Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 18:54:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 544 545 547 548 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 721408 puta)
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50096
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Tomislav Nikolic gostuje sutra na fokus radiu u 11 časova.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
СНС и НС у понедељак предају милион потписа Цветковићу

Конференција за новинаре, 07.04.2010
Александар Вучић: Даме и господо новинари, желимо да вас обавестимо да ће Српска напредна странка и Нова Србија у понедељак 12. априла тачно у 12 часова дати на увид потписе прикупљене од грађана Србије председнику Владе Републике Србије и члановима Владе који за то буду заинтересовани. Ићи ћемо у Немањину 11, зграду Владе Републике Србије да те потписе предамо, ићи ћемо заједнички зато што мислимо да то није страначка ствар већ је то ствар свих наших грађана, целокупног народа, свих људи који желе промене, који желе другачију енергију у друштву и држави и уверени смо да представници режима неће моћи да се понашају једнако бахато и осионо као што су се понашали до  данас. Истовремено вас обавештавам да ће Томислав Николић упутити писмо председнику Владе Републике Србије господину Цветковићу са жељом и намером да га обавести када и у које време предајемо потписе у Влади и, не само да предајемо потписе, већ и репрезентујемо више од милион људи који су то својим потписима и личним подацима поткрепили и очекујемо да председник Владе прими делегацију коју би чинили Томислав Николић и Велимир Илић. Да ли ће то председник Владе прихватити или не, то ћемо да видимо. У сваком случају, наша је намера да цивилизованим, демократским путем покушамо да остваримо за грађане Србије оно што је њихова жеља, оно што је њихова намера и оно што је добро за нашу земљу. Дакле, у тренутку када је главна вест за нашу власт како ћемо да имамо и чиповане здравствене књижице од 2012. године у тренутку када немамо плафоне у нашим болницама, када се чека по годину дана на магнетну резонанцу, у тренутку кад ниједан од савременијих апарата није стигао у Србију, они размишљају како ће да украду паре на новим здравственим књижицама. Исто то раде и са новим возачким дозволама и једино чиме се неко у земљи бави то је, што би наш народ рекао, говорим о људима из власти, то је комбинација, само да направе неку комбинацију, само да негде нешто за себе узму, а баш их брига за народ и грађане, зато људи желе промене и зато ћемо ми ово заједнички извести, заједнички направити, заједнички урадити. Биће ту, видећете, и један озбиљан број људи који ће подржати ту предају потписа, а ми очекујемо да тако и наставимо.Уколико одговор власти буде бахат и осион ми ћемо у договору са представницима НС и других опозиционих странака размишљати и о будућим корацима, наравно који ће увек бити спроведени на миран, демократски начин, цивилизован начин, онакав какав нам и приличи.
Хвала вам, замолио бих потпредседницу НС Дубравку Филиповски да вам се обрати, а после можемо да 
одговарамо на сва ваша питања, изволите.одговарамо на сва ваша питања, изволите.
Дубравка Филиповски: Хвала, поштовани представници медија добар дан и у моје име. Желим да вам кажем, а ви то врло добро знате, да милион потписа је јасна порука владајућој коалицији да грађани Србије желе промене. Разлога за то сваким даном је све веше, 175 људи на дан остаје без посла, 1000 евра бесплатних акција свело се на 1700 динара, „Телеком“ се продаје, а ми од владајуће коалиције свакодневно слушамо информације да ли је Србија изашла из кризе, да ли није и који су путеви. Значи, једно потуно конфузно стање у којем се Србија налази мора бити прекинуто. Ова власт, владајућа коалиција, нема аргументе против расписивања избора а ових дана врло интезивно игнорише наше захтеве за расписивањем избора. Ми сматрамо да је критична тачка постигнута, да је она врло близу, да ових милион потписа то јасно говори, а на то што је најбитније указује и расположење грађана и истраживање јавног мњења. Дакле, као што је Александар рекао, ми ћемо заједно у понедељак у 12 часова предати потписе премијеру. Очекујемо позитиван одговор премијера, очекујемо да, попут неких политичара, председница Скупштине Славица Ђукић Дејановић схвати важност ових потписа и жељу грађана и очекујемо да будемо удостојени и примљени. Уколико се то не деси, договорићемо се и о томе ћемо вас обавестити. Хвала вам
Aлександар Вучић: Ја бих додао само једну ствар када је реч о изборима, знате, ми можда немамо и нисмо у могућности да заврнемо кошуљу до рамена као председник Републике и нисмо у стању да показујемо мишиће на начин на који их он показује, али би било добро да те мишиће не показује грађанима Србије већ да учине нешто тим и таквим мишићима у корист грађана Србије. Избори би били најбољи за грађане, јер управо људи у овој земљи хоће промене и сити су овакве власти, сити су нових економских чуда Млађана Динкића, сити су крађе и пљачке. Људи хоће нешто другачије, нешто ново, озбиљније, поштеније и одговорније. Изволите ако имате неко питање!

Новинар: Питање за госпођу Филиповски. Све мање акција организујете са ДСС, значи ли то да сте све више ближи СНС  и да ли се ограђујете од ДСС?
Дубравка Филиповски: СНС, НС и ДСС имају један заједнички циљ, а то су ванредни парламентарни избори и ми ћемо тај циљ остварити. ДСС је подржала акцију прикупљања потписа наше две странке, али није учествовала у самом чину прикупљања због тога што су умали ванредну скупштину и то је разлог због чега они не учествују заједно са нама. У самој акцији прикупљања имамо и њихову подршку и ту нема никаквих проблема. И СНС и ДСС и НС морају водити рачуна о интересима грађана, нема ту сујете, Србија мора бити свима нама на првом месту.

Александар Вучић: Дубравка генијално одговара, немам шта ни да додајем ни да одузимам. Ми очекујемо и представнике ДСС на том скупу и упутићемо позив.

Новинар: А Војислава Коштинуцу да ли ћете звати заједно да иде са господином Николићем и Илићем?
Александар Вучић: Не мислим да је реално очекивати да се појави у понедељак јер није био на претходоном скупу, али за све наредне акције ћемо га позвати, зашто да не! Ми желимо добру сарадњу у верујемо да ћемо имати добру сарадњу у опозиционом блоку, дакле наша је намера да се изборимо за изборе, да се изборимо за промене у Србији и ту ћемо наше личне и политичке сујете спуштати на најнижи могући ниво.

Новинар: Ко је ту сујетан?
Александар Вучић: Па свако од нас, а ја кажем да свако од нас мисли да је најмање сујетан, али ја не критикујем никога већ себе пре свега и нашу странку. Уверен сам да у будућности то код нас нећете моћи да приметите. А ово о чему је говорила госпођа Филиповски, око расположења грађана, ја бих запитао вас са Б-92, пошто вас поштујем много више него оне са РТС, нисам то рекао иронично већ стварно, а како то да немате 4 месеца ниједно релевантно истраживање јавног мњења у медијима? Да вам ја кажем зашто!Има и најновије истраживање, па повећала се предност СНС у односу на ДС, дакле она је у јануару била 3,8%, у фебруару је била 4,2%, а питајте колика је сада разлика између првопласираног и другопласираног!? Па више од 5%. Али како да вам кажем, интересантно ми је да никог не интересује шта кажу истраживачи јавног мњења на које сте се позивали сваких месец дана. Ако се сећате, већ 4 месеца, ја то не могу да видим ни на једној телевизији, не могу да видим нигде и нико нигде неће моћи да види зато што неког не интересује шта народ заиста мисли. Ево гледали смо сада истраживање „Нина медије“ поводом појављивања у штампаним медијима. Испоставило се да је СНС убедљиво најјача странка у Србији шеста по присутности у штампаним медијима. Кад би било у електронским медијима били бисмо шеснаести, пошто има 14 владајући странка, односно 17 отприлике. А видите како се понаша државна телевизија, ми ћемо уверен сам умети да пронађемо најбољи заједнички одговор и на такво понашање државне телевизије коју не плаћају само симпатизери ДС, Г17+ већ је у много већој мери плаћају наши симпатизери. Е извините, та телевизија се не понаша као телевизија свих грађана. То је све што могу да кажем.
Изволите ако имате још неко питање. Дакле, у 12 сати у понедељак испред Владе Републике Србије, а у току дана ми ћемо упутити писмо са потписом господина Николића за премијера Цветковића.

Новинар: Извините, да ли ће бити неког скупа испред зграде Владе?
Александар Вучић: Мислим да ће доћи људи који ће доћи да подрже. Не мислим да ће то бити митинг, али ако ме питате очекујем неколико хиљада људи да дође.

Новинар: Ако вас премијер прими какав одговор очекујете од њега?
Александар Вучић: Уколико прихвати разговор показаће један озбиљнији приступ и један озбиљнији однос и према опозицији и према грађанима Србије. То би било добро за њих да прихвате. Истовремено, ми ћемо разговарати и о свему  у Србији што се догађа, о путевима и начинима изласка земље из кризе. Можда ће премијер изнети неке друге аргумент, али разговор је веома важан и после тог разговора добићете закључке и једних и других, али мислим да не постоји ниједан разлог да председник Владе такву врсту разговора одбије, посебно што је његов посао да прими и када дође 5-6 људи или 10 радника, а не када дођу репрезенти 1.000.000 грађана Србије.

Дубравка Филиповски: Милион потписа је за поштовање, ја очекујем да премијер Цветковић то схвати и да на неки начин смањи изјаве ових дана актуелних политичара из владајуће коалиције који показују охолост и надменост тиме што покушавају да умање значај тих прикупљених милион потписа. Знате, није у реду рећи: „Можете ви да скупите и 2.000.000 потписа, али ми имамо 126 посланика“.  То заиста говори да ова Влада не уважава реалност у којој грађани Србије живе и показује, као што сам рекла, једну охолост и надменост која не иде њима на руку већ говори о њима које циљеве имају тако да очекујем да премијер Цветковић мудро поступи и у понедељак у 12 часова прими Томислава Николића и Велимира Илића и директно од њих чује разлоге због којих они желе састанак са њим.

Александар Вучић: Ја мислим да је важна још једна ствар да се истакне, пошто постоје наравно новинари који су у време Милошевића водили кампању против такве и  те власти, само размислити да се не чудите ма на којој страни били зашто грађани Србије на овакав начин рагују. Реагују зато што слушају невероватно бахате поруке представника режима,  а људи просто то нити желе, нити заслужују, нити хоће да слушају. Та прича као можете да донесете 2.000.000 потписа, баш нас брига јер нас је 126, то никад ни у једној земљи се није десило зато што легитимитет увек је јачи аргумент од легалитета, а на крају тај легитимитет добије и свој легалитет. Дакле, ако ви имате већину грађана Србије који су за одређене политичке опције или већину грађана Србије који су за изборе можете да одуговлачите месец, три или шест на крају ће се то остварити. Њихова нервоза и хистерија наспрам наше смирености и трпељивости, трпељивости чак у њиховим медијима који воде свакодневно кампању против нас где им се смејемо у лице, отприлике на све лудости и измишљотине које пласирају, и опет им не вреди ништа. Са сваким новим истраживањем још се јаче хватају за главу, чупају косе, не знају шта ће. Мислим да ће сутра бити презентација или у петак у Председништву, па не знам да ли би то неко могао да слика да ли ће бити подизање рукава или неће.

Хвала вам најлепше!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Smile
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Neprocenjivo  Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Табаковић: Динкић ми рекао да сам џукела

Бета, 07.04.2010. - Јоргованка Табаковић из посланичке групе Напред Србијо изјавила је данас да јој је министар економије Млађан Динкић, након што је за скупштинском говорницом изнела низ критика на његов рачун, пришао и рекао да је "џукела".
"Желим да упутим протест због врло непријатне ситуације коју сам први пут доживела, а прошле године сам напунила 50 година, скупштински сам посланик од 1992. године са кратком паузом од три године. И први пут сам доживела да ми у скупштинској сали приђе министар и моју дискусију заврши коментаром џукело једна", казала је Табаковић новинарима.

Она је током расправе у републичком паралменту рекла да има доказе о преносу средстава у Институт за социјална и економска истраживања, где је заменик Управног одбора мајка Млађана Динкића и да има доказе да је отац државног секретара Небојше Ћирића примио отпремнину кад је одлазио из Агенције за приватизацију где је радио свега неколико месеци.
"Казао ми је да није истина то што сам рекла о његовој мајци и Ћирићевом оцу, а није га заболело то што сам рекла о 12 трудница које су стављене на списак за отказ, о аутомобилима које користи, о разним злоупотребама и кршењима закона у Агенцији за приватизацију", казала је Табаковић новинарима у скупштини.

Она је рекла да је Динкића, међутим, заболела чињеница о којој постоје докази о преносу средстава на институте где је његова мајка заменик председника управног одбора, а о чему има документа.
Табаковић је рекла да има и документа да је Ћирићев отац радио неколико месеци у Агенцији за приватизацију и да је примио отпремнину.

Истакла је да није уплашена, али да Србија треба да буде уплашена пошто има министра који посланику каже "џукело једна".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Табаковић: Динкић ми рекао да сам џукела

Бета, 07.04.2010. - Јоргованка Табаковић из посланичке групе Напред Србијо изјавила је данас да јој је министар економије Млађан Динкић, након што је за скупштинском говорницом изнела низ критика на његов рачун, пришао и рекао да је "џукела".
"Желим да упутим протест због врло непријатне ситуације коју сам први пут доживела, а прошле године сам напунила 50 година, скупштински сам посланик од 1992. године са кратком паузом од три године. И први пут сам доживела да ми у скупштинској сали приђе министар и моју дискусију заврши коментаром џукело једна", казала је Табаковић новинарима.

Она је током расправе у републичком паралменту рекла да има доказе о преносу средстава у Институт за социјална и економска истраживања, где је заменик Управног одбора мајка Млађана Динкића и да има доказе да је отац државног секретара Небојше Ћирића примио отпремнину кад је одлазио из Агенције за приватизацију где је радио свега неколико месеци.
"Казао ми је да није истина то што сам рекла о његовој мајци и Ћирићевом оцу, а није га заболело то што сам рекла о 12 трудница које су стављене на списак за отказ, о аутомобилима које користи, о разним злоупотребама и кршењима закона у Агенцији за приватизацију", казала је Табаковић новинарима у скупштини.

Она је рекла да је Динкића, међутим, заболела чињеница о којој постоје докази о преносу средстава на институте где је његова мајка заменик председника управног одбора, а о чему има документа.
Табаковић је рекла да има и документа да је Ћирићев отац радио неколико месеци у Агенцији за приватизацију и да је примио отпремнину.

Истакла је да није уплашена, али да Србија треба да буде уплашена пошто има министра који посланику каже "џукело једна".

Slazem se s Dinkicem da je ona dzukela, napujdana od Nikolica da tamo sere i pominje coveku majku. Ajde sto se medjusobno napucavaju i seru, lazu, al porodica je porodica. Nemojmo ici toliko nisko.
« Poslednja izmena: 08. Apr 2010, 13:58:23 od kvlade »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
Citat
Slazem se s Dinkicem da je ona dzukela

ахам....а говор мржње ово,оно...ништа? Smile
« Poslednja izmena: 08. Apr 2010, 14:04:16 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Citat
Slazem se s Dinkicem da je ona dzukela

ахам....а говор мржње ово,оно...ништа? Smile

Jel' mozes dokazati da joj je to rekao? Smile Nije valjda da cemo da sudimo po rekla-kazala jos ako znamo da to dolazi od najvecih lazovcina u Srbiji. Ja Dinkicu verujem da ju je samo nazvao lazljivicom i nista drugo, a ovi su onda hteli da naprave incident pa poceli da izmisljaju i izoblicavaju sve sto je rekao. Vidis da su tri-cetir puta menjali sopstvene iskaze. Prvo je Nikolic rekao da joj je psovao i pretio (ne mogu se setiti al' nikakve veze sa "dzukelom"). Potom je jedan drugi poslanik ispricao sasvim drugo, da bi na kraju ova opajdara ispricala sasvim trece. Da sve bude jos bajnije, predsednica skupstine Djukic-Dejanovic rece da je imala uvid u navodni "incident" i da je videla vise toga sto ne ide u prilog SNS nego samom Dinkicu. Toliko o tome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50096
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Toma ce nam biti novi premijer.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Vazna da je on postao novi covek. Seselj ga je sputavao. Smile

Seronja najobicniji. SNS - partija beskicmenjaka. Zalazu se za politikantstvo i demagogiju. Predsednik stranke dvaput porazeni predsednicki kandidat u vec poodmaklim godinama, zamenik covek koji je pre politike cistio bazene. Divne li druzeine! E moja zemljo ako ce ovo da ti vlada! Smile

Smile

Novi srpski premijer Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 544 545 547 548 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 18:54:19
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.