bilo i bice , smrt fašizmu sloboda narodu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1059
mob
Nokia 300
Citat
СНС се претворила у незаустављиви народни покрет

Svidelo se nekome ili ne ali ovo je istina...svi se nadamo da ce nam nesto dobro doneti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1059
u većini narodnih pokreta, narod je izvisio. tako da....
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1059
mob
Apple iPhone 7
sad sam video onaj snimak o uzurpaciji studentskog parlamenta na filozofskom... a bio sam se nameračio da glasam za SNS... ipak ne glasam ni za koga...

taj snimak je izbačen iz konteksta, Šašić je moj kolega Smile Inače pre par meseci je dao ostavke na sve funkcije u NS-u.Sećam se kad smo upisali fakultet 07/08 kad je samo pričao o radikalima kako se oni zalažu za modernu srbiju, a cenim da je jedva čekao da se Toma odvoji  Smile Iskreno i ja, pošto sam poslednje dve tri godine bio između DS-a i SRS-a, pošto su me ovi DS-ovci smorili, pozeri  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
u većini narodnih pokreta, narod je izvisio. tako da....
Svaka revolucija pojede svoju decu, ne vidim zasto bi i ova bila izuzetak?  Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1059
pa neće ni biti, ako uopšte bude te "revolucije"...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung XYZ1004
Citat
sad sam video onaj snimak o uzurpaciji studentskog parlamenta na filozofskom... a bio sam se nameračio da glasam za SNS... ipak ne glasam ni za koga...

Koj snimak? Nabaci link  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Demagozi
Aleksandar Vučić preuzima odgovornost za neovlašćeno snimanje Nate Mesarović, dok Tomislav Nikolić kupuje pločice i parket za stan koji je platio 390.000 evra?!

BEOGRAD - Može li se u Srbiji nekažnjeno snimati predsednik Vrhovnog kasacionog suda?
Može li lider najveće opozicione partije da kupuje stan od 390.000 evra, a da pri tom ne objasni pod kojim je uslovima pazario ovu nekretninu? Sudeći po ponašanju dvojice čelnih ljudi SNS Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića, može.
Na pitanje ko je Srpskoj naprednoj stranci dostavio snimak razgovora između Nate Mesarović, predsednice najviše sudske instance u zemlji, i Vladimira Cvijana, novog člana SNS, Vučić, umesto odgovora, „džentlmenski“ preuzima odgovornost na sebe.
- Na radost redakcije Kurira, prihvatam svaku vrstu odgovornosti i uveren sam da ćete s radošću dočekati progon Aleksandra Vučića. Čestitam vam na tome! Ja im želim da s tim krenu što pre. Prihvatam svaku odgovornost - poručuje Vučić za Kurir.

Zamenik predsednika SNS, inače vrhunski pravnik, tako odbija da javnosti objasni ko je prekršio zakon time što je neovlašćeno snimio razgovor s Mesarovićevom, a onda ga javno prezentovao. Jer, prema rečima predsednice Vrhovnog kasacionog suda, razgovori u njenom kabinetu se ne snimaju.
- Očekujem reakciju nadležnih državnih organa i tužilaštva. Cvijan nije bio kod mene u privatnoj, već u službenoj poseti, na osnovu ranije zakazanog razgovora. Dakle, bila sam na svom radnom mestu, a ne kod kuće. Razgovori u mom kabinetu se ne snimaju - kategorična je Mesarovićeva.

Advokat Toma Fila u izjavi za Kurir ocenjuje da ovde ima elemenata kršenja Krivičnog zakonika.
- To jeste neovlašćeno snimanje, po Krivičnom zakoniku i članu 143. Problem je u tome što se ne zna ko je to učinio - kaže Fila.
Tomislav Nikolić u svojoj demagogiji ide korak dalje, pa poručuje da će, „kako bi uštedeo“, pločice i parket u novom stanu kupiti sam?! Ako se zna da je lider SNS za tu nekretninu iskeširao ogromnu svotu novca, postavlja se pitanje koliko će uštedeti na keramičaru i parketaru. Jer, cene njihovih usluga ne dostižu ni stoti deo uloženog novca u stan na Novom Beogradu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 177
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Курир, нажалост, полако постаје гласило ДС.
Сваки удар опозиције на власт, покушава да амортизује, вршећи замену теза.
IP sačuvana
social share
Маштам о Србији без Г17.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E

Tomislav Nikolić u svojoj demagogiji ide korak dalje, pa poručuje da će, „kako bi uštedeo“, pločice i parket u novom stanu kupiti sam?! Ako se zna da je lider SNS za tu nekretninu iskeširao ogromnu svotu novca, postavlja se pitanje koliko će uštedeti na keramičaru i parketaru. Jer, cene njihovih usluga ne dostižu ni stoti deo uloženog novca u stan na Novom Beogradu!
Vec vidim kako mu opozicioni saborci pomazu u tome, Velja mesa malter, Kostunica smirgla dok Jorgovanka kuva kafu, mozda bi i drug Todorovic u ime starih vremena mogao da svrati da pogleda kako idu radovi  Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 573 574 576 577 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 01:35:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.112 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.