Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 21:03:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 308 309 311 312 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 716095 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
ODMAH posle lokalnih izbora u Zemunu, Voždovcu i Kosjeriću, pozvaću Tadića i Koštunicu da napravimo koncentracionu vladu koja će voditi državu do sledećih parlamentarnih izbora - otkriva za "Novosti" lider SNS Tomislav Nikolić.
Воздра!

Земунац а што би бирали? Правимо неку своју демократију, боле нас туки. Знаш какав ти је народ, патријархалан, традицијом опијен, пркосан, па онда на томе прави државу. Не да му кажеш да је због тога глуп, већ му кажи да ће то бити врховна вредност и у будућој држави и терај. Копирај закон о здравству од Јохана, правне законе од Кевина, неки смисли сам... Ето државе. Али један једини проблем имамо због којег, како сам лепо кажеш, лутамо ко гуске у магли - немамо нацију. Немамо! А треба да правиш националну државу. Па како? Прво национално освестиш народ од онога што је комунизам урадио, што овде стално причају Летач и Шкорпи, а што Тадићу не пада на памет да ради јер је и сам комунистичко смеће, па онда правиш српску државу. Онда ћеш, кад будеш поново био Србин,  знати шта је Србин, какав је то човек, и моћи ћеш да му правиш државу. Ова сад држава одговара половини народа, а половини не одговара. Кад их све освестиш, подведеш под 'Србин', знаће и они шта хоће, а и ти ћеш им лакше направити државу, односно апарат који ће да им буде удобан и функционалан.
« Poslednja izmena: 14. Maj 2009, 14:17:44 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02

Poenta je što nemaš treću opciju nego su ti sve ovi Shkorpijevi kardeljevci. I ne boj se ništa, sad da se pojavi pametni ljudi koji bi ti napravili normalan sistem, pojeo bi ih odma što reče Bata Stojković demokratski mrak. Nećeš tu treću opciju doživeti sa ovim sistemom. Nego mora to da se temeljno ruši i da se vidi dal može nešto iz tog haosa da proklija. Ovo je samo mučenje i dugotrajna smrt. Srbija je danas država koja postoji zbog tajkuna, što sam odavno ovde napisao. Država koja je tu zbog interesa bogatih ljudi, uništava narod. Biološki ili nacionalno. Sloba uništavao biološki, ovi u smislu identiteta. Ovde kad kažeš da nećeš zapadnjačku ideologiju, odma zagrakću partijski radnici da nećeš demokratiju, nego 16. vek i sl. Kad mu kažeš daj efikasnost, on traži vreme, a kuka non stop kako sve ide sporo. Sve se svodi na jedno, država nije tu zbog naroda, nego zbog krupnog kapitala, i ko od tih političara sme to da ti kaže, kad su svi zajedno pravili tu državu? Za ove mnogo naivne ostavljen je LDP koji se rafo bori protiv tajkuna. Ja kod radikala i računam na iracionalnost i pravljenje haosa, jer ti dok ne srušiš ovaj sistem i ne otmeš državu od tajkuna nećeš nigde. Ni u EU, ni na Kosovo.

Ja tebe stvarno ne razumem. Kakav model države ti preferiraš??

Čoveče božiji, mi pravimo neku svoju "idealnu" državu već 205 godina i još lutamo ovim jebenim Balkanom kao guske po magli. Ispada da smo mi Srbi najnesposobniji narod u Evropi, svi ostali narodi napraviše svoje države i smiriše se, samo Srbi bauljaju i ne znaju mučenici ni gde će, ni šta će, ni kako će.

Kakva država je tebi uzor? Izjasni se konkretno, ako ti ne odgovara zapadnjački model, onda reci koji model ti je prihvatljiv:
1. Severna Koreja (klasični komunizam)
2. Saudijska Arabija (verski tip države talibansko-šerijatskog tipa)
3. Iran (verski tip države sa fingiranom demokratijom)
4. Rusija (KGB tip države sa fingiranom demokratijom)
5. ništa od navedenog, moj model još nije izmišljen na kugli zemaljskoj

Zaokruži jedan od ponuđenih odgovora  Smile
Pazi, svi imaju neki svoj tip države, i dobar sistem će da zadovolji veliku većinu, ako ne i sve normalne ljude. Za mene lično, manifestacija dobrog sistema je položaj dece, domaći sport. Idealan politički izbor partije koje neguju kulturu dijaloga. Što bi reko Cane, ja slušam tvoju priču, ti slušaš moju priču. Al to je samo jedan od 7 miliona individiualnih posmatranja politike i sistema. Zato je najbolje pogledati neku srednju sliku srpstva, a to je da smo narod koji voli autoritete i nesklon da se suoči sa izazovima, često inertan i da se tako izrazimo pospan. Znači, treba ti i država nešto autoritarnija nego ove zapadnjačke, recimo neki malo jači predsednički sistem. Demokratija nam treba kao mogućnost da se loša vlast može lakše promeniti. Ali ti i opet za neke veće zahvate treba i čvršća ruka da natera Srbe na pokret. Ja ti kažem da bi pre Sloba uveo Srbiju u EU, da mu je to bila orjentacija, nego što će te uvesti današnja politika. Ostavi našem narodu da se sam reši na neke krupnije zahvate, načekaćeš se silno. Sad razmisli kome odgovara status quo, ni levo ni desno, nego u nekom večitom postmiloševićevskom vakuumu? Društveni kompromis je postignut oko ulaska u EU i borbe za Kosmet. Šta se može i šta treba? Reci i uradi to što treba, nemoj večno da se zamajavamo sa glupostima. Al ne može jer Tadić ne sme "da lupi šakom o astal" i kaže, "A u pičku, idemo u EU". Nego Pera kaže, mogli bi, Mika treba, Đole ma nema šanse itd i stojiš u mestu. Jel bila priča devedesetih da ima suviše policije i da je Srbija policijska država? Što danas ima isto ili više panduracije? Ja bre prođem kroz raskrsnicu i vidim 3 pandura kako lade jaja, a na 20 m od njih 5 likova valja devize na ulici. Šta ti rade panduri u Srbiji? Nema od zapadnjačkog poimanja demokratije u Srbiji ništa. Kažem ti da sam ja lično sklon takvoj državi, ali praksa pokazuje da od tog posla nema ništa. Maksimum demokratije u kojoj bi mi mogli da funkcionišemo je ona predsedničkog tipa i sa što većim ovlašćenjima predsednika. Treba to izbalansirati da imaš mehanizme da srušiš vlast koja ne radi posao adekvatno i to ti je to. Demokratija u kojoj svaka može da soli o tome šta i kako treba da se radi nikada u Srbiji neće doneti nikakve rezultate, sve dok su Srbi Srbi, a ne Germani. Švaba ne može da funkcioniše ako ga mnogo stegneš, dok je sa Srbinom obrnut slučaj. Zato ti politika pokušava da menja identitet, jer sa ovim autentičnim sistem ne daje rezultate. Komunistički sindromi, dobra ideja, ne valja narod. LDP ti je tu najdrastičniji jer otvoreno govore da treba menjati narod. Državnička mudrost nije menjati mentalitet naroda, nego iz tog koji imaš izvući maksimum.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6230

Poenta je što nemaš treću opciju nego su ti sve ovi Shkorpijevi kardeljevci. I ne boj se ništa, sad da se pojavi pametni ljudi koji bi ti napravili normalan sistem, pojeo bi ih odma što reče Bata Stojković demokratski mrak. Nećeš tu treću opciju doživeti sa ovim sistemom. Nego mora to da se temeljno ruši i da se vidi dal može nešto iz tog haosa da proklija. Ovo je samo mučenje i dugotrajna smrt. Srbija je danas država koja postoji zbog tajkuna, što sam odavno ovde napisao. Država koja je tu zbog interesa bogatih ljudi, uništava narod. Biološki ili nacionalno. Sloba uništavao biološki, ovi u smislu identiteta. Ovde kad kažeš da nećeš zapadnjačku ideologiju, odma zagrakću partijski radnici da nećeš demokratiju, nego 16. vek i sl. Kad mu kažeš daj efikasnost, on traži vreme, a kuka non stop kako sve ide sporo. Sve se svodi na jedno, država nije tu zbog naroda, nego zbog krupnog kapitala, i ko od tih političara sme to da ti kaže, kad su svi zajedno pravili tu državu? Za ove mnogo naivne ostavljen je LDP koji se rafo bori protiv tajkuna. Ja kod radikala i računam na iracionalnost i pravljenje haosa, jer ti dok ne srušiš ovaj sistem i ne otmeš državu od tajkuna nećeš nigde. Ni u EU, ni na Kosovo.

Ja tebe stvarno ne razumem. Kakav model države ti preferiraš??

Čoveče božiji, mi pravimo neku svoju "idealnu" državu već 205 godina i još lutamo ovim jebenim Balkanom kao guske po magli. Ispada da smo mi Srbi najnesposobniji narod u Evropi, svi ostali narodi napraviše svoje države i smiriše se, samo Srbi bauljaju i ne znaju mučenici ni gde će, ni šta će, ni kako će.

Kakva država je tebi uzor? Izjasni se konkretno, ako ti ne odgovara zapadnjački model, onda reci koji model ti je prihvatljiv:
1. Severna Koreja (klasični komunizam)
2. Saudijska Arabija (verski tip države talibansko-šerijatskog tipa)
3. Iran (verski tip države sa fingiranom demokratijom)
4. Rusija (KGB tip države sa fingiranom demokratijom)
5. ništa od navedenog, moj model još nije izmišljen na kugli zemaljskoj

Zaokruži jedan od ponuđenih odgovora  Smile
Sistem cucla od zapada kojeg cu da pljujem na sva usta. Posle 13 vekova zemljoradnje, ovaj sistem, je zadnjih 60 godina najisplativiji. Ali doslo vreme da mama Partija mora da uvede malo reda a rushi san o Kuriru, Bureku i pivu za bud zasta. Tako postaje sve hladnije, ali sada greje san o ruskom tenku, koji ce da gazi dusmane i da im otme ono sto imaju i da daju nama Srbima.Ala ce se najebemo majke onima koji nam ne daju da zhderemo dzaba, majku on papinsku, sorosevsku, ustasku, fasisticku, nacisticku hrvatsku, siptarsku, svapsku, balijsku, blerovsku, bushovsku. kominternovsku. Braco Rusi, Kinezi, Indijci dajte pomagajte cekamo vas. Vase blagostanje neka bude i nase. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Maj 2009, 16:34:27 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
@ Srebrni Letač

Citat
Zato je najbolje pogledati neku srednju sliku srpstva, a to je da smo narod koji voli autoritete i nesklon da se suoči sa izazovima, često inertan i da se tako izrazimo pospan

Sad sam stvarno u nedoumici, da li mi pripadamo istom srpskom narodu i živimo u istoj zemlji Srbiji.

Srbi vole autoritete???  isti oni Srbi koji su u zadnjih 200 godina likvidirali ili proterali iz zemlje sve svoje autoritarne vladare. Da li je tebi poznata činjenica da je u modernoj istoriji Srbije, Josip Broz Tito jedini "srpski" vladar koji je umro prirodnom smrću. Svi ostali, počev od Karađorđa pa do Đinđića su ili masakrirani ili su protiv njih dizane bune i ustanci i jedva su spašavali živu glavu bekstvom iz zemlje.

O kojim ti Srbima pričaš??? Srbi su svojeglavi i svaki Srbin misli da je najpametniji, Srbi su bundžije u duši, za razliku od germana. Germani su sve suprotno od Srba. Samo kod Srba je moguće da polupismeni paor, rudar ili zidar kritikuje akademika, ministra ili kardiohirurga. U Nemačkoj se nikada neće desiti situacija da kondukter u gradskom saobraćajnom drži predavanje doktoru filozofije ili nobelovcu, a u Srbiji ti je to sasvim normalna pojava. Prošetaj do najbliže srpske pijace, među običan narod, pa ćeš videti koliko Srbi cene i poštuju autoritete, u bilo kojoj sveri društvenog života.

Što se tiče ovog drugog dela citata, to je nažalost istina, ali te osobine našeg naroda su posledica viševekovnog autoritatizma, jer su svi autoritarni vladari nastojali da suzbiju svaki vid samoinicijativnosti i ambicioznosti kod naroda. Kardelj je to debilizovanje srpskog naroda usavršio do perfekcije, jer je sistem bio napravljen tako da su oni koji su se pokoravali i ćutali bili bogato nagrađivani, a ambiciozni ljudi su uglavnom morali da idu na zapad, da se dokažu u struci ili naučnom radu i postanu neko i nešto.

Citat
Znači, treba ti i država nešto autoritarnija nego ove zapadnjačke, recimo neki malo jači predsednički sistem.

Ne treba mi autoritetna država, nego mi treba autoritetni pravni poredak od koga će se podjednako "plašiti" i običan narod i predsednik republike. Neću da budem rob državi i samoproglašenim autoritetima (voždovima), ali hoću i moram da robujem zakonima i pravnoj državi.

Ne postojim ja zbog države, već država postoji zbog mene. Ja plaćam državu, a ne ona mene i nema logike da onaj koga ja plaćam iz sopstvenog džepa meni bude gospodar i tutor.

Ponoviću po hiljaditi put, za nas svojeglave i inadžijske Srbe, najbolji sistem je zapadnjački, jer samo u tom sistemu Srbin može bez ikakvih posledica da pametuje i palamudi. I da nosi slobodno Putinovu sliku u sred Srbije, mnogi ovde zaboravljaju da se pre pola veka išlo na Goli otok zbog javnog nošenja slika (tadašnjih) ruskih državnika.

Eto ti autoritetni predsednički sistem, 7 godina na Golom otoku zbog Staljinove slike. Takav sistem nam treba  Smile, gde će se ljudi plašiti da javno iskažu šta osećaju i šta im je na duši. Ne postoji demokratska autokratija, takav režim je po suštini tiranija, jer drugačije ne bi opstao. Dovoljno je sagledati istoriju srpsku u zadnjih 200 godina, pa videti gde smo došli sa voždovima i autoritetnim režimima.

PS.  Slažem se da trenutno stanje u državi nije zdravo, u pravu si ti za korumpirane političare, tajkune i mnogo drugih stvari, ali sve to je posledica srpskog lutanja, jer mi nismo još uvek prihvatili i implementirali zapadnjačke tekovine i standarde. Nažalost, samo u ovakvoj Srbiji koja je čardak ni na nebu ni na zemlji, koja luta od Moskve do Kaira preko Brisela, Mišković može da prodaje "Pampers newborn" pelene za 18,5 evra, a nabavna (fabrička) cena tih pelena je 5,75€.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Идемо даље, идемо дуже, идемо шире...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG 
 Верујем да ће СНС показати конструктивност када на ред дође прича о уставној регионализацији Републике Србије.

Општинама треба дати куди камо већа права, регионима пун простор за економски развитак, а са нивоа Републике никада не преносити МУП, Одбрану, МИП, Народну банку и судство.

У свакој ранијој расправи на ову тему, предлагао сам управо оно за шта се и Тома залаже и сада сам још чвршћи у ставу да никако нисам погрешио приликом политичког избора.
Германски модел мора бити основна тачка када је децентрализација Србије у питању, а случај Баварске је код нас је (опет у свом посебном виду) могућ када је у питању Косово и Метохија. Дакле асиметричност Србије у глобалу, симетричност на територији на којој вршимо власт.

Не верујем да ће се само седиште владе 8премијерска канцеларија) икада селити из Београда, нити је тако нешто потребно, али сам сигуран да би се до половине министарстава морало иселити по тзв. унутрашњости Србије. При том Београд као такав не би био оштећен уопште, чак би у извесном смислу био и растерећен а и даље би био главни град.

Исто тако би се и секретаријати будућих региона морали иселити по мањим градовима и варошицама њих самих, да би се напослетку стекли услови и за децентрализацију самих општина, уместо стварања нових бесмислених и минорних целина које бисмо само називали општинама.

Шта мене као Куљанина тангира већа надлежност комунистичке заоставштине Вајђашага, кад ионако динара видети нећу, кад ће се тај новац уместо у Ново насеље и Шангај улагати у Подбару и Лиман. Као, београдски и новосадски централисти се разликују, ови други су милосрднији? Напротив. То су још гори и размаженији синови и кћери екс комуњарских функционера. Била би грешка уколико би у будућем уставном уређењу читава Војводина била регион, превелика је за тако нешто. Овде су нам потребна минум три региона, рецимо Срема, Бачке и Баната. Републичку владу би тада могли прилично редуковати а животне проблеме грађана приближити њиховим општинским и регионалним, односно обласним лидерима. Окрузи би ту изгубили сваки озбиљнији значај, попут бивших срезова.

Зашто рецимо да министарство пољопривреде не буде у Новом Кнежевцу? То је једна мала, неразвијена, мултиетична, пољопривредна општина, на северу Баната. Једина која на свом челу има паора! Ова општина би тиме добила макар 100 директних и неколико стотина индиректно добијених радних места, а захваљујући оваквом решењу, добила би квалитетнију инфраструктуру, боље телекомуникације, путну повезаност, нове грађевине, а све то ма колико ситно деловало централистичким погузијашима, људима јако пуно значи.

Зашто седиште министарства за националне мањине и етничке заједнице не буде смештено у Суботицу, а за енергетику у Новом Саду? Има ту још доста квалитетних предлога које би свако од нас могао дати, сигуран сам.
Такође, министри би се бирали по истом кључу као и данас и били задужени у својим ресорима за целу Србију, па не би било бојазни од улагања у само неке крајеве. Али, би се проблеми са терена видели далеко, далеко, боље.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Galaxy IIs
Верујем да ће СНС показати конструктивност када на ред дође прича о уставној регионализацији Републике Србије.

Општинама треба дати куди камо већа права, регионима пун простор за економски развитак, а са нивоа Републике никада не преносити МУП, Одбрану, МИП, Народну банку и судство.

У свакој ранијој расправи на ову тему, предлагао сам управо оно за шта се и Тома залаже и сада сам још чвршћи у ставу да никако нисам погрешио приликом политичког избора.
Германски модел мора бити основна тачка када је децентрализација Србије у питању, а случај Баварске је код нас је (опет у свом посебном виду) могућ када је у питању Косово и Метохија. Дакле асиметричност Србије у глобалу, симетричност на територији на којој вршимо власт.

Не верујем да ће се само седиште владе 8премијерска канцеларија) икада селити из Београда, нити је тако нешто потребно, али сам сигуран да би се до половине министарстава морало иселити по тзв. унутрашњости Србије. При том Београд као такав не би био оштећен уопште, чак би у извесном смислу био и растерећен а и даље би био главни град.

Исто тако би се и секретаријати будућих региона морали иселити по мањим градовима и варошицама њих самих, да би се напослетку стекли услови и за децентрализацију самих општина, уместо стварања нових бесмислених и минорних целина које бисмо само називали општинама.

Шта мене као Куљанина тангира већа надлежност комунистичке заоставштине Вајђашага, кад ионако динара видети нећу, кад ће се тај новац уместо у Ново насеље и Шангај улагати у Подбару и Лиман. Као, београдски и новосадски централисти се разликују, ови други су милосрднији? Напротив. То су још гори и размаженији синови и кћери екс комуњарских функционера. Била би грешка уколико би у будућем уставном уређењу читава Војводина била регион, превелика је за тако нешто. Овде су нам потребна минум три региона, рецимо Срема, Бачке и Баната. Републичку владу би тада могли прилично редуковати а животне проблеме грађана приближити њиховим општинским и регионалним, односно обласним лидерима. Окрузи би ту изгубили сваки озбиљнији значај, попут бивших срезова.

Зашто рецимо да министарство пољопривреде не буде у Новом Кнежевцу? То је једна мала, неразвијена, мултиетична, пољопривредна општина, на северу Баната. Једина која на свом челу има паора! Ова општина би тиме добила макар 100 директних и неколико стотина индиректно добијених радних места, а захваљујући оваквом решењу, добила би квалитетнију инфраструктуру, боље телекомуникације, путну повезаност, нове грађевине, а све то ма колико ситно деловало централистичким погузијашима, људима јако пуно значи.

Зашто седиште министарства за националне мањине и етничке заједнице не буде смештено у Суботицу, а за енергетику у Новом Саду? Има ту још доста квалитетних предлога које би свако од нас могао дати, сигуран сам.
Такође, министри би се бирали по истом кључу као и данас и били задужени у својим ресорима за целу Србију, па не би било бојазни од улагања у само неке крајеве. Али, би се проблеми са терена видели далеко, далеко, боље.

Evo jos jedne ideje za stvaranje centralizovene decentralizacije...
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6230
Samo dve stvari cine jedno drustvo naprednim. Dovoljno ste iscitani pa uporedite sve moguce sisteme od Hamurabija, preko Rimskog carstva, pa do danas sa sistemima boljsevizam, demokratija, amerikanizam itd. Sve ama bas sve i uspele i neuspele.

Pravni sistem i energetska nezavisnost.
Korbach i snaga. The strongest are the best, and the best will survive.

Mi nemamo ni jedno ni drugo.
Kad si bio jak? Kada je Dusan dao zakonik i jos jednom kada je Karadjordje poceo oslobodjenje a Milos dao institucije. Nikad vise.
Pogledaj boljsevike: partija trti teoriju a ja mali kurton odlucujem sta partija kaze. Pisi propalo.
Pogledaj amere, nacija od svega i svacega: Bog pa pravo. I ne preza da koristi svu silu da to pravo primeni.
Sve funkcionise kako valja, dok se ne pregazi pravo. Onda nastupa sila da to pravo primeni po cenu bilo koje zrtve.
Napraviti razliku prava i boljsevickog siledzijstva.
Genetski otpad boljsevika (to vazi i za nas) se pretvorio u roblje i novokomponovane bogatase.
Recimo delovanje medija u Srbiji (bilo kog) ja svrstavam u siledzijtvo novokomponovanih.
Kad boljsevici promovisu demokratiju, to je sadasnji kupleraj gde prodavci drvenih kaputa, svinjari i sotala bagra pisu knjige. Kandiduju se za vodje ove zemlje. Kusaj sta si posejao. na dobro nece izaci.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.65
Шкорпи брате много давиш са том чедоидном причом о генетској депонији ... брате гени су једно шта ти урадиш са њима је друго ... не јебе нас ово прво већ ово друго  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Genetski otpad boljsevika (to vazi i za nas) se pretvorio u roblje i novokomponovane bogatase.

To je upravo ono sto se dogodilo 91-93 razni sverc-majstori, ulicni dileri , podvodaci  i kurve
su se naglo neprirodnom transformacijom pretvorili u
vlasnike trgovinskih lanaca/kuca, biznismene (bizbismene i mindzomere)  , a kurve su
dospele na TV u razne grandove i pinkove.

Citat
Kad boljsevici promovisu demokratiju, to je sadasnji kupleraj gde prodavci drvenih kaputa, svinjari i sotala bagra pisu knjige. Kandiduju se za vodje ove zemlje. Kusaj sta si posejao. na dobro nece izaci.

Vladavina nestrucnih i nesposobnih - smrt drzave
« Poslednja izmena: 14. Maj 2009, 17:51:59 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Станко доста хејтујеш. Напиши свој предлог боље, бар нешто дуже од једне реченице..

@Рамм свиђа ми се идеја.

@Шкорпи слажем се.

@Земунац
Срби итекако воле ауторитете. Пази, ти написа да су Срби у последњих 200 година ликвидирали и протерали све ауторитете. Одатле закључујеш јасно да Срби воле ауторитете. Мени није јасно како си ти закључио да не воле. У протеклих 200 година Срби имају човека као вођу, сами га бирају. Исто тако у последњих 200 година сваког вођу ког су ликвидирали или протерали су заменили новим вођом! Срби воле ауторитета!!

Само треба да се одвоји нешто што си ти ставио у исти кош у другом пасусу. Србину треба ауторитет на власти, нело ко ће да му води државу - то је једна ствар. Али у свом животу нема тог човека који је од њега бољи. Признаће теби Стева да је Миленко од њега паметнији, ал ће ко из топа рећи да је већи радник. То сам ти писао и на прошлој страни, вариоц-шеф однос. Српски понос, пркос. Сваки је Србин Карађорђе и Краљевић Марко. То је тако. И то не треба мењати, већ треба државу направити такву да не негира те изразите особине српске.

Око закона, слажем се са тобом. Требају јаки и прецизни закони, чврста рука, правна држава. Али Србима треба вођа, али такав да он буде оличење тих прецизних и јаких закона, чвсте и правне државе. Једноставно такав смо народ. И Летач је ту добро написао, закон мора да даје моћ и народу да мења власт. Такви смо, инертни, килави, млитави, вукли се 10 година са Слобом, сад се вучемо 10 година Борисом. Да смо као тадашњи Срби па да "ликвидирамо или протерамо" сваког ко не ваља, ал уватила нас учмалост, која има име - брозовштина.
« Poslednja izmena: 14. Maj 2009, 17:59:48 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 308 309 311 312 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 21:03:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.