Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 15:50:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 274 275 277 278 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 720893 puta)
Zvezda u usponu

Идемо даље, идемо дуже, идемо шире...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
LG 

Не разумем једну ствар, је ли ово форум или простор на ком ће клетвобацачи качити фотке из разних таблоида, међусобно се цитирати и тапшати по рамену (и гузи), ширити пропаганду, увреде и неистине, доводећи сваку иоле смислену расправу до бесмисла? Уколико је то циљ модератора, нека тако и буде.
Не него ћете "правник и постдипломац" и ти,
свуда,
што каже Дрињача - "је6оте, на који год српски форум одем , тамо ђука са страначким саопштењима"
да избацујете саопштења службе за информисање напрдњачке странке, и то само copy/paste методом, јер ви  нисте у стању да смислите и срочите пар просто-проширених реченица, а када неко почне да вас "руши" - зовете модерацију у помоћ као мала деца!!!

Нико ти не брани да се клањаш свом "фекалном Фиреру", али ћеш се и ти и сви ви напрдњаци брзо охладити, када и вас тај исти фекалац запиша и изда и оде у коалицију са жутима - а верујем да сте, ви ситне рибе и чланство, искрено против тога!!!
Живи били......па видели!!!

Ти си сада у суштини исписао своје мишљење о Ђуки и мене само придодао, јер не можеш, нити ћеш икада моћи да ми парираш у било каквој цивилизованој дискусији. Никога ти не рушиш, ти се само понашаш на нивоу неваспитаног и неинтелигентног 10-огодишњег детета. Мислиш да ћеш уз три увреде и 30 смајлија доказати нешто. Некоме можда, сваком иоле нормалном никада.

Што се тиче ове претпоследње реченице  - а ко каже да сам против те коалиције?
« Poslednja izmena: 14. Apr 2009, 23:51:31 od Ramms+ein »
IP sačuvana
social share
Παντα ρει και ουδεν μενει
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22

Толико о вашој "опозиционој" улози,  искрености и поштењу!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
А ти мислиш да су сви напредњаци ко он? Ја мислим да је он статистичка грешка у СНС са тим ставом.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
А ти мислиш да су сви напредњаци ко он? Ја мислим да је он статистичка грешка у СНС са тим ставом.
Па мислим да је већина обичног чланства  пошла као овце за овном, слепо верујући дугогодишњим идолима, не размишљајући уопште шта раде!!!
Да су барем мало поразмислили и погледали око себе, само након месец дана од "раскола", могли су да схвате шта је њихов фекални вођа направио комплетној опозицији, понављам комплетној опозицији у Србији!!!
Е сад, по неким подацима део чланства , увиђа и признаје грешку, па се полако и враћају у старо јато, а део оваквих попут ових "интелектуалних громада", типа "правник и постдипломац" и Рамштајна, остаје тврдоглаво и брани ооно што се не може бранити!!!
Јасно је као дан, да је фекални Тома Јуда , дебело плаћен да разје6е СРС, а тиме и комплетну опозицију!!!

Међутим најпроблематичније је што због понашања садашњег руководства СРС, које је катастрофално, процес повратка дела чланства иде јако тешко и јако  споро!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung 
Коју опозицију су они сјебали?

ЛДП који подржава већину ствари коју власт предложи, пропали ДСС и радикале, који не желе да приђу власти, већ само да паметују избегавајући одговорност.

Далеко од тога да ми се свиђа СНС, Тома и нарочито Вучић, али ако ће сјебати паразитску и бескорисну СРС, уз њих сам. Само за то.
« Poslednja izmena: 15. Apr 2009, 01:05:31 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Идемо даље, идемо дуже, идемо шире...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
LG 

Толико о вашој "опозиционој" улози,  искрености и поштењу!!!

А чему плурал?
То је мој персонални став, који ће искрено се надам у догледно време добити на потврди.
IP sačuvana
social share
Παντα ρει και ουδεν μενει
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Ја лично подржавам распад СРС пошто оно нинашта није личило. Вечита вечита вечита опозиција а промене и прилагођавање нису постојае. Нормално да је човек побего, па ко је луд да тера Шешељеву политику која очигледно није давала резултате? А ви настављајте да се глупирате па ћете пасти испод цензуса  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung 
Ја лично подржавам распад СРС пошто оно нинашта није личило. Вечита вечита вечита опозиција а промене и прилагођавање нису постојае. Нормално да је човек побего, па ко је луд да тера Шешељеву политику која очигледно није давала резултате? А ви настављајте да се глупирате па ћете пасти испод цензуса  Smile

Отприлике.

Пред сваке изборе се заправо види, колико они желе да победе. Обавезно у кампањи морају да вређају, пљују, изјављују разне глупости, бацају клетве, све у сврху тога да подигну целу учмалу јавност против себе, људе који иначе не би ни изашли на изборе, да нема њиховог мајмунисања.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
А ви настављајте да се глупирате па ћете пасти испод цензуса  Smile

Лекција бр.3 : Паприкариус се никада није клео у ниједну партију!!! Smile Smile Smile   
                          Паприкариус, у том смислу, воли само            себе!!!
Smile Smile Smile

ЛДП, опозиција!? Smile Smile Smile Smile

Пред сваке изборе се заправо види, колико они желе да победе. Обавезно у кампањи морају да вређају, пљују, изјављују разне глупости, бацају клетве, све у сврху тога да подигну целу учмалу јавност против себе, људе који иначе не би ни изашли на изборе, да нема њиховог мајмунисања.

Ја сам и код њих на сајту написао
"радите како хоћете,
али тако ћемо  и да прођемо!"

Наравно мислећи на ту, српску националистичку,  опцију, не на странку!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Citat
Ја лично подржавам распад СРС пошто оно нинашта није личило. Вечита вечита вечита опозиција а промене и прилагођавање нису постојае. Нормално да је човек побего, па ко је луд да тера Шешељеву политику која очигледно није давала резултате? А ви настављајте да се глупирате па ћете пасти испод цензуса  Smile

Pa i taj SNS će biti večita opozicija, osim ako ne uđu u koaliciju sa Tadićem. To im je jedina mogućnost da se približe vlasti. Inače će biti najjača opoziciona partija, kao i do sada. Samo što sada više neće imati stabilnih 30% podrške u biračkom telu, nego ~20% (ovo je moja slobodna procena).

Što se tiče raspada SRS, ja ne podržavam to, jer je bolje zamlate i budale držati na okupu zbog lakše kontrole, nego da se rasplinu na sve strane, po kojekakvim patriJotskim NVO i udruženjima. Onda UDBA mora da zapošljava dodatne kadrove, a i ovako nam je državna uprava preskupa i preglomazna, pa nas još i SEKA pritisla.  Smile
« Poslednja izmena: 15. Apr 2009, 02:23:45 od zemunac22 »
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 274 275 277 278 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 15:50:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 6.386 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.