Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 14:27:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 298 299 301 302 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 716531 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Угледање на било кога другог може да се ради и без улазака у некакве заједнице...  Smile
Ne moze, bez pritiska na vlast, nece biti nikakvih reformi.
Ako nema ucena, zahteva i sl. vlasti u Srbiji prestaju da rade i ono malo sto ponekada rade.
Drugim recima ako ne radi batina nema niceg.
Притисак на власт треба да врши народ, а не неко споља!! Није ваљда да то не можете да схватите?! Па како су онда прављење државе пре те ЕУ?? Ко је Србима правио државу у прошлости?? Кратка памет па то ти је..

"Чујте Срби", Арчибалд Рајс

Пише ти овде све!

Pročitao davno. Ali ti čak i ne poznaješ svoj narod, kad treba neki švajcarac da te uči ko si i šta si. Očigledno ne umeš svojim rečima da opišeš svoj narod.

Na stranu što je ovaj švajcarac opisao tadašnju Srbiju koja je toliko slična današnjoj. Leglo korupcije, gramzivi političari, tatini sinovi tajkuni, razmažena studentarija i omladina koja se hedonizira na grbači svojih roditelja, lažni patriJoti koji rat nisu videli ni na razglednici se kurče i baljezgaju o junaštvu itd.

Takvi smo mi, i baš zato nam treba uređeno društvo gde će se odvojiti šljam od poštenog sveta.
Ко каже да је он мене ишта научио?? Ја сам само окачио спис у коме пише какви смо. А да ли познајем свој народ.. па немаш право да ми судиш присталицо Ђинђића Smile
И он јесте Швајцарац, али је и већи Србин од тебе!

И опет си извукао само лоше особине које је поменуо. Па ти стварно мрзиш Србе и не стидиш се да то покажеш. Мене је срамота данашњих Срба, ал их не мрзим. Ал ти имаш проблем који има и Чеда прашак, патолошка мржња према свом народу. Он је то решио дрогом...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
И опет си извукао само лоше особине које је поменуо.

То је генерално проблем људи као што је земунац... Игноришу позитивне ствари и у први план избацују најнегативније...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6230
"Чујте Срби", Арчибалд Рајс

Пише ти овде све!

Pročitao davno. Ali ti čak i ne poznaješ svoj narod, kad treba neki švajcarac da te uči ko si i šta si. Očigledno ne umeš svojim rečima da opišeš svoj narod.

Na stranu što je ovaj švajcarac opisao tadašnju Srbiju koja je toliko slična današnjoj. Leglo korupcije, gramzivi političari, tatini sinovi tajkuni, razmažena studentarija i omladina koja se hedonizira na grbači svojih roditelja, lažni patriJoti koji rat nisu videli ni na razglednici se kurče i baljezgaju o junaštvu itd.

Takvi smo mi, i baš zato nam treba uređeno društvo gde će se odvojiti šljam od poštenog sveta.
Svi bi narodi bili takvi, ako bi imali takve zakone.Pogledaj samo komsije Rumune i Bugare. Od onih musavih, smrdljivih jadnika, koji su se divili nekim farmericama, varali u svakoj prodavnici, i pitaj Boga sta sve nisu radili, polako postaju uredjeni, pomalo bojazljivi da naprave neku pizdariju koja ce skupo da ih kosta.
U Rumunij ise danas placa odsteta za lose prodatu robu, tako da imaju utisak da zive u petnaestom milenijumu.
Trziste je otvoreno da zpadne rasprodaje pa ne prodaje Misko krpu za 10 evra, vec kupuje krpu za pola evra pa tako i drugacije izgledaju. Traze posao, a ne da kradu i muvaju jer nema sive ekonomije.
To siu isti ljudi, ista Rumunka koja se kresala za par hulahopki sada je pristojno obucena, skuplje namirisana, i treba da pripazis sta govoris, isto kao i Bugarka.
Sve je to zakon uradio. Problem kod tebe je sto si to nekada imao (odnosno gradio takvu drzavu) i 45 -e si je sjebao da si dobio danasnje hibride kod kojih je srptvo postalo roba.
Nisu ni oni voleli ta nametanja jer su i oni bili isto kao i mi. Ali korbach radi svoje.I tor radi svoje, jer mora da zna gde pripada.ako ne zna ide bodljikava zica, pa kada iza nje izadje izgubi i ugled i radno mesto i sve sto je imao.
Tako da korbach (zakon), tor (da znas gde pripadas a ne da budes Kardeljev direktor samoupravljac) i bodljikava zica ako ne znas to da postujes su ti resenje.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Ma daj bre, šta pričaš? Po čemu su EU vrednoosti kompatibilne sa Bugarima, Rumunima, Grcima i tvojim Makedoncima, samo sa Srbima nisu? Glupost.

Sine, nauči jednom za svagda, Srbi nisu nikakav izabran narod i ne razlikuju se ni po čemu od svojih suseda, ni po mentalitetu ni po "moralnim načelima". Ako je EU dobra Grku, Bugarinu, šiptaru ili Hrvatu, biće taman i Srbinu.

Срби се разликују од свих тих набројаних, али нажалост како по позитивним тако и по негативним примјерима па на крају све када се сабере и одузме дође на исто. Није ствар да ли је нама ЕУ добра, већ да ли нас ЕУ хоће... Ја баш и бне видим нешо да им је стало до нас, пошто је након хапшења Караџића услов постао хапшење Младића, након Хапшења младића признање Космета итд...     

Ne radi se o tome da li nas EU hoće, prvenstveno je pitanje da li mi hoćemo EU. Kad mi rasčistimo sami sa sobom, neće biti nikakvih problema ni sa EU ni haškim tribunalom, pa ni sa Kosovom.

Da smo mi na vreme razdvojili žito od kukolja i da su naši oficiri sami na licu mesta streljali svog vojnika koji je izvadio kamu i zaklao muslimansko ili šiptarsko dete, niti bi danas bilo haškog suda niti bi imali problema sa uslovljavanjem, a pogotovo nam ne bi koljači, psihopate i ratni zločinci šetali ulicama kao "narodni heroji".

Nažalost, legitimna politička težnja srpskog naroda za slobodom i pravdom je otišla niz vetar, a ostala je medijska slika o srpskim koljačima i balkanskim kasapima koji i dan danas skrivaju zločince, što će reći da se ceo narod kolektivno solidariše sa zločinima.

Ne postavlja se pitanje da li EU želi nas, EU ima interesa na Balkanu, to je činjenica, ali da bi se ušlo u EU mora se igrati po njihovim pravilima, koja su važila i za sve druge. Nije nama Holandija kriva što Hadžić godinama normalno živi u NS, nikome nikad nije palo na pamet da ga privede bar na informativni razgovor, obzirom da je za čovekom raspisana međunarodna poternica. Kao šlag na tortu, dotični nestane iz svoje vile 5 minuta pre dolaska patrole koja je imala zadatak da ga privede. Šta to govori o Srbiji, o njenim institucijama, jel to ozbiljna država???

Naravno, nikom u Srbiji nije palo na pamet da se suoči sa prošlošću, i ova suđenja zločincima su providna maska, sudi se isključivo sitnim ribama, kojekakvim psihički obolelim rezervistima i paramilitarcima, nema pomena da se preispita odgovornost njihovih inspiratora i nalogodavaca što će reći državnog, političkog i vojnog establišmenta.

I onda nemojte da se čudite kad Šljivančanin dobije 17 godina po komandnoj odgovornosti, jer da je Šljivančaninu na vreme suđeno u Srbiji, možda bi dobio par godina uslovno, i Hag se ne bi mnogo bunio.

Он је то решио дрогом...

Ja to rešavam izluđivanjem narajcanih patriJota, ništa ne boli teže nego istina. Obožavam kad vam rušim snove o velikosrpskoj nirvani, to mi ja najveći merak, ne treba mi jača droga.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ma daj bre, šta pričaš? Po čemu su EU vrednoosti kompatibilne sa Bugarima, Rumunima, Grcima i tvojim Makedoncima, samo sa Srbima nisu? Glupost.

Sine, nauči jednom za svagda, Srbi nisu nikakav izabran narod i ne razlikuju se ni po čemu od svojih suseda, ni po mentalitetu ni po "moralnim načelima". Ako je EU dobra Grku, Bugarinu, šiptaru ili Hrvatu, biće taman i Srbinu.

Срби се разликују од свих тих набројаних, али нажалост како по позитивним тако и по негативним примјерима па на крају све када се сабере и одузме дође на исто. Није ствар да ли је нама ЕУ добра, већ да ли нас ЕУ хоће... Ја баш и бне видим нешо да им је стало до нас, пошто је након хапшења Караџића услов постао хапшење Младића, након Хапшења младића признање Космета итд...     

Ne radi se o tome da li nas EU hoće, prvenstveno je pitanje da li mi hoćemo EU. Kad mi rasčistimo sami sa sobom, neće biti nikakvih problema ni sa EU ni haškim tribunalom, pa ni sa Kosovom.

Da smo mi na vreme razdvojili žito od kukolja i da su naši oficiri sami na licu mesta streljali svog vojnika koji je izvadio kamu i zaklao muslimansko ili šiptarsko dete, niti bi danas bilo haškog suda niti bi imali problema sa uslovljavanjem, a pogotovo nam ne bi koljači, psihopate i ratni zločinci šetali ulicama kao "narodni heroji".

Nažalost, legitimna politička težnja srpskog naroda za slobodom i pravdom je otišla niz vetar, a ostala je medijska slika o srpskim koljačima i balkanskim kasapima koji i dan danas skrivaju zločince, što će reći da se ceo narod kolektivno solidariše sa zločinima.

Ne postavlja se pitanje da li EU želi nas, EU ima interesa na Balkanu, to je činjenica, ali da bi se ušlo u EU mora se igrati po njihovim pravilima, koja su važila i za sve druge. Nije nama Holandija kriva što Hadžić godinama normalno živi u NS, nikome nikad nije palo na pamet da ga privede bar na informativni razgovor, obzirom da je za čovekom raspisana međunarodna poternica. Kao šlag na tortu, dotični nestane iz svoje vile 5 minuta pre dolaska patrole koja je imala zadatak da ga privede. Šta to govori o Srbiji, o njenim institucijama, jel to ozbiljna država???

Naravno, nikom u Srbiji nije palo na pamet da se suoči sa prošlošću, i ova suđenja zločincima su providna maska, sudi se isključivo sitnim ribama, kojekakvim psihički obolelim rezervistima i paramilitarcima, nema pomena da se preispita odgovornost njihovih inspiratora i nalogodavaca što će reći državnog, političkog i vojnog establišmenta.

I onda nemojte da se čudite kad Šljivančanin dobije 17 godina po komandnoj odgovornosti, jer da je Šljivančaninu na vreme suđeno u Srbiji, možda bi dobio par godina uslovno, i Hag se ne bi mnogo bunio.
ЛДП! Раније си био умеренији, ал изгледа те нешто опасно изнервирало па си пооштрио критеријуме. Не провоцирам, само обично запажање.

Он је то решио дрогом...
Ja to rešavam izluđivanjem narajcanih patriJota, ništa ne boli teže nego istina. Obožavam kad vam rušim snove o velikosrpskoj nirvani, to mi ja najveći merak, ne treba mi jača droga.
Коме си ти срушио снове? Кад си ти овде неког добио у дијалогу?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Citat

То је генерално проблем људи као што је земунац... Игноришу позитивне ствари и у први план избацују најнегативније...

Nisam ja kriv što je u ovoj zemlji sve negativno izbilo u prvi plan i postalo dominantno. Nisam ja kriv što je lopov Arkan i prostitutka Ceca simbol srpstva u zadnjih 20 godina. I što se mladi srpski naraštaji vaspitavaju da budu njihovi klonovi. I što mi razni kokošari, jajare, pedofili i psihopate raznih usmerenja sede u skupštini, u vladi, u SANU i u SPC. Gde god pogledaš u Srbiji, ološ je dominantan, a pošten svet je strpan u stančiće od 45-55 kvadrata i tavori izbezumljen i sluđen propagandom i fantazijama.

Ja neću probleme da guram pod tepih, naprotiv insistiram na svemu onome što je negativno. Kamo sreće da je u Srbiji obrnuta situacija, pa da pričamo o pozitivnim stvarima.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6230
Citat

Nisam ja kriv što je u ovoj zemlji sve negativno izbilo u prvi plan i postalo dominantno. Nisam ja kriv što je lopov Arkan i prostitutka Ceca simbol srpstva u zadnjih 20 godina. I što se mladi srpski naraštaji vaspitavaju da budu njihovi klonovi. I što mi razni kokošari, jajare, pedofili i psihopate raznih usmerenja sede u skupštini, u vladi, u SANU i u SPC. Gde god pogledaš u Srbiji, ološ je dominantan, a pošten svet je strpan u stančiće od 45-55 kvadrata i tavori izbezumljen i sluđen propagandom i fantazijama.

Ja neću probleme da guram pod tepih, naprotiv insistiram na svemu onome što je negativno. Kamo sreće da je u Srbiji obrnuta situacija, pa da pričamo o pozitivnim stvarima.
Pa opet ti tvrdim da uredjena drzav resava sve te probleme.
I istocni narodi evrope su imali svoje Cece i Arkane, ali kada je svet doprla do njih da su to njihove pare, to sada nema vise prodju.Institucije kao revizori, inspekcije permanentno guraju u prvi plan pare obveznika pa su ljudi poceli da razmisljaju ozbiljno da svaka javna licnost mora da polaze neki racun.Ako trosi njegove pare.
Traze ljudi dobre programe, zabavljac na tv mora da stvarno zabavlja, a ne da se kezi, pa da samo njemu bude smesno.Politicar mora da odgovara na neka institucionalna pitanja, ako se pokrenu zakosnki. Recimo sto ili hiljadu potpisnika pitaju to i to. nema vrdanja.Novinari jedva cekaju da ga uhvate da laze. Ostavke, harange su normalna stvar, pa sada politicari dobro razmisle da se vise ne majmunisu, jer nisu tv zabavljaci. Sve je to zakon uradio.Uzmi da ljudi idu po svetu, vide kako je razmenjuju iskustva i stvari se polako krecu. Smile
« Poslednja izmena: 08. Maj 2009, 14:48:53 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Pa opet ti tvrdim da uredjena drzav resava sve te probleme.
I istocni narodi evrope su imali svoje Cece i Arkane, ali kada je sveSt doprla do njih da su to njihove pare, to sada nema vise prodju.Institucije kao revizori, inspekcije permanentno guraju u prvi plan pare obveznika pa su ljudi poceli da razmisljaju ozbiljno da svaka javna licnost mora da polaze neki racun.Ako trosi njegove pare.
Traze ljudi dobre programe, zabavljac na tv mora da stvarno zabavlja, a ne da se kezi, pa da samo njemu bude smesno.Politicar mora da odgovara na neka institucionalna pitanja, ako se pokrenu zakosnki. Recimo sto ili hiljadu potpisnika pitaju to i to. nema vrdanja.Novinari jedva cekaju da ga uhvate da laze. Ostavke, harange su normalna stvar, pa sada politicari dobro razmisle da se vise ne majmunisu, jer nisu tv zabavljaci. Sve je to zakon uradio.Uzmi da ljudi idu po svetu, vide kako je razmenjuju iskustva i stvari se polako krecu. Smile
Ако је фалило С тамо где сам га додао, онда се слажем са текстом.Неће нас никаква ЕУ контролисати, морамо да се контролишемо сами. Џаба нама европски закони кад се не поштују, а не постоји ни притисак народа да се ти закони спроводе. Можемо ми да копирамо шта оћемо ал кад власт то не спроводи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Неће нас никаква ЕУ контролисати, морамо да се контролишемо сами.

Ovo nikako nece ici, mora da radi ucena i batina po nasim politikantima, navikli pa ne mogu bez toga.
Jer cim oni okrenu glavu, politikanti odu u stetu.

Citat

Pa to je normalno, to ti se zove kritika, kriticko razmisljanje i sl. A iskreno, dobroga bas i nema.

Ovde si me podsetio na penzose iz 90-tih koji su siktali na tadasnju opoziciju a sadasnju
vlast na isti nacin: A sto ne govore o onome sto je dobro....
« Poslednja izmena: 08. Maj 2009, 17:31:52 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Неће нас никаква ЕУ контролисати, морамо да се контролишемо сами.
Ovo nikako nece ici, mora da radi ucena i batina po nasim politikantima, navikli pa ne mogu bez toga.
Jer cim oni okrenu glavu, politikanti odu u stetu.
Па какве везе ЕУ има са тим?? Батина иде од народа, а сад је право време за то! Па види шта (не)раде! Што ЕУ не склони ове гадове ко што је склонила Слобу ако нас талико воли??

A iskreno, dobroga bas i nema.
А ста сад да радимо кад је човечанско 20 векова било фашистичко па педери нису могли да дођу до изражаја..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 298 299 301 302 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 14:27:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.733 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.