Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 23:20:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 566 567 569 570 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 720216 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
а у православном хришћанству је централно учење да се отачки гријеси преносе на потомке..    

А ко суди о тим греховима? Ти? Јел теби неко треба да окаје грехе ил Богу?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ма какви...само ми је интересантан ум који каже да деца треба да се покају за неке поступке које су чинили њихови родитељи....стварно мораш бити...хммм...специјалан...па да тако нешто напишеш Smile

Како ти уско резонујеш...  Smile Па онда су бар 60% људи у Србији специјалци, јелте јер су и православци; а у православном хришћанству је централно учење да се отачки гријеси преносе на потомке..    

значи....тата убије човека а син иде да робија?
мани се...уради нешто корисно...положи возачки
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Tomislav Nikolić potvrdio za Press
Potvrdio: Kupio stan od 156 m2 za 390.000 evra!

Lider SNS-a Tomislav Nikolić izjavio je za Press da je novi stan od 156 kvadrata (u izgradnji) na Novom Beogradu u okolini Starog Merkatora platio čitavih 390.000 evra!

Da bi kupio novi stan, u kome će živeti sa suprugom Dragicom, Nikolić je, kako kaže, prodao stari stan i podigao kredit od 200.000 evra u Hipo banci.

Lider SNS-a je, podsetimo, prodao svoj stan u ulici Zorana Đinđića jer je obećao da mu u ličnoj karti neće stajati ime ubijenog predsednika DS-a i Vlade Srbije. Ovaj stan od 97 kvadrata, kako je ranije potvrdio za Press, prodao je za 2.000 evra po kvadratu, odnosno za ukupno 194.000 evra.

Kredit i godine

- Kupio sam stan na Novom Beogradu koji ima oko 156 kvadrata. Stan je u izgradnji i biće, prema dogovoru, samo delimično dovršen jer sam svesno ostavio da neke radove završim sam. Ja ću postaviti pločice, parket, jer tako mogu jeftinije da prođem. Novi stan sam platio 2.500 evra po kvadratu i kupio sam ga novcem od prodaje starog stana, plus sam podigao kredit kod Hipo banke od 200.000 evra. I taman... Sve sam prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije - priča Nikolić. On dodaje da trenutno živi „u jednoiposobnom stanu prijatelja", a da će detalje kupovine i tačnu adresu da otkrije u avgustu, kada očekuje useljenje.

- Mislio sam da preseljenje i prodaja idu istovremeno, ali nije moglo. Kako cene nekretnina u Beogradu padaju, morao sam stan da prodam ranije kako bih platio izvođaču radova, jer sam mogao da dođem u situaciju da ni sa ovim kreditom ne mogu da kupim novi stan. Da sam još čekao sa prodajom stana, novi bi me koštao još nekih 300 evra po kvadratu, a to ne bih mogao da platim - kaže Nikolić.

U Hipo banci nisu želeli da govore o kreditu koji je kod njih podigao Tomislav Nikolić. Portparol banke Rade Šević kaže da „nisu spremni medijima da pruže podatke o kreditu".

- Bilo kakvi podaci, da li neko jeste ili nije klijent naše banke, a pogotovo poslovni odnos je poslovna tajna banka - kaže Šević.

Međutim, na zvaničnom sajtu Hipo banke, gde se nalaze uslovi za dobijanje stambenog kredita, piše da bi poslednja rata kredita morala da bude isplaćena do 65. godine korisnika kredita. Kako Nikolić danas ima 58 godina, prosto nije verovatno da je od Hipo banke kredit od 200.000 evra dobio na sedam godina! I pored ovih činjenica, Šević nije želeo da otkrije da li je šef naprednjaka dobio kredit pod specijalnim uslovima i da li je on „specijalni klijent".

- U Hipo banci, kao i u svakoj drugoj, postoje povlašćeni klijenti. Nemaju svi isti tretman u zavisnosti koliko je dugo neko klijent banke, kakvo je njegovo poslovanje, da li je individualni ili korporativni klijent...

Muka sa ciframa

Postoji još jedna nedoumica u vezi s kreditom Nikolića, a to su njegova primanja. Lider SNS-a, koji je stalno zaposlen u Skupštini Srbije, mesečno prima 115.000 dinara, u šta su uračunati plata i paušal. Kako se stambeni kredit može plaćati najviše 50 odsto od primanja, a to je 57.500 dinara, odnosno 575 evra, to je mala suma za ratu kredita od 200.000 evra, čak i ako je uzet na 30 godina!

Ni sam Nikolić ne želi da otkrije detalje kredita...

- To je već moja muka, a ne znam da li je politika banke da otkriva detalje - kaže Nikolić. 

----------------------
Izvor: pressonline.rs
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50033
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
а у православном хришћанству је централно учење да се отачки гријеси преносе на потомке..    

Ја немам право да судим атеистима јер нисам већи праведник од њих, али је са друге стране потпуно увредљиво када чујем да ће ме мргец стрпати у лудачку кошуљу...  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35

ти говориш о уској групи људи...нксамсј и православац говоре о свој оној деци чији је бар један родитељ био комуниста...да ли ти је јасно колико је њихов став поремећен?

poshto ovo nije religijski pdf  , mozemo da kazemo da postoje dve vrste komunista :

- jedni (vecina) koji se kaju shto su bili komunisti ,jer im to nije donelo nishta , chak su i izgubili . u tom smislu i njihova deca okajavaju njihove grehe .

- drugi (manjina) koji su se komunizmom okoristili . njihova deca su danas (j)evropejci . oni se ne kaju . da li ce ih stici "bozija kazna" zavisi od naroda (glas naroda - glas boga  Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Nokia 
Citat
ти говориш о уској групи људи...нксамсј и православац говоре о свој оној деци чији је бар један родитељ био комуниста...да ли ти је јасно колико је њихов став поремећен?
ма одлично....
да ли тебе неко тера да у било шта верујеш...
Ја сигурно не...
Ено,прочитај Глембајеве...како су завршили....да некажем...ОШИНУЛИ...и мирослав је био ваш,неверник и незнаБожац,али је зно неке Истине...
Citat
Или и ти верујеш у ову Месершмитову тезу о генетском коду
Знам да се добро-добрима враћа,а зло-....!
Citat
родитељи били комуњаре (функционери или су само подржавали тај систем, тотално небитно, значи комунисти у души)
и шта о томе кажу Мате из Сиња,Алмир и Есма из Тузле,Ариф из Подујева,и Јанеза из Марибора...
је л' се сете Ђевђелије '60....
и да није било ових талибана....тј.праволаваца...још би капали амерички кредити...
Citat
Kredit i godine

- Kupio sam stan na Novom Beogradu koji ima oko 156 kvadrata. Stan je u izgradnji i biće, prema dogovoru, samo delimično dovršen jer sam svesno ostavio da neke radove završim sam. Ja ću postaviti pločice, parket, jer tako mogu jeftinije da prođem. Novi stan sam platio 2.500 evra po kvadratu i kupio sam ga novcem od prodaje starog stana, plus sam podigao kredit kod Hipo banke od 200.000 evra. I taman... Sve sam prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije - priča Nikolić. On dodaje da trenutno živi „u jednoiposobnom stanu prijatelja", a da će detalje kupovine i tačnu adresu da otkrije u avgustu, kada očekuje useljenje.
колика је овде рата кредита...
кад ће то да отплаћује...
а боли га туки...све ће то народ позлатити...само нек тита устане из гроба и повеже несврстане...у чвор...
......
а да се наљутио јесте...чим иде около и жали се... Smile
« Poslednja izmena: 20. Apr 2010, 00:28:53 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Ја немам право да судим атеистима јер нисам већи праведник од њих, али је са друге стране потпуно увредљиво када чујем да ће ме мргец стрпати у лудачку кошуљу...  

а посебно је увредљиво кад ти инвалидима сугеришеш да купе колица на ракетни погон Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50033
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24

а посебно је увредљиво кад ти инвалидима сугеришеш да купе колица на ракетни погон Smile

Добро, претјерали смо обоица.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Nokia 
„Naš je posao da menjamo Srbiju"

Veoma čudan osećaj je ćuti rečenicu iz naslova, i to kako je izgovara Aleksandar Vučić. Pa onda, nastavak: „Ako ste došli da biste čuli prljave reči o predsedniku Srbije i njegovim saradnicima, to se neće dogoditi"

Hvala mu na tome! Hvala mu što nam ništa nije otkrio o predsedniku i pogotovo što nam ništa nije otkrio o njegovim saradnicima. Verujem da su i oni odahnuli...

Dojučerašnji državni službenik, stanoviti V.C., postao je juče novi član Srpske napredne stranke. Kažu, smeši mu se i funkcija, nadam se da će mu Vučić naći neko lepo mesto. Možda može da ga zameni kod Lee Kiš u Jutarnjem programu TV Pink vikendom ili kod one male Radenkovićke. U stvari, nadam se da će da ga zameni, jer ja ne mogu više da ga gledam na malom ekranu. Nisam njega, kao i pretužnog Nikolića viđao toliko često ni u ona srećna vremena, kada su delili vlast sa socijalistima, koja je cela nacija duboko potisnula u najskrivenije kutke sećanja. Da sam zloban sad bih napisao onu staru narodnu - vuk dlaku menja, ali ćud nikada i prisetio se svih funkcija koje su ova dvojica obavljali u zločinačkom poduhvatu nad celokupnim srpskim, i ostalim narodima i narodnostima, devedesetih godina prošlog veka. Ali, neću... To nisu isti ljudi više, promenili su se, sazreli, omakne im se ponekad psovka i pretnja, ali naučili su i da se izvinjavaju i da prihvataju kritiku, pogotovo onu dobronamernu. Sad obilaze diplomate, pokazuju svoje novo evropsko lice, obećavaju ono što strancima niko u Srbiji još nije obećao. Brine me samo, kad im se Šešelj vrati, kako će se snaći? Hoće li mu umeti odgovoriti?
Elem, taj stanoviti gospodin V.C., dojučerašnji državni službenik blizak Kabinetu predsednika Srbije, postao je juče član Srpske napredne stranke. Nestranačka ličnost, porodičan čovek, stručnjak u svojoj oblasti, jedan od onih milion ljudi nezadovoljnih aktuelnom vlašću i svestan da bez stranke ne može uspeti u životu. Jedan od miliona sa kojima su Vučić i Nikolić i njihov politički otac Šešelj naučili da se igraju, jedan od onih koje će laufer da pojede, čim se ukaže potreba.

www.pressonline.rs
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Tomislav Nikolić potvrdio za Press
Potvrdio: Kupio stan od 156 m2 za 390.000 evra!

Lider SNS-a Tomislav Nikolić izjavio je za Press da je novi stan od 156 kvadrata (u izgradnji) na Novom Beogradu u okolini Starog Merkatora platio čitavih 390.000 evra!

Da bi kupio novi stan, u kome će živeti sa suprugom Dragicom, Nikolić je, kako kaže, prodao stari stan i podigao kredit od 200.000 evra u Hipo banci.

Lider SNS-a je, podsetimo, prodao svoj stan u ulici Zorana Đinđića jer je obećao da mu u ličnoj karti neće stajati ime ubijenog predsednika DS-a i Vlade Srbije. Ovaj stan od 97 kvadrata, kako je ranije potvrdio za Press, prodao je za 2.000 evra po kvadratu, odnosno za ukupno 194.000 evra.

Kredit i godine

- Mislio sam da preseljenje i prodaja idu istovremeno, ali nije moglo. Kako cene nekretnina u Beogradu padaju, morao sam stan da prodam ranije kako bih platio izvođaču radova, jer sam mogao da dođem u situaciju da ni sa ovim kreditom ne mogu da kupim novi stan. Da sam još čekao sa prodajom stana, novi bi me koštao još nekih 300 evra po kvadratu, a to ne bih mogao da platim - kaže Nikolić.

U Hipo banci nisu želeli da govore o kreditu koji je kod njih podigao Tomislav Nikolić. Portparol banke Rade Šević kaže da „nisu spremni medijima da pruže podatke o kreditu".

- Bilo kakvi podaci, da li neko jeste ili nije klijent naše banke, a pogotovo poslovni odnos je poslovna tajna banka - kaže Šević.

Međutim, na zvaničnom sajtu Hipo banke, gde se nalaze uslovi za dobijanje stambenog kredita, piše da bi poslednja rata kredita morala da bude isplaćena do 65. godine korisnika kredita. Kako Nikolić danas ima 58 godina, prosto nije verovatno da je od Hipo banke kredit od 200.000 evra dobio na sedam godina! I pored ovih činjenica, Šević nije želeo da otkrije da li je šef naprednjaka dobio kredit pod specijalnim uslovima i da li je on „specijalni klijent".

- U Hipo banci, kao i u svakoj drugoj, postoje povlašćeni klijenti. Nemaju svi isti tretman u zavisnosti koliko je dugo neko klijent banke, kakvo je njegovo poslovanje, da li je individualni ili korporativni klijent...

Muka sa ciframa

Postoji još jedna nedoumica u vezi s kreditom Nikolića, a to su njegova primanja. Lider SNS-a, koji je stalno zaposlen u Skupštini Srbije, mesečno prima 115.000 dinara, u šta su uračunati plata i paušal. Kako se stambeni kredit može plaćati najviše 50 odsto od primanja, a to je 57.500 dinara, odnosno 575 evra, to je mala suma za ratu kredita od 200.000 evra, čak i ako je uzet na 30 godina!

Ni sam Nikolić ne želi da otkrije detalje kredita...

- To je već moja muka, a ne znam da li je politika banke da otkriva detalje - kaže Nikolić.

----------------------
Izvor: pressonline.rs

Dok obican narod zvace suvu koru 'leba ovaj podize kredit na dvesta hiljada evra jer mu "fali" za palatu. Polako mu se izmice i jedini adut zbog kojeg je dosad ovaj napaceni narod glasao za njega - verovali su da ne krade kao vlast, a ono ispade da materijalno bolje stoji od aktuelnog predsednika, premijera, ministra ekonomije i Cede zajedno. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 566 567 569 570 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 23:20:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.