Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 17:33:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 565 566 568 569 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 720349 puta)
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Bosch pumpa
E u potpunosti se slažem. Nacisti su rođeni mrtvi, kazna im je život. Smile Smiley 1
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ма комунисти су били сјајни, а наши свештеници су "педофили", "лопови" и "мутљарои"... Одлични си се изразио на овој теми. Не треба ти много времена да попљујеш вјернике, а заштитиш пљачкаше и злочинце комунисте.     

шта ћу...гледам локално...у моје село поп тешка лоповчина и муљатор...отима беди кору хлеба из уста а нпр човек који је годинама био партијски лидер у месној заједници за време комунизма сада живи са пензијом од 20.000 ,обрађује земљу...живи пензионерски и поштено...сви га и дан данас поздрављају на улици...тешки злочинац Smile

а поп,душа од човека,наплаћује 20.000 породици да одржи опело Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Nokia 
Citat
али сам чуо једног пацијента који нпр говори "срБски"...то је онај што би клао ако србин није православац...
Citat
ја сам комплетну слику о теби стекао кад си изнео своје ставове о инвалидима и животињама...прави православац...фуј
још један обрадовић...
је л' ти то видиш два обрадовића...
Citat
или си и ти један од оних православних талибана
је су глупи ти талибани,нешто се боре,па се ку*че....гину,за шта....кажу за свој народ....што не желе да виде како им динкићи,ђелићи,марковићи,ђукановићи,цветковићи.... распродају земљу...
треба да се угледају на Тому....
Тому,јевропејца....
како се зове онај цига што се продао за једну грађевинску дозволу...
камелеони....дуг језик...и палаца....а крљушт....од црвене,преко жуте у плаву...
Citat
Одлични си се изразио на овој теми.
нешто га је разљутило,и  не би да је нешто што сам ја написао....
Citat
Nacisti su rođeni mrtvi, kazna im je život.
Smile
могуће... Smile
Citat
а поп,душа од човека,наплаћује 20.000 породици да одржи опело
за сарану је потребна само извештај од мртвозорника и потврда од локалног комуналног предузећа... Smile
Citat
који је годинама био партијски лидер у месној заједници за време комунизма сада живи са пензијом од 20.000 ,обрађује земљу...живи пензионерски и поштено...
и шта каже....шта каже он за Тому? Smile
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 23:42:02 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Е па ето, националисти који су ошинули суштину национализма и православци који су ошинули суштину павославља... Такви те онда прозову да си дете комуниста велеиздајник ђубре смрад лдповац а ови други те продову да си фашиста да мрзиш мањине и све људе света да си нетолерантно ђубре.... и кад их све на гомилу скупиш ето гомиле гована коју су комунисти изасрали. А најјача фора је кад они критикују комунисте и уче људе како бити Србин и како бити православац Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
за сарану је потребна само извештај од мртвозорника и потврда од локалног комуналног предузећа...

па и није ако си православац...треба ти и то а и попина дневница за пар минута лелемудања Smile

Citat
нешто га је разљутило,и  не би да је нешто што сам ја написао....

ма какви...само ми је интересантан ум који каже да деца треба да се покају за неке поступке које су чинили њихови родитељи....стварно мораш бити...хммм...специјалан...па да тако нешто напишеш Smile

IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35

ма какви...само ми је интересантан ум који каже да деца треба да се покају за неке поступке које су чинили њихови родитељи....стварно мораш бити...хммм...специјалан...па да тако нешто напишеш Smile

deca nemaju razloge da se "kaju" za postupke svojih roditelja ako su im (roditeljima) ti postupci doneli korist ,a josh manje ako isti postupci donose korist i deci .

u konkretnom sluchaju , chlan LDP ili DS nema potrebe da se kaje shto je njegov otac bio funkcioner KPJ - tada se lepo zivelo od komunizma , danas od (j)evropejstva i to je to .

tek ako mi ostali sprecimo gore navedene parazite da ostvaruju svoj parazitski model , oni ce mozda pocheti da se "kaju" - pod pritiskom okolnosti .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Nokia 
ошинути... Smile
Citat
Такви те онда прозову да си дете комуниста велеиздајник ђубре смрад лдповац
кога ти браниш сво време? Smile
Citat
А најјача фора је кад они критикују комунисте и уче људе како бити Србин и како бити православац
Smile
Citat
треба ти и то а и попина дневница за пар минута лелемудања
а зашто кад ''Бога нема''... Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

deca nemaju razloge da se "kaju" za postupke svojih roditelja ako su im (roditeljima) ti postupci doneli korist ,a josh manje ako isti postupci donose korist i deci .

u konkretnom sluchaju , chlan LDP ili DS nema potrebe da se kaje shto je njegov otac bio funkcioner KPJ - tada se lepo zivelo od komunizma , danas od (j)evropejstva i to je to .

tek ako mi ostali sprecimo gore navedene parazite da ostvaruju svoj parazitski model , oni ce mozda pocheti da se "kaju" - pod pritiskom okolnosti .

ти говориш о уској групи људи...нксамсј и православац говоре о свој оној деци чији је бар један родитељ био комуниста...да ли ти је јасно колико је њихов став поремећен?

нксамсј...питај православце...што се мене тиче...бога нема и то без наводника
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 23:56:37 od mrgec »
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
кога ти браниш сво време? Smile

Људе који су здрави и прави иако су им родитељи били комуњаре (функционери или су само подржавали тај систем, тотално небитно, значи комунисти у души). Има брате и таквих. Или и ти верујеш у ову Месершмитову тезу о генетском коду Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50041
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24

Како ти уско резонујеш...  Smile Па онда су бар 60% људи у Србији специјалци, јелте јер су и православци; а у православном хришћанству је централно учење да се отачки гријеси преносе на потомке..    
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 565 566 568 569 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 17:33:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.