Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 01:05:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 571 572 574 575 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 719436 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Koga podržavam ? Ne podržavam ja ni DS ni SNS , to su dve stranke za koje 100 % necu glasati !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
СНС тражи оставку Нате Месаровић

Конференција за новинаре,  21.04.2010

Александар Вучић: Даме и господо новинари, Српска напредне странка најоштрије осуђује бруталну кампању коју режим и режимски медији воде против чланова СНС, а разлози за ту хајку и харангу су двоструки. Један разлог је то што је Владимир Цвијан ударио у осиње гнездо говорећи о корупцији у правосуђу, о правним стварима које су се заиста догађале у правосуђу, а не о ономе што су они називали реформама. Други разлог је хистерична кампања ДС уз брутално коришћење својих медија само да би се нашкодило СНС и да би покушали да победе на аранђеловачким изборима. Ја од данас са медијима нећу да говорим и нећу да говорим о томе како их и на који начин користи ДС.

Дакле, како функционише ова власт најбоље показује чињеница - ухапсите власника једног медија, пошто вам се тај медији не свиђа, а онда тај медији почне да ради за вас. То је слика и прилика данашње власти, али ми смо вас позвали због нечег много важнијег. Чули смо, нећете веровати, видели сте данас у једној од новина да је Чедомир Јовановић послао саопштење у којем Владимира Цвијана назива муцавцем. Чедомир Јовановић Владимира Цвијана, човека који је за разлику од њега образован, школован, редовну школу завршио са највишим могућим оценама и успехом, човеком који је веома успешан у свом занату, у свом послу, Чедомир Јовановић који ниште друго не ради осим што муца и бави се криминалом.
Они кажу да не говори истину Владимир Цвијан. Ја ћу вам прочитати неколико изјава Нате Месаровић председника Касационог суда и председника Врховног савета судства у Србији, дакле човека, жене која носи највишу правосудну функцију у земљи Србији, она каже, цитирам, агенција Фонет: “Немам коментар на Цвијанове наводе, не знам ни ко је он“, запамтите, „Не знам ни ко је он ни одакле се сад појавио“, затим новина „Ало“, Ната Месаровић каже: “Не знам ни ко је он ни одакле се сад појавио, а то што сад Цвијан прича то значи да свако може да прича шта му падне на памет“, затим „Политика“, Ната Месаровић каже да не зна ко је Цвијан, то је прва реченица у „Политикином“ тексту. Е, даме и господо, ако коза лаже, рог не лаже. Ми ћемо вам сада, замолићу шефа наше Информативне службе да вам пусти део разговора, тросатног разговора од 10.марта, тог ког Ната Месаровић не зна Владимира Цвијана и управо ње. Изволите да чујете и госпођу Нату Месаровић и Владимира Цвијана. Три сата траје тај разговор, човека кога Ната Месаровић не зна. Е то је жена која се налази на челу правосуђа. Ја нећу да је окарактеришем и нећу да је квалификујем, сами то можете довољно успешно. Ми никада нећемо открити одакле нам снимак, разговор је обављен 10. марта и трајао је непуна три сата, а Ната Месаровић каже да не зна ко је човек и да први пут чује за њега. Е извините, је ли такво правосуђе имамо, је ли су нам то носиоци највиших правосудних функција у Србији, јесу ли то људи који треба ову земљу да воде напред, јесу ли то људи којима треба сутра да верујемо и шта ћемо сад? Очекујемо да Ната Месаровић после овог поднесе оставку, после овакве лажи, овакве бруталне лажи више нема шта да ради на том месту и крај приче. Наравно, ту бисте чули и многе друге ствари, али да не улазимо у то шта је све и како говорила, довољно је само то што је рекла да не зна ко је господин Цвијан, а као што видите три сата је разговарала са господиним Цвијаном, тешко да је заборавила ко је тај човек, није то да сте срели неког на пет минута него ту је био разговор од три сата. Мислим да то довољно јасно говори у каквом систему живимо и зашто се све ово дешава.
Хистерија коју је ДС направила против СНС само због Владимира Цвијана и сви одбрамбени механизми које су покренули, најпрљавији могући, показује да живимо у аутократском режиму. Намерно сам употребио ту реч, а не тежу. За једну тежу је потребно још нешто да нам покушају, али кад су у стању да овакву кампању воде и да на насловне стране својих таблоида које контролишу тако што прво ухапсе власника па га држе у притвору па онда они пишу насловне стране и све друго, па вам ставе „Мрачњак“ за Владимира Цвијана и „муцавац“ о чему  говори Чедомир Јовановић, а на то не знате шта друго и да кажете сем да је страшно и ја бих се насмејао, али ништа није смешно кад гледате о коме говори, шта говори и начин на који говори и какву хајку воде. Јадна је земља у којој су нам овакви највиши носиоци правосудних функција, у којима нам Чедомир Јовановић и оваква власт одређују ко су муцавци, мрачњаци и не знам ни ја шта још. Тужна је ова земља, али нема проблема, зато ћемо се борити и исправљаћемо то. Ако мислите да ће да нас уплаше количином прљаве кампање коју су у стању да истресу по нашим главама, нису ни најмање, само показују своју нервозу и нека наставе свој посао. Ми ћемо се борити, нећемо одустајати и супростављаћемо се на сваком месту.
Данас имам задовољство да представим, поред наших момака из Правног савета Селаковића и Ђурића које већ знате, али представио бих једног новог човека у СНС господина Рајка Ристића, то је дипломата од каријере, био је све у држави Србији од трећег секретара до опуномоћеног министра, дакле у много земаља света је представљао Србију и он ће учествовати у раду нашег Савета за међународне односе. Ми, као што видите, полако али сигурно припремамо тим који би требало да води Србију, представљамо и младе људе и људе од знања, људе од струке који би били сутрадан у стању да на најбољи могући начин заступају Србију.
Изволите ако имате неко питање, господин Рајко ће вам се обратити неки други пут пошто знам да ћете данас питати више око Нате Месаровић. Иначе, Рајко говори 6 језика, ми се поносимо таквим људима. Додуше можда ће и он да постане муцавац и то од данас, сви смо ми муцавци, важно је да они нису. Изволите ако имате неко пиатње?

Новинар: С обзиром да сте пустили неки снимак, где је био тај разговор и у ком својству се господин Цвијан сусрео са Натом Месаровић, ко вам је дао тај снимак?
Александар Вучић: Ко нам је дао тај снимак нећемо да вам кажемо, а што се тиче прве две ствари господин Цвијан се састао, кажи ти кад и где слободно

Владимир Цвијан: Значи, било је 10 марта, било је поподне, било је у згради у Ресавској 42, на позив Нате Месаровић. На њен позив је било, причали смо три сата, али ја више не бих говорио шта ту има на снимку, јер ћемо ми ово доставити тужилаштву па нека они виде шта ту има.
Новинар: А извините, шта ћете доставити тужилаштву? Ми смо чули део у коме се говори о ручку са господином Шабићем, ви сте госпођу Нату Месаровић оптужили да је она део те правосудне мафије, на овом делићу разговора се  не види...

Александар Вучић: Драга Тања, има ту више ствари које се помињу, биће достављена трака комплетна тужилаштву, а биће достављено и много других материјала. Ми, као што видите, идемо полако, али темељно и рекли смо да господин Цвијан неће да бежи из земље и неће да се склања, јер румени Томо Зорић треба да зна да кад му заповеде из ДС да се појави и саопшти нешто против било ког напредњака да је то много лепо и да је много паметно нешто урадио за своју странку, али много лоше урадио за своју земљу, не мора да брине уопште, добиће све папире које тражи и још много, много папира ће добити.

Новинар: А кад?
Александар Вучић: Па чим га буду позвали, побогу!

Новинар: Па тужилашто га је већ неколико пута позивало?
Александар Вучић. Звали га телефоном, чиме га звали? Прикупља се материјал веома озбиљан, ми ћемо део тога, чак можемо и да вам покажемо, али ће то  прво отићи у тужилаштво, а овим смо данас показали ко говори истину, Владимир Цвијан или Ната Месаровић. Извините, жао ми је што је нека истина погодила или заболела. Немојте да се љутите  због тога што Ната Месаровић није говорила истину, много нам је жао због тога.А што се тиче самог садржаја разговора, то нека државни органи гледају шта је све било и како. А што се тиче порекла траке, о томе нећемо да вам говоримо ни једну једину реч. Ја сам одговоран за порекло траке, нека тужилаштво тражи од мене, ја нећу ништа да им кажем. Е то је све што имам да вам кажем.

Новинар: Да ли је то кривично дело да неко снима разговоре председнице Врховног касационог суда?
Александар Вучић: Па погледајте докле сте ви у стању да идете? Значи више вам није важна истина. Ево ја сам крив, ја нисам снимао наравно, али ево, ја сам крив. Па како вас није бре стид људи, не мислим на вас лично, како није стид људе из власти, људе који више не знају шта да кажу, дакле имате директан доказ како лаже шеф правосуђа у Србији и јел постоји директнији доказ од овог?  Јел постоји дирекнији и јаснији доказ од тога? Али није то проблем, него одакле нам трака. Ево,  мени пала са неба.

Новинар: Ја морам да поставим питање. Ви сте овде пустили тонски снимак неког разговора за који тврдите да је, не знам, снимљен 10. марта, можда раније, можда касније...
Александар Вучић: Можда смо ми лагали, можда то није Ната Месаровић, можда и није 10. марта па нека вам сад каже да ли јесте или није, само нека вам то каже, а ја вам кажем - трака пала са неба. Ја сам рекао и ја одговарам за то, а не господин Цвијан, он не зна одакле је трака. Ја знам одакле је трака и ја нећу да им кажем одакле је трака, јер нећу да откривам људе који нам помажу у раскринкавању правосудне мафије. И можете да ме мучите, да ме сецкате на комаде, да ме хапсите,  никад неће чути име човека који ми је доставио траку. И људи који ме познају знају да говорим истину. А кључни је проблем у томе са каквим ми лажовима и преварантима имамо посла. И то је кључна ствар. Можда је неко монтирао гласове,  е за то треба да идем у затвор, али ако је истина да је она лагала, а као што видите истина је, е онда она треба да поднесе оставку.
Изволите ако имате још неко питање!

Новинар: Хтела бих да вас питам, сви знамо да је господин Цвијан врсни правник и да је писао и помагао у писању врло важних закона. Све уз поштовање да истина треба да изађе на видело, да ли Вас је  господин Цвијан саветовао о могућим последицама?
Александар Вучић:Господин Цвијан је рекао да је веома уплашен за моју судбину после овога што ћу данас да пустим, а ја сам му рекао да сам ја давно прежалио и себе и све друге који се супростављају тоталитарним режимима, тако да не бринем уопште. Мени је важно да је народ схватио ко говори истину, а ко лаже. Мене интересује суд народа, а не суд ДС-а. Е то је најважнија ствар коју сам данас имао да вам кажем.

Новинар: Да ли је Гури,  Горан Радосављевић, ново појачање СНС-а?
Александар Вучић: Не знам. Знам да помаже нашима у Аранђеловцу у кампањи,  али ништа више од тога. То је приватна ствар сваког појединца и то зависи од личне жеље сваког човека.

Новинар: Да питам, а везано је стан који је купио Томислав Николић за 400.000 евра и поставља се питање на који начин је он затворио ту финансијску конструкцију?
Александар Вучић: Мене то није нарочито интересовало, мене је интересовало одакле Вуку Јеремићу 600.000 евра у кешу да плати стан, само ме то интересовало. Пошто Тома Николић то нема, јер је продао свој стан за који сте га оптуживали да не продаје па вам сад смета што је продао, али ме страшно интересује одакле Вуку Јеремићу 600.000 евра за стан у кешу, а нико у јавности не сме да подигне прашину јер нико не сме ни да објави.

Новинар: Добро јел можете сад о стану Томислава Николића?
Александар Вучић: Дакле, сад причамо о стану Вука Јеремића, а о стану Томислава Николића чим се буде преселио пошто га поштено  купује својим новцем, за разлику од Вука Јеремића који плаћа кешом од 600.000 евра.

Новинар: А улица, је ли политички коректна? Име улице?
Александар Вучић: Нисам га ни питао нити знам где ће да буде, али знам да није извадио у кешу 600.000 евра као Вук Јеремић јер их нема. Иначе прашина се подигла по налогу Јасмине, Крлета, Туцка и Шапера, али су заборавили да напомену да је Вук Јеремић недавно у кешу дечко истресао 600.000 евра за свој станчић код Храма, али нико не сме да објави пошто је то забрањено.
Хвала вам најлепше!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung XYZ1004
Koga podržavam ? Ne podržavam ja ni DS ni SNS , to su dve stranke za koje 100 % necu glasati !

Da preformulisem  Smile - Koga predstavljas za bolju opicju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Koštunicu , al mrka kapa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Pa normalno da neces, pravo glasa imaju samo drzavljani Srbije.
Ti ipak vise volis radikale.
« Poslednja izmena: 21. Apr 2010, 16:58:50 od mrgudin »
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Do tebe još nije dospela vest o dvojnom državljanstvu , hebote ako si Radikal valjda znaš da citaš i imaš TV  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Напредњаци се озбиљно спремају за изборе ... и за промену то раде скупљајући кадар. Паметно
Preletači  su došli glave svojevremeno Koštunici, pa će verovatno i Tomi.Čak iz G17 pljus preleću kod čiča Tome u kolibu, odnosno stranku.

Toma će sam sebi doći glave. Jedna stvar je kad deklamuje napamet naučene fraze i deluje kao da je nakljukan  bensendinima, a sasvim druga stvar je kad ga isprovociraju pa izgubi kontrolu (kao onomad u skupštini) i onda Toma pokaže svoje pravo lice. Ono gadno, primitivno i divljačko lice, pokaže se u pravom svetlu, baš onakav kakav zaista jeste u duši i kakvim ga Srbija pamti zadnjih 20 godina.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Do tebe još nije dospela vest o dvojnom državljanstvu , hebote ako si Radikal valjda znaš da citaš i imaš TV Smile Smile Smile
Zbog toga treba menjati ustav pod hitno, da se precizno definise ko je drzavljanin Srbije, a ne sa kurta i murta ima pravo da glasa u Srbiji. A dotle, sto se mene tice, necu izlaziti na glasanje. Neka glasaju izbeglice i stranci.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1059
mob
Nokia 
Citat
Goran Radosavljević Guri, bivši šef Žandarmerije, uskoro će biti promovisan u novog člana Srpske napredne stranke.
Добро,за овог и не морам да питам шта су му били родитељи.....по ''националоности''.....!
Исто што и он!  Smile

А шта је са оном потерницом,а? Smile
Citat
Напредњаци се озбиљно спремају за изборе ... и за промену то раде скупљајући кадар.
''проверен'' кадар... Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1059
mob
Nokia 300
Citat
Tvrdim još od kada su se pojavili da je bolje glasati za Demokratsku stranku nego za njih , isto g... drugo pakovanje ... Mada moram priznati da su Demokrate 10 x bolje rešenje od njih , to je stranka koja ce ubrzo puci jer nemaju nikakav program osim programa da oni vladaju .
Nemoj molim te bas toliko u krajnost...Pa zute smo vec videli na delu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 571 572 574 575 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 01:05:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.