Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 10:03:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 296 297 299 300 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 717162 puta)
Zvezda u usponu

Идемо даље, идемо дуже, идемо шире...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG 
Слажем се али што мора други да ме учи како да правим државу?? Smile

Погледај у историју, у плодне њиве, шуме и реке, па се осврни око себе, постави себи питање, размисли и одговори - јесмо ли способни? Не мораш одговорити наглас.
IP sačuvana
social share
Παντα ρει και ουδεν μενει
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia E
pa nikad samo do sledecih izbora, ej samo da vidim postove burek naprednjaka kad se SNS slize sa DS posle sledecih izbora da vidimo koji ce vam onda komentari biti, vec vidim makar i sa djavolom napravili koaliciju sve za majku Srbiju i ostale pizdarije mi smo u koaliciji sa tadicem da bi sprecili dalje komadanje Srbije, mi smo sa tadicem da bi ga sprecili da kradje i ostale nebuloze! Smile
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić izjavio je `danas` da u normalnim okolnostima ne vidi svoju stranku u koaliciji sa DS na republičkom nivou, ali da ipak postoji mogućnost saradnje u slučaju eventualne velike krize u Srbiji i to u vidu manjinske podrške naprednjaka vladi
eto jel treba jos nesto dodati samo slepac ne vidi pored onih koji to ne zele da vide ds i sns prave koaliciju nakon vandrednih izbora u Srbiji!!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10

Погледај у историју, у плодне њиве, шуме и реке, па се осврни око себе, постави себи питање, размисли и одговори - јесмо ли способни? Не мораш одговорити наглас.
Који би твој одговор био и зашто?

Доминик кес ти сигуран у то??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Qtek 小米
@ram
sta te to bradovalo?
Pa sve zemlje evrope je pozeljno da budu takve.
ne vidis da zavija na neku tvoju strunu da mu se divis?
borba za glasove polupismenih balvana.
kada ce da ti udje u glavu da tebi ne treba evropa u kojoj fizicki jesi, vec tebi treba da uradis sta evropa od tebe trazi: sredjenu pravnu drzavu, da zivis u njoj a ne da ides tamo da mu smrdis.
jeuropa je vestacki stvorena za pecinare: jedni oce na jeuropsko drvo sa evrichi, drugi okrecu kokardu sa nalicjem petokrake i sanjaju ruske tenkove. Nema ni jedno ni drugo. sve je medijska ujdurma.
Kurtonchina bi trebao malo da gleda gde zivi jer je dosadio i Bogu i Ocu sa Karlobazima, gubernijama, Kinama Indijama itd. Kad ce bre njegova drzava na red?
kakav li si kad se divis prodavcu drvenih kaputa?

Ми не можемо постати уређена европска држава, без европског туторства. Ето, краће не умем да објасним.

Знаш лепи су били разговори са Португалцима, Швеђанима, Данцима, Грцима и инима. Али разговором са представницима (и то не  куририма него акредитованим представницима) једне од чланица велике тројке, па ни мање ни више него Империје краљице мајке, уз то још и јасно Томино опредељење ка чланству у ЕУ ме је обрадовало, јер је  и дефинитивно одлучено: Ми смо искрена проевропска странка, није нам то само у програму, није то фраза уз коју иду и неки  наши услови, то је игра по правилима по којима цео континент игра и живи (а не преживљава константно, попут нас), то је и коначан разлаз са радикалском прошлошћу. Хефта ми се за став овог или оног домаћег фактора, након Москве напредњаке и Лондон прихвата као релевантног партнера, а то је џиновски искорак (и раније, прилично раније, него што сам ја као умерени оптимиста очекивао).

А Тома и треба да "завија струне", па то му је посао. Smile

А нато бато ? Ко је луд да прими Србију у Е.У. када је нато фактор стабилности.
А да заборавио сам, нису вам легле паре нато лобиста, па сте за сада формално још увек против нато-а.
Ајде сорошевци отворите се мало , да нам томисти буду комплетни еУропејци.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG 
Citat
А нато бато ? Ко је луд да прими Србију у Е.У. када је нато фактор стабилности.
А да заборавио сам, нису вам легле паре нато лобиста, па сте за сада формално још увек против нато-а.
Ајде сорошевци отворите се мало , да нам томисти буду комплетни еУропејци.

Финска, Ирска, Аустрија, Шведска, Малта, Кипар, све чланице ЕУ а ниједна није у НАТО-у.
Програм "Партнерство за мир" са друге стране је сасвим прикладан и више нам није потребно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG 

Који би твој одговор био и зашто?

Нисмо.

А да не бих улазио у дубљу проблематику само оволико - Јесмо ли имали након Велбужда прилику да проширимо царство иха хај на исток (у време Стефана Дечанског), па смо стали.
Па након 1918. године? Боже драги, па савезници су нас саветовали да ширимо Србију и Хрвате сведемо у праве границе, па их пустимо као "независне". А ми? Направисмо Југославију.
Знаш ли колико је дана прошло након мартовских демонстрација и поништавања (генијалног) бечког споразума, па до доласка Рајхових бомбардера? Ђе се дедоше силни јунаци и делије тада? А ђенерал Симовић? Ух, да па он први побеже у Лондон. Прегазили су нас као Славија Партизан.
О одлукама и проценама у току и након рата излишно је причати.
А тек о "политичким маневрима" 90-их? Smile

Погледај на шта нам личи друштво, погледај колико криминала има у полицијским постајама, не мораш ићи даље од свог града (данас сам ти био у Руми, кад смо већ код тога  Smile).

Па сад ти мени реци јесмо ли талентовани, храбри и од дипломатије оперисани, за сопствене интересе погубни? Кад на све то додаш ничим изазвану мегаломанију (ма шта ће мени Швабе да причају, показаћу ја њима), јасно је шта добијаш.

« Poslednja izmena: 08. Maj 2009, 00:18:27 od Ramms+ein »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
ОК је све то што си написао, јебали смо сами себе Х пута. Ал ко нама гарантује да ће нас неко учити како да правимо државу?? Тома? На основу чега то гарантује? И ако се неко прихвати тог посла како можемо бити сигурни да нас неће зајебати?
Ти си мени набројао силне грешке које смо правили кад смо решавали своје државно питање, а ја ћу теби да споменем само нашу последњу грешку - 5. октобра доведени су на чело људи да нас ваде из гована и оног што је Слоба засро, а то су радили тако што су напољу молили за помоћ. Па ево друже научише их ти које су молили како се прави држава. И вала су их научили алал им вера! Продаше наши целу државу! СВЕ! И шта сад?? Тома иде код тих истих наших тутора да их пита за помоћ око прављења државе. Мисим јел треба коментар?? Да не помињем да су нас ти исти и бимбардовали пре него што их ови изроди почеше да моле за помоћ. "Наши европски пријатељи". Курац мало!!

Значи сами!! Док не научимо да сами правимо државу џабе је правимо!! Ни запад ни Руси! САМИ! Док не научимо треба да трунемо у квазидржави као што је ова коју су нам други правили. И докле год тражимо помоћ за прављење неке нове боље државе треба то да пропадне и да нас зајебу ко сад док нам не дође из дупета у главу па да сами правимо државу!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG 
Али досовци нису правили државу, они су правили маркетиншке потезе и гледали како да надокнаде време проведено у опозицији. Не треба ти никога да молиш, треба да се угледаш на некога. Србија може напред само уједињена, а да би ишта почело потребно нам је наћи национални циљ. Е, видиш ЕУ није нека Богом дана мисија коју ми треба да волимо и која ће нам решити све проблеме, не то је заједница у којој се живи уређено, у којој су правила јасна и поштована. Заједница која треба да нас усмерава и оцењује (као у школи), а ми да кренемо из све снаге и покажемо да умемо. Ми не можемо достићи уређено друштво без неког чике који држи лењир и показује нам шта ваља а шта не, не можемо док год нам неко не да кинту коју немамо, а потребна нам је уколико желимо ако ништа а оно макар крштене путеве.
Сами то никада нећемо моћи јер док год постоји њих петоро који тврде да је небо плаво, пронаћи ћеш још петоро са потпуно другачијим ставом.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N93
Citat
Заједница која треба да нас усмерава и оцењује (као у школи), а ми да кренемо из све снаге и покажемо да умемо. Ми не можемо достићи уређено друштво без неког чике који држи лењир и показује нам шта ваља а шта не,

Kolko ovo zvuči jadno i bedno Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
ЕУ...Заједница која треба да нас усмерава и оцењује (као у школи), а ми да кренемо из све снаге и покажемо да умемо. Ми не можемо достићи уређено друштво без неког чике који држи лењир и показује нам шта ваља а шта не
Са овим се не слажем НИКАКО! Просто је и једноставно. Што би се ЕУ замарала са тиме?? Како ЕУ може да зна шта нама одговара?? Зашто си ти сигуран да су моралне вредности које су заступљене у ЕУ компатибилне са српским народом?? Какве везе имају Срби са Германима и Романима?? Значи ја треба да каже Европи 'ја би да будем као ви и ајде сад ви посматрајте како ја то постижем и исправљајте ме ако негде погрешим'. Јел тако?? А да те питам, зашто ти толико верујеш тој ЕУ па јој дајеш положај супервизора?? Чиме су стекли твоје поверење?? Ти мислиш да то стварно тако може?? Ствармо мислиш да је ЕУ толико добра и да може да се понаша као старији брат?? А где си ти живео досад??
А и све да су добри и да су вољни да помогну, да те питам још нешто.. Рекао си да ЕУ треба да буде чика и да нам говори шта ваља а шта не. А ко је та ЕУ па да мени говори шта ваља?? Откуд ЕУ зна шта ваља уопште?? Ти то тако написа као да је ЕУ супер и да сад они нас треба да науче како да и ми будемо ко они. Ма нећу да будем ко они!! Шупљи су ко онај неевроунијски сир! Сети се шта је било у Француској. Погледај ти ту ЕУ, препуна досељеника због којих аутохтоно становништво кључа! Шири се фашизам поново по Европи, тој развијеној фантастичној Европи. И сад ми треба да будемо као они?? Никад! Кад Срби схвате да су Срби, да постоји начин живота, обичаји и моралне вредности који су карактеристични само за њих онда ће на темељу тога моћи да праве државу за себе. Значи не само државу било какву, већ државу каква њима одговара. Џаба мени држава коју ми је ЕУ говорила како да направим кад ми се у њој после шетају педери Арапи и црнци. Шта ће мени то????? Ја хоћу да правим државу за себе, ал да бих то урадио треба прво да пронађем себе. Е то тај Тома треба да ради, а не да се труди да ископира нечију државу. Џаба и да ископира цео систем на ком почивају САД кад тај систем не одговара српском народу. То је најбоље објаснио СребрниЛетач. Значи Тома треба да разграничи шта је то Србин, шта је то српство, шта је то србовање, који су приоритети Србину, шта Србин највише цени и поштује, па да онда на темељу тих сазнања направи државу. Е тек тад ће моћи да се припомогне нечим из туђих државних система. Није то лоше. Ако је неко већ осмислио нешто што би и на нама могло да се примени онда није згорег то ископирати. Ал не можеш да од ЕУ или било кога другог само сикопираш државу!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 296 297 299 300 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 10:03:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.