Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 23:07:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 718763 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
nikolić predsednik sns, a vučić njegov zamenik
Politika -

BEOGRAD - Na osnivačkoj skupštini Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izabran je za predsednika, a Aleksandar Vučić za zamenika predsednika te stranke.

Na Skupštini koja se održava u beogradskom Centru "Sava" iza "zatvorenih vrata", izabrano je i Predsedništvo stranke koje broji dvadeset članova i, kako je Tanjugu rečeno, do izbora Glavnog odbora partije, za šest meseci, obavljaće funkciju tog tela.

Članovi Predsedništva između ostalih su Jorgovanka Tabaković, Božidar Delić, Borislav Pelević, Oliver Antić, Brana Crnčević, Igor Mirović, Zoran Bingulac...

Osnivačka skupština će od 18 sati biti otvorena za javnost.

Početkom septembra Nikolić je podneo ostavku na sve funkcije u SRS, posle čega je sa grupom poslanika te stranke oformio poslanički klub "Napred Srbijo", a zatim i registrovao SNS 10. oktobra, predajom više 10.000 potpisa osnivača stranke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Qtek 小米
ТОДОРОВИЋ ОДБИО ДА ПРИМИ ВОЈНОГ АТАШЕА АМБАСАДЕ САД

БЕОГРАД – Функционер Српске радикалне странке и председник Одбора за одбрану и безбедност Скупштине Србије Драган Тодоровић одбио је да прими војног аташеа амбасаде САД Ерика фон Терша, саопштено је из СРС.

У саопштењу је наведено да је пријем код председника Одбора за безбедност званично затражен из канцеларије војног аташеа амбасаде САД у Београду 17. октобра.

„Будући да је Вашингтон креатор стварања НАТО државе Косово и предводник кампање за њено признаје чиме се озбиљно угрожава суверенитет и територијални интегритет Србије, Драган Тодоровић је одбио да се сретне са војним аташеом САД”, пише у саопштењу.

СРС подсећа да је „принципијелни став” да се функционери те странке не састају са званичницима држава које су признале независност Косова и Метохије.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4008
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17

Svaka cast Todorovicu na odluci,to je pravi Srbin. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Fascinantno je koliko radikali mogu da se diče glupostima i primitivizmom.

Todorović kao predsednik skupštinskog odbora treba da zastupa interese Srbije i srpskog parlamenta a ne Vojislava Šešelja. Tim potezom je pokazao da mu je interes stranke ispred interesa države, da ga nije briga za ugled parlamenta i da ne zna šta znači reč diplomatija. Da su ovakve ćuskije vodile Srbiju u 19. veku ovom državom bi i danas vladali Turci.
« Poslednja izmena: 21. Okt 2008, 19:22:42 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Todorivicu samo napred! Smile Najjaci si  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4008
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17

Covek je pokazo sta znaci ponos i cast.Nije pristao da se saginje pred Americkim zlotvorima koji nam cepaju ono malo od drzave sto je ostalo.Da je vise ovakvih patriota Srbija nikad ne bi ni dosla u situaciju u kojoj je danas.
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Covek je pokazo sta znaci ponos i cast.Nije pristao da se saginje pred Americkim zlotvorima koji nam cepaju ono malo od drzave sto je ostalo.Da je vise ovakvih patriota Srbija nikad ne bi ni dosla u situaciju u kojoj je danas.

Smile

Kako to mislis? Znaci, poenta je u tome da ne dozvolis da se nekom "saginjes", pogotovo ne jacima od tebe? Smile Zar nismo pod Slobom ziveli pod paraolom "Srbija se saginjati nece"? Smile Smile I sta smo dobili time?

Citam tvoje postove, ti kanda si malo tezi, a?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Boze, kako se istorija brzo ponavlja. Sloba napravio SRS, Boris napravio SNS.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Boze, kako se istorija brzo ponavlja. Sloba napravio SRS, Boris napravio SNS.

Turci su to zvali bašibozuk
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Fascinantno je koliko radikali mogu da se diče glupostima i primitivizmom.

Todorović kao predsednik skupštinskog odbora treba da zastupa interese Srbije i srpskog parlamenta a ne Vojislava Šešelja. Tim potezom je pokazao da mu je interes stranke ispred interesa države, da ga nije briga za ugled parlamenta i da ne zna šta znači reč diplomatija. Da su ovakve ćuskije vodile Srbiju u 19. veku ovom državom bi i danas vladali Turci.
cisto da se zna...nije kriv ni todorovic a ni srs vec oni koji su dozvolili da on bude na celu tog odbora a to su....mislim da ne treba da nabrajam....znas ti danilo ko su Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 23:07:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.