Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 20:33:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 718598 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia E
Oni dobili milion i po evra kredita na lepe oci a ja od inteze trazio 20.000 uz zalog cele imovine, a za ulaganje u proizvodnju, i to na pet godina i odbili me pederi.
A posle siroti radikali pate ko patike i losa im vlada.
sve je to pod znakom pitanja moj brale, ne sme im se verovati Smile jer zver je najopasnija kad je ranjena Wink
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia E50
Gojkovićeva: Osnivam svoju stranku
12. oktobar 2008. | 00:30 | Izvor: Tanjug

Novi Sad -- Bivša gradonačelnica Novog Sada Maja Gojković demantovala je medijske spekulacije da će prići stranci Tomislava Nikolića i potvrdila osnivanje svoje stranke.

"Aleksandar Vučić me je privatno posetio u Novom Sadu i lično me pozvao da priđem Srpskoj naprednoj stranci. Odgovorila sam mu da sam tip osobe kojoj treba dugo vremena da donese tako važnu političku odluku", rekla je ona.

U emisiji "Halo, predsedniče" TV Panonija ona je rekla da joj je trebalo dosta vremena i da se odvoji od Srpske radikalne stranke, a sa druge strane ništa ne zna o programu Nikolićeve partije, mada poznaje većinu ljudi u njoj.

"Sem toga, više nisam sama. Oko mene je stotinak ljudi u Grupi građana 'Maja Gojković', koja je ocenila da bi bilo bolje da formiramo sopstvenu stranku. Statut je već gotov, a završavamo i program", dodala je Gojkovićeva.

Ona nije želela da oda naziv te svoje stranke, otkrivši jedino da se ne radi o "narodnoj partiji", kako se govori u javnosti, niti će u sebi imati atribut "srpska".

"Odluka će biti doneta u ponedeljak ili utorak, a u igri je više opcija", precizirala je Gojkovićeva koja je sa svojom Grupom građana na prošlim izborima u Novom Sadu osvojila osam odsto glasova birača i sedam (od ukupno 78) odborničkih mesta u Skupštini grada.

Gojkovićeva je kazala da se godinu i po dana nije čula s Nikolićem, koji je, kako je podsetila, svojevremeno rekao da su "druge žene u SRS postale aktivnije".

"Izašla sam mirno i dostojanstveno, bez ružnih reči, pa mi veoma smeta što su dve grupe nekadašnje zajedničke stranke u poslednje vreme toliko neprijatnog rekli o onoj drugoj strani", rekla je Maja Gojković.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 128
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Samo nek se dele... Mogli bi uskoro i Toma i Vučuć da naprave ipak svako svoju partiju!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
To je sve izduvano bato. Moras prangijama da ih odstranis. Ovi klinci iz Obraza i tako to, koji se ne daju zavaravati su buducnost jedne zdrave opozicije.
Ovi jednostvano smrde. Jel zna Toma da Srbin ne voli izdaju? Ili bolje reci ona izreka: volimo izdaju ali ne volimo izdajnike.

Који Образ шта се зајебаваш? Па тек је то сјебано у главу луду. Ти би радикале корбачем на колац у тор, а у Образу видиш будућност. Какву човече. Мало боље знам једног лика из Образа, који ће се прекрстити сваки пут када прође поред цркве ал ће без проблема да скаче по лобањи коме мисли да треба. Сјебано у главу луду.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
"Да су сутра избори" (Боже, глупе ли фразе Smile ) највероватније бих гласао за ову нову странку. То је све што ћу сада рећи.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.2.149.30
mob
Nokia 300
sa majom ili bez naprednjaci su dovoljno jaki
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6230
"Да су сутра избори" (Боже, глупе ли фразе Smile ) највероватније бих гласао за ову нову странку. То је све што ћу сада рећи.
Aaaaa koliko je ona nova?Preso Toma u drugu sobu, pa rece: od sad sam napredan?
Al si bre Sekiro naivan. Pa jel znas ko drzi medije?
Ili se zanosis sto se stoka bez repa uclanjuje masovno?Koliko njih posteno misli a koliko da od buregdzije bude narodni poslanik?
Nece stici do novih izbora a takvi kvalitetni clanovi ce si kozu oderu jedni drugima, a okupace se u sopstvenoj pljuvacki dvadest puta.
A tek koliko ubacenih ima koji ce formirati grupice koje ce se odvojiti: eee nismo milili tako. Smile Smile Smile
Ne vidis cime se budala zanosi da ce mu zmirkavi prici. Pa moze i to: doktor nauka i prodavac drvenih kaputa u borbi za dobrobit Srbije.
Pa moze i to, kada ga je svinjar srozao na vasare, moze i Toma da mu obezbedi, ali samo drveni kaput i transport do Lescha. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Strasno ja ovom grobaru nebi dala ni ovce da mi cuva jeste moj sugradjanin ali to sto radi moxe da radi samo maloumnik
Anna KG Bubanj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
SRS tužila Tomu, SNS: To su nebuloze

Srpska radikalna stranka (SRS) tužila je Trgovinskom sudu u Beogradu doskorašnjeg zamenika predsednika te partije Tomislava Nikolića i Banku Inteza i zatražila da se poništi ugovor o kreditu od 50 miliona dinara koji je Nikolić u ime stranke sklopio sa tom bankom. SNS i banka Inteza odbacili sve optužbe.

Funkcioner SRS Zoran Krasić rekao je novinarima ispred Trgovinskog suda da je Nikolić neovlašćeno zaključio ugovor o kreditu jer za to nije imao odluku Centralne otadžbinske uprave i da je, zbog toga, SRS zatražila da se obustavi naplata menica po tom ugovoru kao i da joj se vrate blanko menice.

On je dodao da je Nikolić prvobitno, u martu 2008. godine, sklopio ugovor na kraći period sa Bankom Inteza koji je kasnije izmenio potpisavši aneks kojim se rok isplate kredita produžava do juna 2012. godine i čime se ukupan dug uvećava na oko 68 miliona dinara.

"Niko u Srpskoj radikalnoj stranci nije ovlašćen da bez odluke Centralne otadžbinske uprave nameće ovakvu finansijsku obavezu stranci, a odluka Centralne otadžbinske uprave ne postoji", rekao je Krasić.

Krasić je najavio da će, najverovatnije, prekosutra SRS protiv Tomislava Nikolića podneti i kriviču prijavu kako bi se u sudskom postupku obelodanili svi elementi ugovora i kako bi se utvrdilo da li je doskorašnji zamenik predsednika potpisao sličan ugovor i sa nekom drugom bankom.

On je dodao da je Banka Inteza tužena samo kao potpisnica ugovora.

SNS je te optužbe "nebuloznim" i ocenila da je ponašanje radikala "jadno, neodgovorno i neozbiljno".

U izjavi povodom tužbe protiv bivšeg zamenika predsednika radikala koju je SRS podnela Trgovinskom sudu, izražava se žaljenje zbog takve odluke i dodaje da rukovodstvo radikala želi da "uvredama, klevetama i najgnusnijim lažima nanese štetu najvećoj opozicionoj snazi u Srbiji".

"Nebulozne optužbe SRS o tome da je uzimanje kredita krivično delo, samo pokazuje koliko su daleko od ozbiljnog opozicionog delovanja, i to u trenutku kada se Srbija suočava sa ogromnim političkim i ekonomskim problemima", navodi se u saopštenju.

SNS je ocenila da je to jasan signal da radikali propadaju i nazaduju i da ih ne interesuje budućnost Srbije i njenih građana.

Banka Inteza (Intesa) u Srbiji saopštila je da je kredit Srpskoj radikalnoj stranci odobrila u skladu sa propisima.

"Procedura zaključivanja bilo kakvog pravnog posla sa bankom podrazumeva proveru statusne dokumentacije, kao i statusa osoba ovlašćenih za zastupanje", navodi se u saopštenju.

U Banci Inteza su istakli da posluju sa 74 političke partije u Srbiji prema jedinstvenim principima poslovne politike i važećim propisima.

Tomislav Nikolić podneo je ostavku na funkciju zamenika predsednika radikala 2. septembra zbog neslaganja sa predsednikom stranke Vojislavom Šešeljem oko ratifikacije Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju u republičkom parlamentu.

Nikolić je politički angažman nastavio formiranjem poslaničkog kluba Napred Srbijo, a zatim Srpske napredne stranke 10. oktobra, čiji je predsednik.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia samo Nokia
Ma nesto mi tu dismr,voli lovu i Toma nas,covek iz naroda......ma voli i Vucko,s druge strane voli i Vjestica Radeta i kompanija.Sve su to bili "najposteniji,najhrabriji,najbolji.........ljudi",za koje bi neki prosecan neuki Srbin ruku dao u jeku slusanja njihovog pomenutog postenja u kapanjama za izbore.
I da........ naterase oni tako 2 miliona "rukodavacha"  Smile

E sad kad prljav ves poce da se cisti,Boga mi smanjice se taj broj i to nenormalno,e bas mi je drago sad zbog nekih zadrtih pacenika,kojima se nije moglo nikako dokazati da ne kradu samo ovi na vlasti vec i oni koji "hoce a nece vlast"  Smile
IP sačuvana
social share
sreca,sreca,radost. . . . . . . . . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 20:33:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.